• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Limonka widać widacc...jutro będzie pieknie widać ;-)
P.s mamy takie same parapety hehe ...

Jula ja podczytalam i zauwazylam ....

Miss, Blair, Aschle co u was??

Anula witaj ....

Jazza chyba ty pytałaś o lekture bo się zakrecilam ...Chotomskiej "Pieciopsiaczki" ....całkiem niezla ....

Misia kciuki za serduchoo ;-)

Haruna oby cosik byloo ;-)

Jugoslawa u mnie tez pogoda do d.....

Moniusia zjedz jeszcze jedną, gleboki oddech i looz ....

W pracy wkur... mnie, nie chcą się mnie pozbyć i na uczuciach mi graja ... namawiają etc .... w każdym razie mezu rzucal moneta .... odchodze ;-) ja potrzebuje zmiany ....a inni hmmm przezyja ;-)

Bierzecie witaminy ?
Ja zaczelam w zeszłym miesiącu bo miałam codziennie bóle głowy ... i mi lepiej oczywiście ale od wczoraj to mnie na wymioty bierze po tych witaminach .... czyżby za dużo czy co ?organizm ma dość ? Ale ja biorę 1×1 .....

reklama
Musze sie troche pozalic-wiecie, ze szwagierka sie odsunela calkowicie od nas, ode mnie i Tomka, a to przeciez jej rodzony brat! Dlugi czas juz jej nie bylo u nas, nawet gdy ma wolne to nie przychodzi, ona chyba obrazona jak male dziecko jest, ze odsunelam ją od tematu staran o dziecko i nic nie wie, dzis przed praca wjechalam na chwile do corki szwagierki i ona akurat z pracy wrocila-walnela mi suchara i poszla w dluga, mysle so-no dobra pustaku, nie chcesz gadac to nie, ale nie mysl sobie, ze gdy urodze dziecko to bedziesz przychodzic jak gdyby nigdy nic, niedoczekanie pindo wredna jedna!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry