Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to chyba bylo do mnie a nie do Miss?Miss ty się nie przejmuj ... zobaczysz sama jeszcze przyjdzie musi tylko zrozumieć swój błąd bo póki co zdaje się że unosi się dumą ....
no nie wiem czy jej przejdzie, poza tym ona widzi, ze ja tez zaczelam ja ignorowac i tez gdzies ja to bolijulia: jak to nie zauważył? Byłaś wywoływana do odpowiedziJa sądziłam, że odpoczywasz i łapiesz trochę relaksu
A przy okazji leczysz gardło
I jak? Przeszło? Jak córcia się miewa? Pacmana
Dobre określenie
Mam nadzieję, że cię zaskoczy twój organizm
Ja już wiem, że wszystko możliwe
![]()
edita: uffff to dobrze, bo myślałam, że już coś mi odbija z tym mega apetytemTaak zdecydowanie to od świeżego powietrza
Dobrze, że teściowa wraca do zdrowia
moniusia: zawsze testowanie budzi wiele emocji...zwłaszcza jak coś zaczyna wychodzić to się oczekuje więcejKciuki zaciśnięte mocno
anula: eh...zmiana pracy zawsze budzi emocje, relacje z ludźmi i przywiązanie...tak czy inaczej ty musisz się dobrze czuć w pracy, a jak tak nie jest to zmieniasz, bo prędzej czy później będzie jeszcze gorzejTak wiec zmiany sa dobre tylko ciężkie do przeprowadzenia. Z tego co mówiłaś to miałaś tam dużo na głowie i pewnie się też stresują, że stracą dobrego pracownika. No ale cóż - prawa dżungli
Co do witamin to jak łykasz zestaw witaminek to może być i tak, że czegoś za dużo. A po posiłku zażywasz? Czym popijasz? Bo to też ma znaczenie.
lux: czasem ludzie strzelają fochy i nie myślą przy tym za bardzo. Czuje się pewnie urażona i dlatego tak się zachowuje. Pewnie jej przejdzie za jakiś czasNie denerwuj się kochana
![]()
przestan, zmieni? chyba na gorsze!lux: a może ta sytuacja sprawi, że jakoś się poprawią wasze stosunki. Tak czy inaczej w rodzinie jakoś takie kłopoty prędzej czy później zwykle rozwiązują się same. Oczywiście możliwych jest wiele scenariuszyPoza tym, jak teraz zafasolkujesz to zmieni się jej podejście
![]()
nie na nia, sorry, ze tak marudze, ale naprawde wkurza mnie jej zachowanielux: a może coś ją tam trąci i będzie dobrze?Poza tym wiosna, ciepełko i słoneczko (no może nie dzisiaj akurat
) to powinno na każdego dobrze działać
![]()