reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

Olusia witaj ..pęcherzyk rosnie średnio 2 mm na dobe więc skoro Twój jeszcze nie pękł to stanie sie to na dniach ..
a jak przyjdziesz za tydzień to gin sprawdzi jajnik na którym był pęcherzy i powie czy pękł bo czasem pecherzyki przerastają i robią sie torbiele-ja tak nieraz mam...

po drugie po pęknięciu w zatoce Gaglasa można zobaczyś płyn co świadczy ,że owu była...

po trzecie jajnik z którego jest owu wytwarza później ciałko żółte co też potwierdza owu

także jak widzisz ginek ma na co patrzeć :)))

Ty się przytulaj a gin juz swoje zobaczy ;)
powodzenia.

BŁONKA pisała,że lekarz gada tak ,że cięzko go zrozumieć ..generalnie teraz ma tylko ktg co 2 h a jutro rano oxy...i będą zwiększać dawkę ..jak nic nie ruszy to CC

JA pospałam..

reklama
właśnie rozmawiałam z siostrą ..
Jej mąż ma masakryczne problemy z kręgosłupem-krioterapia ,masaże,akupunktura ...ból głowy ,że życ Mu się nie chce.....
leczy się od jakiegoś czasu....

dostałam od Niej teraz mms z wypadkiem samochodowym....

dzwoni i pytam czy to nasz brat-bo auto czerwone ..a Ona mówi ,że to jej P.....
zajechali Mu drogę ludzie-młoda para z 4m-cznym dzieckiem ...on bez prawa jazdy...

P.nie mógł wysiąść z auta ,poduszka wystrzeliła,blachy pogięte ,że drzwi nie szło otworzyć ...i chyba ma uszkodzony kręgosłup..przyjechała straz i policja choć ci ludzie prosili ,żeby nie wzywał...
i pogotowie..

P.jest w szpitalu a siostra zapłakana czeka na wieści........

decyzja zapadła-jutro jedziemy po dzieci i przytulić siostrę ........

Cora a co tam/???

Kinia dzięki :tak:;-)
Mama
- bardzo mi przykro z powodu siostry a raczej jej męża...:-(...mam nadzieję, że jednak wypadek nie pogorszył stanu jego kręgosłupa...
A teraz ja Wam powiem..co fajnego zrobiłam... wczoraj do moich czerwonych nowych lnianych spodni włożyłam białe gacie bo oczywiście czerwonych brak...jasna ch... i oczywiście gacie lekko się zrobiły ten teges..więc wrzuciłam je dzisiaj...i co????? Kurna cała reszta się na czerwono farbnęła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...no jasna cholera... wzięłam jeszcze raz do pralki ale dupa psia :wściekła/y:..nadal takie mh...różowe... No chyba tylko ja mam takie pomysły... dobra nie wkurzam się bo przecież romantyczny wieczór a raczej noc mnie czeka he he :happy:

MAMA05
Dzięki bardzo a pro po pęknięcia to powiedział mi w poniedziałek że pęknie dziś czyli w poniedziałek albo wtorek bo ma już 2 cm i że mam typowo owulacyjny śluz także same plusy a jeśli chodzi o przytulanki to są codziennie potem 30 minut nogi na scianie:)))))))))))))))))) oby zadziałało :)

Olunia... czyli jednym słowem nietoperzujesz ;-):-)
Ja w sumie wczoraj też :-p...
a dziś powtórka bo jajnik mnie tak boli, że to nie może byc nic innego TYLKO OWULACJA :tak:
a TERAZ PYTANIE DO DOŚWIADCZONYCH :
Biorę leki, które w przypadku ciąży muszę odstawic no i jak najszybciej Clexsan...a le pytanie kiedy można najwcześniej zrobic BHCG...w którym dniu fl?

Nikusia, t żeś się udała z tymi gaciami :-D Corazon ma rację, 10 dnia powinna już beta byc wiarygodna. A to Clexane będziesz brać też? Ja całą ciążę się kułam tym.

Na grupie wstawiłam zdjęcie Alusi naszej Bree.

reklama
536264_335891049801134_1893760894_n.jpg
Fajne, co?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry