• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Tulam Cię słonko :*:( Wstrętny małpiszon :wściekła/y: Ja powiedziałam sobie że warto zrobić wszystko co w mojej mocy aby ułatwić dzidzi przyjście, mam tu na mysli to badanie, bo długo się zastanawialiśmy...ale jak gin powiedział że może coś być z macicą to umówiłam się na najbliższy termin...więc kochana jeśli przesunie to starania o miesiąc to chyba warto, a potem raz dwa i będzie piękny dzidziuś. Tym bardziej jak mówisz że były idealne warunki :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
no warto, pewnie ze warto, bo miesniak ciazy nie sluzy.. :) tylko boje sie czy dobrze to zrobia, czy czegos nie uszkodza, czy potem wyjdzie.. tyle niewiadomych jest, ja lubie wszystko wiedziec od razu, wiedziec co mnie czeka i jaki bedzie wynik a tu niestety nic nie jest pewne..

Właśnie dostałam maila od Sióstr z Radonia:)))
Modlą się o fasolkę dla nas i wysyłają pocztą modlitwę z paskiem:)Kochane,jak szybko:)

hej dziewczyny ,
ja od poniedziałku nie mam na nic czasu ,jakaś masakra ;-(Błonka ściskam mocno ,moja znajoma miała mięśniaka i jak zachodziła to nie mogła ciąży utrzymać w końcu jak jej usunęli zaszła w ciąże i ma już duużego synka ;-)
Carolineee podziwiam za takie kontakty bo ja nawet do kościoła nie chodzę ;-( bo się sparzyłam......ale kąpiel to chyba i ja dzisiaj sobie strzelę ...ja mam czekoladę i migdały ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry