• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka IUI ma jakieś 30% skuteczności...
Nie wiem...chyba bym usunęła to cholerstwo najpierw...zapytaj raz jeszcze lekarza,co sugeruje.
Wychodzę z wanny a tu znowu śluz...dosyć dużo,ciągnący lekko mleczny...

reklama
hejka wam

ja niedlugo jade do pracki starej,dowiem sie chyba dzisiaj czy umowe wogole mi przedluzaja od 1 wszego wrzesnia...cos mam złe przeczucia..

suzi wow super kochana tak sie ciesze...
Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
czuje ze to bedzie dobra passa u nas...na watku
caroline skad jestes dokladnie??
a Oliwka sie odzywała??

buziole
zmykams ie szykowac

Ewcia, Carolinee to oliwka :-):-):-) że się nie zorientowałaś :-p
o kurcze,hee,,ja nie czytałam wczesniejszych postow,,hehe Oliwka no juz mi ciebie brakowało...

lopop jeszcze nie.....teraz dopiero od wrzesnia robiłabym awans,,,jak mnie zatrudnia..
kurna z ta praca wiecznie cos,,co roku nic nie ma..masakra...
mus sie przekwalifikowac....

zmykam juz papaa

prosze trzymac &&&&&&&&& za prace....

Ewcia jakaś nietomna chodzi:))))

Kurka,humor mi przeszedł,mam nerwa.I chyba się podziębiłam bo drugą noc wstaję na siku i picie...a to u mnie nienormalne.

Hejka:)
Wiem,wiem:)
Miałam iść szybko spać ale zafundowałam sobie kąpiel z płynem czekoladowo-miętowym:)))
I nadaję z wanny:)
ale czad, kocham takie czynności:D
dziewczyny mam dylemat.. podchodzic do 2 IUI czy od razu brac sie za miesniaka?????? kurde nie wiem co mam robic a moj emek mnie z tym zostawil bo on sie na tym nie zna mowi... to co byscie robily? 2 IUI czy miesniak???? pomozcie, zalamuje sie..

Kochana ja bym usunęła mięśniaka, widzisz u mnie to też miał być ostatni cykl przed badaniem. I tak jakoś żylam już tym badaniem...a tu proszę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry