• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Sorry Dziewczyny, ale na appce nie mam mozliwosci wysylania zalączników, musiałam wejść na lapka, jeszcze rozmawiałam z K. Testy mam z allegro, rano zrobiłam test z allegro i jeden apteczny,2 negatywne, teraz 2 z allegro, bo innych juz nie mam. Na tym zdjeciu to sama średnio coś widzę, ale na żywo jest jasna, rózowa krecha. image-3(1).jpg

Załączniki

• image-3(1).jpg
    image-3(1).jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 126
Cześć:)

Dzisiaj pogoda lepsza:) Słonko wyszło i nastawienie do życia pozytywne:) Jakoś mnie tak brzuch boli, tak jakbym miała za kilka dni @ dostać, a tu jeszcze ponad tydzień;/ I chyba jajniki się odzywają... Jestem niewyspana, bo zaczęłam wczoraj nocki, a nikt nie zważał uwagi na to, że chciałabym się przespac, ale trudno najwyżej w nocy będzie kryzys;/

Lux, to trzymam kciuki, żeby fasolina była:) Napewno nie @&&&&& Ach ci faceci... Na szczęście mój M wrócił w całości ze swojego kawalerskiego. Ale miałam z niego polew;p

Fruzka, może plemniczki się zachowały:) Jak twarde sztuki są to będą do końca walczyć;p A choróbska, wstrętna sprawa, u mnie w domu też krąży i odpukać mnie to mija...

Haruna, czekamy dalej:) Może za kilka dni będa swie, kciukam&&&&

moniusia, witaj:) Fajnie, że wszystko u ciebie się stabilizuje. Teraz to już powinno iść wszystko w strone fasolki:) No i oczywiście, że do nas dołącz, zawsze raźniej w większej grupie:)

Jazza, nas Stefan chyba mija, bo wiatr jest, ale dachy jeszcze też;p

Anula, a jaka to lekturka?

Juguś, no to zabiegana jesteś. Ale w sumie nie masz czasu myśleć to i łatwiej będzie zaskoczyć, a jajniczki popodglądaj jak pięknie pęcherzyki rosną:)

misia, witaj:) podaj termin @, żeby julka mogła cię wpisać na liste i pisz z nami:)

Edita, oj to współczuje. Ale mam nadzieje, że nic poważnego z teściową?

luska, kochana, dystans przede wszytskim:)

Limonka, a ty gdzie zaginełaś? Zatestuj jutro, może jakiś cień cienia się pojawi:)

diore, ty nasz pozytywnie zakręcony duszku;p

ej, dziewczyny, już trzeci dzień jak nie moge się oprzeć czekoladzie. Normalnie mogłabym ją kilogramami pochłaniać. Chyba PMS się włącza;p

limonka, są dwie krechy jak nic :rofl2:
luska, a może przeżywa starania o dziecko? Faceci trochę inaczej okazują emocje..mój bardzo się przejmuje, widzę to, ale słowa nie powie,że się martwi itp, dopóki nie zapytam. Ale nie tak prosto z mostu, tylko potulam się, pocmokam i tak sposobem z niego wyciągam różne rzeczy. Spróbujcie pogadać na spokojnie, bez nerwów i bez niepotrzebnych zarzutów.. powodzenia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry