• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Karola mój tez mowi, ze szpilki niezdrowe, ale je uwielbia i mnie w szpilkach, a ja uwielbiam jak one nogi wydluzaja i nawet jak mój cos tam mowi na nie to fajnie reaguje jak mnie w nich widzi i wiem, ze mimo wszystko sa dla niego sexy;-)

Edita kochana jaki właściciel taki pies, mamy na niego taki silny wpływ, ze przy nas adhd dostal;-). A co do wyprzedazy i butow to zgadza się, ze najlepiej kupowac je pod koniec sezonu kiedy sa tańsze, staram się tak robic jak jest okazja i wtedy dopiero szaleje i kupuje szpilki bo do wyjscia, do pracy, eleganckie, sportowe, bo wiadomo wygodne, a na spacer musze w czyms wyjsc hehe, baleriny bo eleganckie, do pracy i pasuja akurat do tej sukienki itd., uwielbiam conversy i New balance ze sportowych, conversow mam kilka par, glownie kupione w US,. Bo tam były tańsze, u nas sa mega drogie, a nosze je do roznych zestawow ubran i do sukienek i do spodni itd., można by eseje pisac hahaha:-D

Diore lubie torebki, ale nie tak jak buty i tez nie kreca mnie tak jak buty hmmm;-)

Lux kochana trzymam kciuki za fasolke. Uśmiałam się z z tego jak wyglądał Twój po odebraniu z kawalerskiego, ciekawe jak mój będzie wyglądał po wlasnym, on do spokojnych należy, to o siebie się martwie i swój panienski:-D, hehe z ilu kawałków M będzie mnie wtedy składał.:-D No i oplulam monitor czytając o posuwaniu dmuchanej lalki hehehe.:-D:rofl2::-D

Ja jakis czas temu fajnie się bawiłam na panieńskim mojej przyjaciółki, no miasto było nasze i bar ze striptizem tez, ehhh mój panienski uczynie wydarzeniem nie do zapomnienia:rofl2::-p

Fruzka ehhh przykro mi, ze R w delegacji, ale mam nadzieje, ze szybko wroci. Slomiana wdwa teraz z Ciebie i rozumiem Twojego dola. No i kolejna sprawila, ze oplualam monitor po raz drugi:-D

Widze ze sie ciekawie tu zapowiada, ale mordke mam prawie na klawiaturze i M wola spac, wiec mykam;-), bo mowi, ze jak sie nie poloze to bedzie kara hehe;-) sama nie wiem hmm moze troche oporu z mojej strony nie zaszkodzi:-D
Dobranoc:-)
ja wiedzialam, ze on cos odwali, ale ze cala twarz we krwi bedzie miec to sie nie spodziewalam heh

reklama
Melduje się i ja ....
Noc wietrzysko -koszmar ...budzilam się co chwilę ....
Poranne wstawanie+ praca = Patologia bez komentarza ....
Potem bank, zakupy, zebranie w szkole i nastała 18 .... a to mezu zabral nas na lody .... i za kupilismy pierwsza lekture dla mlodego .... ogarnianie,szykowanie;czytanie ..... zgon ...

Lux,Haruna,Limonka - kciuki za testowanie !

Jazaa moze i kara warta zgrzeszenia ;-)

Madziolina ooo butki uwielbiam no ale i do tego w pakiecie torebeczka musi być ;-)

Karola u nas wialo dzień caly,cud ze rano na parkingu auto stalo bo myslalam ze na tym polu co tu mamy bede go szukala ....

Padam . . Jutro dopisze ... kolorowych

Hej dziewczynki...
Pewnie dużo z Was mnie nie zna, ale może chociaż jazza, lux, Jugosława, anula, julka, itd. - pamiętacie o mnie :zawstydzona/y: ?

Zmykłam od Was, bo chciałam odpocząć od tematu dziecka i tego wszystkiego, zajęłam się sprawami budowy, a tu widzę nowy wątek :) Postanowiłam się odezwać, bo u mnie wreszcie coś się ruszyło...

A więc na szczęście hashimoto wykluczone, zaczęłam stymulację CLO, byłam na monitoringu był pęcherzyk i po pierwszym braniu 13 d.c. test owu. - dwie piękne kreski ta testowa ciemniejsza :) wcześniej miałam progesteron ok. 4 ng/ml dziś odebrałam wyniki progesteronu (robiłam w 18 d.c.) też żeby sprawdzić sobie czy coś tam faktycznie było i progesteron 14,6 ng/ml dla normy do 15,9 ng/ml, chyba lepiej co ? :)

Już inaczej patrzę, bo widzę, że chociaż zaczęłam reagować, liczę na efekt... może się uda w końcu... :)

Kochane czy jakieś nowe ciąże się pojawiły? I czy ja mogę znów tu się pojawiać? :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry