reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

ja się przyłączam do wypowiedzi lopop i wierzę ,że brzuchy będą :-)kwiatuszek jak musisz nas opuścić to trudno kochana,smutno będzie tylko bez Ciebie:-(
ja też myślałam,żeby nie zaglądać nie pisać i trochę mi się nawet udało ....ale chyba już się uzależniłam od Was :rofl2::-Di jest mi dobrze jak mogę sobie usiąść i porozmawiać na forum :happy::-p:cool:

reklama
jestem po pracy-dzis sie napracowałam i przy klientkach i w salonie bo zmieniałysmy wystrój :))

Bree- witaj i dzięki za info :)

Kahaka- wleć choć na chwilę....

Błonka dzięki za pozdro od Suzi-napisz Jej ,że pamiętamy o Niej :)

Lopop jak tam syn? zdrowy??

Kwiatek jeśli potrzebujesz odpocząć to odsapnij ,ale pamiętaj ,że jak by co to my tu jesteśmy:))

Carolaa dobrze,że juz lepiej .

pozdrawiam i nie wiem w co ręce w domu włożyć;))) chyba nie zrobię nic
r015.gif
r015.gif

hejka

u mnie kiepski dzień...
@ mnie meczy. źle sie czuje. nic mi dziś nie szło. pracy miałam full... rzucałam pieczątkami z nerwów nawet :/
mam dosyc dzisiejszego dnia.
Ide może odpocznę o ile mi Fiol da... a jeszcze z psem na maraton wieczorny.
wpadne wieczorem po 21 jak dotrwam
:cool:

mama05 ale masz dużo postów :szok:tak dzisiaj popatrzyłam na ilość i po prostu umywam się do Was dziewczyny :eek:

ja już po pracy ,jestem na diecie więc winka się nie napije a mam wielką ochotę :rofl2:zawsze tak jest jak się ma możliwość na co dzień coś zjeść ,wypić to się nie chce ale jak tylko jest zakaz to mam ochotę na wszystko :crazy::frown: ale już obiecałam sobie ,że z rzucę te 5 kg a później będę się starać żeby nie przybrać i będzie spokój z nadwagą :cool:
Kinga85 ja też dzisiaj nie za ciekawy ,ale nie miałam czym rzucać może by mi ulżyło ,ja na szczęście otwieram drzwi i mój piesio wychodzi sobie sam pobiegać na dworku ,albo małża wyganiam żeby z nim wyszedł i tak pali fajury więc się dotleni na dworzu :-D

Ostatnia edycja:
Carolaaa ależ masz popaprany ten cykl...współczuje stresu..

Zuzanka hahahahaha:)) no natrzaskałam-jestem na bb 2 lata to wiesz:)) a poza tym to uzależnienie ;))
ja też sie ograniczam bo chcę zejść z wagi..teraz mam 64,700-65 przy wzroście 170cm
marzy mi sie 60kg:-p

a ja na bb jestem tyle lat co i mój syn ma :> postów dużo ale miałam przerwy od bb wiec na pewno mogłby być o wiele wiecej hehehe lubię tu pisać... są super dziewczyny dużo bliskich mi ludzi :tak:prawie jak rodzina :rofl2: tyle lat.. i te wątki... ach :rolleyes:

zuzanka widzisz jak masz dobrze z psem.. u mnie to nie taka prosta sprawa bo moje bydle lubi dużo biegać wiec się dopasowaliśmy pod tym względem trochę :tak: mały spacerek to za mało dla niego.

lubię spacerować z moim psem:) dla mnie to sama przyjemność. tylko czasami zapracowana jestem i nie mam tak czasu wiele dla siebie.
dobrej nocy życzę:happy:

reklama
Witam wszystkie. Ja dziś 1 dzien w pracy po urlopie - wszystko nadrabiam.
Zycze miłego dzionka

Mama ja 170cm i 60kg, ale najlepiej czułam się przy 57kg

Do góry