reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Jeszcze bedziesz pozytywnie zaskoczona-zobaczysz :)

a w razie co to na mnie możesz liczyć .

poproszę o ciepłe myśli i &&&& za moją babcię-->jest w szpitalu od soboty..ma 86lat ,ale duuuużą wolę życia!

mama ;-) będzi git &&&&&&&&&&& moja babcia ma 82 i od listopada byla 5 razy na wewnetrznym i na kardiologi... ale na dzialke, do kosciola i na cmentarz lata dalej.. ona musi inaczej sie udusi... tacy ludzie dlugo pozyja jak tylk ochca zyc!!

Kurczę, co ja słyszę !!!!!!!!!

Błoncia gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie cysta i mięśniak zniknęły :) Chinka dała radę :tak:

Mama - kciuki za babcię &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrowionka dla wszystkich

Błonka,Zjola
dziękuję ..oby babcia dała radę ....juz miała wode w płucach -źle z Nią było jeszcze wczoraj..

Zjoluś
jak dobrze,że jesteś :tak: brakuje Ciebie..cieszę się ,że mięśniak i cysta poszły won!!!

błonka gratulację, spokojnych i nudnych 9 miesięcy :tak::tak:

długo się staraliście? ekhm, tzn nie zabezpieczaliście się bo chyba udało się tak "nieświadomie", tak?

ale mieliście fajną niespodziankę :-D

Hej.
Chciałabym do Was dołączyć- jeżeli pozwolicie.Mam na imię Emilia i stuknęło mi już 31wiosen . Jestem mamą dwójeczki ( córka lat 11 i synek 3 latka).
Od 18 cykli staramy sie o 3 dzidzie i niestety los ma inne plany. Może wśród weteranek znajdę wsparcie i zachęte do dalszej walki. Pozdrawiam

hej

Błonia hoemonki dzialaja..a ty mi nie skracaj ciazy,jeszcze 8tyg,,niecale..hee
a dasz rade,inni daja ty tez dzielna dziewczynka jestes...

mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&...

emalia nie znamy sie skads??? z innego watku??

zjoola co tam,wpadlas jak po ogien,dobrze ze wsio ok...

reklama
Do góry