• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

jestem po pracy ,melduję się z piwkiem :))

Suziii-słonko-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!! jak ze Szczecina do Krakowa!!!
ależ radość..Lopop ma racje w końcu dobre wieści na weterankach!!
brawo! niech sie kropet trzyma-endo piękne ;)))))

Kahaka- dzięki:))
masz rację wciągnęłam się w pracę-uwielbiam to:))

Carolineee-witaj i tu:)

mmm-powodzenia w działaniach urlopowych:))&&&&&:))

szefowa kupiła PANIĄ wrześniową....czytałam dzis i płakałam...jest artykuł "ludzik sie odmeldował" o poronieniach i kobietach opisujących swoje przeżycia....myślałam dzis o moich dzieciach....o mojej 2 mieszkajacej tylko w sercu....dobrze,że mam jeszcze 2 śpiaca na górze.......

reklama
mama, ja też często myślę o moich maluchach...Pierwszy miałby rok, a drugi właśnie by się urodził...I to, że teraz jestem w ciąży wcale nie zaciera pamięci.

suzi, wiem doskonale co czujesz. I wcale Cię nie pocieszę, bo ten strach będzie, musisz się z nim oswoić. Jedyne co nam zostaje to wiara i nadzieja, że będzie dobrze. Pomyśl sobie, że biorąc leki robisz wszystko, co w Twojej mocy, na nic więcej nie masz wpływu. Trzymaj się kochana, śpij w miarę spokojnie!

Kahaka wiem ,mam to samo....mam dzieci które tule ,ale o tych w sercu pamiętam każdego dnia...żyja póki o nich myslę,a myślę codziennie ....

suzi, wiem doskonale co czujesz. I wcale Cię nie pocieszę, bo ten strach będzie, musisz się z nim oswoić. Jedyne co nam zostaje to wiara i nadzieja, że będzie dobrze. Pomyśl sobie, że biorąc leki robisz wszystko, co w Twojej mocy, na nic więcej nie masz wpływu. Trzymaj się kochana, śpij w miarę spokojnie!

podpisuję sie po słowami Kasi SUZI.... śpij spokojnie bo spokoju Ci teraz trzeba...
my-mamy po stracie juz zawsze bedziemy czuły lęk i strach o nasze dzieci....

czasem wręcz ocieramy sie o obłęd..

Carolineeeee popłakałam sie razem z nimi.........

Ostatnia edycja:
suzi spokojnych snów
&&&& i dzwoń jutro do ginka

mama :-( u mnie teraz też nachodzi smutek ciężkie są te wakacje szczególnie wieczory

suzi uda się teraz mam takie przeczucie zobaczysz:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry