reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam sie @ przylazla wieczorkiem rozkrecila sie w nocy wiec panienki za nowy cykl czuje sie srednio bo na dodatek gryp mnie rozklada i musze z psiakami do weta jechac na szczepienie

Ostatnia edycja:
chyba ta grypa to wszystkich rozkłada .....:crazy:
kwiatuszek tulę ,ale myślę ,że te jednak staranka co miesięczne dają radość i przyjemność więc do dzieła w nowym cyklu :-):rofl2:

Carola najważniejsze,żebyś miała dobre samopoczucie nie tylko fizyczne ale i psychiczne i za te trzymam kciuki ,wiem ,że w końcu nam się uda :rofl2::happy:

mialam przeczucie ze @ przylezie tylko cycuchy dziwnie sie zachowywaly ale tak widocznie musi byc

laski zastanawiam sie czy nie powinnam troche odpoczac od forum co o tym myslicie tylko mnie zle nie zrozumcie raz tez juz tak zrobilam nie było mnie 2 miesiace i naprawde psycha mi odpoczela??

mama z suzi pisalam wczoraj, lezy sobie dalej w szpitalu ale synus rosnie ładnie, jak bedzie trzeba to mowi ze i do konca ciazy polezy ale dla malenstwa wszystko. Czuje sie chyba dobrze, z smskow widze ze i psychicznie tez dobrze :) macie pozdrowienia wszystkie i buziaki!!!

kwiatuszku nikt sie na Ciebie nie obrazi, jak czujesz ze musisz odpoczac i przestac myslec to smialo :) my tu bedziemy czekac az odpoczniesz :)

wiem wiem... my chyba wszystkie tu przechodzilysmy przez te pytania... ja sie nie krepowalam, walnelam przy wszystkich prawie w zlosci zeby sie nie pytali, jak bedzie to sie dowiedza, mamy problemy ale wspiera nas swiat medycyny i ze nie chce o tym rozmawiac... i mialam spokoj....

reklama
Do góry