reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

wróciłam, antybiotyk dostałam bo cytologia nie wyszła czysto, ogolnie wszystko dobrze, dzidzius rosnie, mam sie na prenatalne umowic za jakies 3 tygodnie... dostalam w koncu karte ciąży :p u sliczne zdjecie z usg :D

reklama
Błonka- fajnie ,że wszystko ok. Bardzo sie ciesze :) Czekamy na fotki dzidziolka :)

U mnie cykl zbliża sie ku końcowi. Co prawda tempka skoczyła i jakiś mleczny śluz mnie mega zalewa ale testy neg. Chyba kolejny cykl na straty.

Pozdrawiam was wszystkie.

Błonia - cudowne wiadomości :tak:Dawaj zdjęcie dzidziolka.
Emalia - 18 cykl mówisz.... Cóż nam się udało w 42 cyklu...także chyba nadziei nie należy tracić :tak:
Poza tym ja robiłam test w 12 d fl i wyszedł negatywny... A TYDZIEŃ PÓŹNIEJ już wiadomo dzidź :-)więc u Ciebie na plusa jeszcze jest szansa i tego się trzymamy TAK? :tak:

Nikusia tu jest Dominik albo Marysia :D
WP_20131104_007.jpg

Załączniki

• WP_20131104_007.jpg
    WP_20131104_007.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 50
Emalia - cóż długo by pisać przez te 3,5 roku czego my żeśmy nie robili, i czym żeśmy się nie wspomagali ????
Napisz o co konkretnie Ci chodzi, bo jeśli o całą historię to może lepiej na priva :tak:
Błonia- cudowności...No nie mów ? Kolejny Dominik ?Coś ukochaliśmy to imię :tak:

Dominikiem miala byc juz Zosia... no ale... :p wiec teraz licze na synka :D zeby bylo do pary hehe.. maz powiedzial ze on w domu babinca nie chce, :p same ksiezniczki :)

Błonka- śliczna foteczka. Dzidzia rośnie jak talalla :) Życzę Ci ,żeby było płci jaka ci się marzy :)
Nikusia- generalnie mi chodzi o to czy jesteście zdrowi i zaszliście naturalnie :) Ja mam już dwoje i badania ok i lekarze nie wiedzą o co kaman? Chyba tylko i wyłącznie o moją psyhe :)

reklama
witam i kajam się za to, że tak długo Was nie odwiedzałam :-( :-( :-(

ale za to wracam z radosną nowiną!

udało się!!!!!!

w.r.e.s.z.c.i.e s.i.ę u.d.a.ł.o !!!!

oto moje testy: (robione 30.10-03.11.2013)

Zobacz załącznik 592393

emalia dla Ciebie podwójne fluidki ciążowe, ot tak, po starej znajomości ;-)

Do góry