• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Nie wiem kiedy dokładnie miałam ow bo nie mialam usg ale bolał mnie strasnie brzuch w 16dniu i test LH był dodatni.
Dziś mam 30 dc bete miałam wczoraj

reklama
Ale powiem Wam co się strachu najadłam;/ bo pani powiedziała mi że beta jest 0,214 no to ja w placz...a pani mówi że to sa jakieś inne jednostki i trzeba to pomnożyć razy 1000 co daje wynik 214
baffled5wh.gif
ehhhhhhhhh

Karola a który masz dc?

suzi piękna betka:)

Kinga też za taki piękny wynik:)&&&&
carolinee u mnie tak było gdy byłam w ciąży śluz jakby płodny
&&&&&

u mnie 9dc i też mam płodny trochę za szybko no ale cóż może owu będzie 12dc zobaczy się

mmm u mnie dzisiaj była burz, padało , potem zachmurzenie a podwieczór słoneczko

Lopop...zobaczymy,nie nakręcam się bo szanse nikłe...cykle ok 35dni...dzisiaj 26dc i byłby już taki śluz?Po zapłodnieniu?Owulka była w weekend.

Byłam podpisać umowę przedwstępną na przejęcie solarium...mam nadzieję,że kredyt dostane bo jak nie to...lipa...

reklama
suzi gratulacje!!
mam nadzieje że dołączę, jutro też idę na betke... :tak: u mnie 33d.c.
Kochana z całych sił!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lopop...zobaczymy,nie nakręcam się bo szanse nikłe...cykle ok 35dni...dzisiaj 26dc i byłby już taki śluz?Po zapłodnieniu?Owulka była w weekend.

Byłam podpisać umowę przedwstępną na przejęcie solarium...mam nadzieję,że kredyt dostane bo jak nie to...lipa...
No oby ten śluz to był dobry znak...ja też taki miałam późno i bylam tym zdziwiona
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry