• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Diore a dziekuje kochana, tak ja zakrecona jak francuski croissaint hihi:-D:-D

Luska dziewczyny dobrze mowia, my kobiety wierzymy, ze po slubie wszystko sie zmieni na lepsze, a mezczyzni, ze nie zmieni sie nic heh, tak zle i tak niedobrze, kryzysy tez sie zdarzaja predzej czy pozniej, tego nie unikniemy niestety. Najlepiej porozmawiaj z nim szczerze i nie daj sie zbyc, ze przesadzasz itd, powiedz mu jakie masz odczucia, bo rozmowa w takich sprawach jest podstawa:tak:

Moniusia to szczesciarze z Was, ze Stefek Was ominal ;-)

Edita no rechocze jak zaba przed kompem czytajac o tych prezentach z panienskiego hehe, pare akcesoriow to mam nadzieje, ze jak przyjdzie czas to i ja dostane, hehe ja taka cicha woda jestem:-D

Karola czekolada to dobra zachcianka:-D

Limonka kochana i ja widze hihi, po cichu podskakuje prawie pod sufit, zrob bete bedziesz pewna :tak:

Diore ja tez tak z moim rozmawiam o powaznych rzeczach, przytule, poclauje, wymiziam i sie otwiera wtedy jak puszka pandory albo sloik z ogorkami, bo z nimi tak jest trzeba dyplomatycznie podejsc i wtedy staja sie rozmowni, bo tak to chodza z naprezonymi muskalami jacy to oni macho sa i zadne emocje im niepotrzebne, ale jak sie podejdzie odpowiednio to juz inaczej;-)

Pakuje sie i zaraz wychodze do domciu:-D

Haruna - ostatnia @ 12.03 , śluz płodny zaobserwowalam miedzy 1 a 3.04, ostatni cykl trwał 33. Jak to sie moze zmieniac z godziny na godzinę, rano nic a teraz bladzioch, oby jutro rano była ciemniejsza...

Mój @ był 15.03 a wcześniejszy cykl 28 dni, ovu ok 3-5.04. Może faktycznie u mnie za szybko na test i coś się obsunęło bo @ powinnam dostać wczoraj. A rwie w brzuchu i cycek spuchnięty jak po silikonach ;))

hej porozmawialismy martwi sie tym ze z dzieckiem nam nie wychodzi obiecal ze nie bedzie dusil juz tego zmartwienia w sobie oby bo ja chce miec w nim oparcie, limonka po cichu gratuluje☺ powtorz jutro test

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry