reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

mari a ja dobrze.kregoslup daje sie we znaki okropnie,mam rwe kulszowa w łopatce..czasem umieram z bolu,ale coz dam rade...i rosne...a i super ze odzywaja nadzieje,gdy widac ze ktos juz dazy do celu...

kwiatku kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Mój mąż czeka na wyniki badań i dziś dzwonił do Salve i mu laska powiedziała, że za 3 tygodnie. Ale nie doinformowana. Jeden ma być za 3 tygodnie, a reszta miała być już. Poza tym mieli przesłać na maila. Ale mnie to wkurza, muszę tam sama zadzwonić w poniedziałek. Tyle, że mnie mogą olać, bo to przecież nie moje wyniki.:crazy:

hej laseczki wybaczcie ze dopiero pisze ale wasze kciuki sie przydały bardzo Wam dziekuje
mam w brzuszku ślicznego blastusia oby zostal na całe 9 miesiecy
bolało mocno i krwawilam ale juz dzis czuje sie lepiej

reklama
DZIEWCZYNY MOŻE BĘDZIECIE ZAINTERESOWANE!!!!

ROBIĘ WYPRZEDAŻ UBRANEK PO CÓRECZCE :tak:
Rozm. od 80 do 118!!!

METKI: H&M, Reserved, COOL CLub, Besta Plus. Ubranka są od 7 zł do maks 30 za piękny dość gruby jesienny płaszczyk.

Ciuszki są tylko po mojej córeczce i nie są zniszczone, stan określiłabym na BDB!!!!

Są czyste, wyprane.
GDYBY KTÓRAKOLWIEK Z WAS BYŁA ZAINTERESOWANA proszę o adres mailowy na priva podeślę zdjęcia!!!
GORĄCO POLECAM!!!!

Do góry