• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Dzien dobry :-)

Lux i Fuzka szalone kobiety:-D

Anula taka kara zawsze warta grzechu :-D, ale intensywny dzien mialas kochana, u nas tez wialo strasznie, Stefan sial zgroze, tez uwazam, ze poranne wstawanie to patologia hehe, mileog dzionka

Haruna ehhh ale poki nie ma @ jest nadzieja

A gdzie Wy kochane jestescie? Mam nadzieje, ze was stefan nie zmiotl, meldujcie sie:tak:

U nas niby slonce, ale zimno, nosz kurde co z ta wiosna... hmm jaki kraj taka wiosna hehe, tak sobie liczylam, ze u nas 3/4 roku to zimno i szczek zebow, trza o emigracji pomyslec;-)

Milego dnia:-)

reklama
Witajcie dziewczyny,

moniusia: no wreszcie wróciłaś :) Widzę, że diagnostyka poszła do przodu. Super, że hashimoto wykluczone i clo działa. Bardzo ładny progesteron. Powodzenia życzę, bo wszystko wygląda bardzo obiecująco. I wpadaj częściej, koniecznie :)

haruna: dopóki nie ma @ wierzymy dalej :)

anula: pierwsza lektura? Jaką kupiliście? Fajne takie rodzinne lody :)

lux: widzę, że samiec ci zaszalał w weekend :D I to jak :D Kciuki zaciśnięte za Liliankę lub Filipka :D &&&&&&&&&&& Czwartek już blisko :D

diore: mam nadzieje, że suplement zadziała na żołnierzy :) Fajnie, że udało się tak szybko ustawić drugie podejście.

karola: no widzisz jakiego masz troskliwego faceta? On się o ciebie martwi i chce jak najlpiej :D Dba o twoje zdrowie :) Milusio :D U mnie ze szpilkami nie ma kłopotu, bo nosze tylko okazyjnie :)

edita: wyprzedaże posezonowe to istna gratka na takie zakupy. Buty są wtedy mocno przecenione :) Szkoda tylko, że dookoła jest wtedy gorąco a buty zimowe trzeba kupować :D I czasem nie mogę się przestawić :) W drugą stronę trochę łatwiej :) Jak tam samopoczucie?

U mnie 6dc, a w czwartek idę podglądać swoje jajniki. Zobaczę czy coś tam wyprodukowały czy nie. Tempkę nadal mierzę. Mam bardzo intensywny początek tygodnia i mało czasu na wszystko. Czytam i czekam na II u nas na forum, bo dawno nie było :D

Udanego dnia :D

Witam się serdecznie ze wszystkimi staraczkami. Chciałam zrobić coming-out, bo czytam wasz wątek odkąd było 60 stron, niby nie długo bo szybko produkujecie ale tak głupio czytać o waszych problemach i się nie przedstawić.
Nazywam się Agata, w tym roku kończę 30 lat i niedługo mam nadzieję zacznę się przymierzać do pierwszego potomka. Na dzień dzisiejszy czekam na wyjaśnienie moich sercowych spraw, a potem ruszam z kopyta, bo czas leci.
Jak zdążyłam się zorientować jesteście skarbnicą wiedzy nt poczęcia, dlatego jeśli można dołączyłabym do Was :)

Hej, hej:)

Lux
Ale się usmiałam z Twojego!! Niezła akcja:)

Witaj Moniusia:)
Nie znamy się ale chętnie Cię poznam:) wyniki ładne, test ovu pozytywny-tylko trzymać kciuki teraz!;)

Jazza
U nas 70% to raczej chlodno i umiarkowana pogoda a reszta to ciepelko.. teraz niby słoneczko swieci ale zimno jest!!! Brrrr!
Mnie Stefan żaden nie wywieje bo ja jak koszmar zawsze wracam:) ;)

Jugosława
Ja dziś znowu wolne musialam wziąć bo teściowa zabiemogla.. na dwie godz.tylko musialam pójść do pracy ale juz w domku jestem.. zaraz spacer.. brrr..
Rzeczywiście dawno II kresek nie było. .
Hello, Limonka gdzie Twój dzisiejszy test??

Haruna
Przykro mi....:( ale dopóty@ nie ma jest nadzieja tym bardziej że ja kojarze ze pozytywne testy ovu wstawiałaś w okolicy 2-3kwietnia. .

Fruzka
Tez mam taką lalkę;)tylko Hakune bo czarna jest ;)

hej witaj monis, rozbawilyscie mnie z ta dmuchana lala zosia lux to musial fajnie ten twoj maz wygladac☺ fruzka nie martw sie szybko wroci, edytko ja kocham buty jak kazda kobieta☺
zlapalam dystans do tego wszystkiego jak do jesieni sie nie uda idziemy na badania w maju zaczne pic inofem moj bedzie bral witaminy i zobaczymy

Witam się serdecznie ze wszystkimi staraczkami. Chciałam zrobić coming-out, bo czytam wasz wątek odkąd było 60 stron, niby nie długo bo szybko produkujecie ale tak głupio czytać o waszych problemach i się nie przedstawić.
Nazywam się Agata, w tym roku kończę 30 lat i niedługo mam nadzieję zacznę się przymierzać do pierwszego potomka. Na dzień dzisiejszy czekam na wyjaśnienie moich sercowych spraw, a potem ruszam z kopyta, bo czas leci.
Jak zdążyłam się zorientować jesteście skarbnicą wiedzy nt poczęcia, dlatego jeśli można dołączyłabym do Was :)

Witaj Misia:)
Serdecznie zapraszamy;)
Mam nadzieje że z sercem to nic poważnego?

Luska
Na pewno sie uda:)

reklama
Serce jak to serce, łomocze tylko w moim przypadku za szybko :). Dzwonie dzisiaj do Instytutu Kardiologii czy już coś wiadomo na mój temat. Może mnie przyjmą, skierowanie z dopiskiem pilne leży u nich już półtora miesiąca, także tego..
Myślę że zanim ja rozpocznę starania to wszystkie już przeniesiecie się na wątki ciążowe, czego Wam z całego serca (przyspieszonego) życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry