reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kahaka cześć ..my wczoraj też byśmy mieli dzwona-gościu na pargingu podziemnym tak sie rozpędził,że na tym mokrym ledwo wyhamował...walnął by w Domisia...........................
współczuję nerwów..

Carola no szkoda....jak widzisz na mnie Clo też nie działa;/;/
smacznego sniadanka..

Tymonka-dzięki Ci za tą dobrą wiadomość-jakieś przecieki :)))?)))) od bocianów;)

Wikula dzięki....
jak tam bluzeczki-zamówiłaś???śliczne są -sama na takie "choruję ".

u nas albo pada albo siąpi;/;/ tak czy tak-spacer odpada..Bono już się nauczył w locie załatwiac bo jaka to przyjemność w deszczu i kałużach chodzić..

Carola u nas też deszcz i też wieje...

a mnie wzięło na kapustkę na gęsto i właśnie szatkuję..i końca nie widać
e158.gif

dziś wieczorem się alkoholu opiję-będę walić patologię.....za cały ten cykl to chyba butelka likieru pójdzie na raz!!

Jejuuuuu ja leń w łóżku gniję wciąż i nie mam zamiaru się ruszać...wypij za mnie przy okazji...ja nie mam nic alkoholowego w domu...:(

Carola a ja mam 3 wina,likier czekoladowy,ajerkoniak i nalewkę baaardzo kąśliwą(dużo % ;)) )
poza tym piwo,piwo,piwo-u nas zawsze alko jest bo my wieczorkiem lubimy lampke winka wypić...ale dziś będzie patologia-wypiję całą butelkę!!

Tymonka-dzięki Ci za tą dobrą wiadomość-jakieś przecieki :)))?)))) od bocianów;)

ehhee można tak powiedzieć. szef bocianów esemesował do mnie że wysyła do nas niezłą ekipę:-D

a Carol za ten roczek oczywiscie trzymam do końca&&&&&& ja się załapię na staranka na starym roku ale o efektach dowiem się na początku nowego roczku:)

My po obiedzie. M dokręcił lampę nad wejsciem bo wczoraj go noc zastała... miałam rybkę na obiad pieczoną w piekarniku mmm pycha

reklama
A dziewczyny znałyscie tą dziewczynę Mailuj (wyswietlają mi sie te pożegnania dla niej po prawej...) co za smutna historia, wiecie dokładnie co się stało.
Biedne maluszki...:zawstydzona/y:

Do góry