reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

hej

Nikusia podobno mam chlopa..ale te 80 to i tak dla mnie za duze rozmiary w razie wu jakbym miala dziewcyznke....
ale licze dalej na chlopa.choc lekarz cos w srode mi sie zajeknal na dziewcyznke,,ech

ja juz ost dzien w pracy,od pon mam L-4..

kwiatku kochana czekamy na ciebie:)))

reklama
Ciekawe co u KWIATUSZKA??
Koralikowa -
weź mnie nie strasz...U nas na 3 USG było, że chłopak... więc raczej mu się chyba nie wchłonie siusiak :confused2:
No ale teraz mam wizytę w czwartek
Co do ubranek to pisałam głównie do mam posiadających już pociechy.Ubranka są na prawdę dobrej jakości, lepsze moim zdaniem jak z lumpeksu. Cenowo też bardzo tanio,...bo chcę się pozbyć bo leżą na strychu i po co? A komuś na prawdę mogą się przydać...'Myślałam o naszej mamie ale coś się tu nie udziela? :cool:
BŁONIA - nie chciałabyś dla Zosi ubranek???

jestem na chwilę ..
przelotem bo zmieniłam lokalizację gabinetu i mam ruch :-D

Błonka
&&& za wyjaśnienie sprawy gdzie się @ zgubił ..

Kwiatek
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Nikusia
ja mam córę w wieku Twojej ..moja nosi 134 /140 cm rozmiary..

Koralik
gratki synka;)

pozdrawiam i lecę po dzieci..

Ostatnia edycja:
hej
c
os sie rusza to i ja wpadlam..

NIkusia kurde ty masz juz 19tc..wow,,dopiero mowilas nam o niej,..a chlopak tez u ciebie..no mi tez 3 razy lekarz mowil,ze chlopak,,a ostatnio poprostu nie chcialo sie dziecko ukazac z niczym..wiec nie wiadomo....jak narazie..jest juz duze i ciezko cos ujac....

mamita dzieki....mowisz zmienilas lokum i ruch masz..to super,,rozwijaj sie roizwijaj duzooo,.szeroko...

ja na L-4 od wczoraj juz,bo 30tc w szkole to udreka...teraz odpoczywam,zalatwiam sprawy ostateczne...i

cześć
:-)
kwiatuszeq
pod czytałam i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
koralikowa,Nikusia już musicie mieć duuże brzuchale ,cieeszę się .

Pozdrawiam Was wszystkie mocno :*********************

reklama
Do góry