• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

anulka88: witamy :) Niech to będzie szczęśliwa 7 :)

luska: no właśnie z tymi chłopami to tak czasem jest, że duszą coś w sobie i potrzebują czasu, żeby to wydusić :) Ważne, że pogadaliście :) Wszystko będzie dobrze :)

haruna: miejmy nadzieję, że to fasolina ci zabrała @ ;D

limonka: może akurat mocz miałas bardziej steżony, albo coś. Ważne, że jest bladzioszek :) Mam nadzieje, że ściemnieje i bedzie fasolka :) Najlepiej to na betkę iść.

karola: ja też ostatnio wcinam czekoladę :D Może nam czegoś brakuje co jest w czekoladzie :) Nocki :( Spróbuj jakąś drzemkę chociaż złapać, może troche lepiej się poczujesz.

moniusia: koszmarnie długo się czeka u ciebie na wyniki bety :/ Co do monitorowania to chodzę regularnie do ginekologa od września ubiegłego roku - miałam wtedy wywoływany @, którego dłuugo nie miałam. Brałam CLO, ale bez większych sukcesów, bo pęcherzyk ładnie rósł ale nie chciał pękać...powoli wraca mi naturalna owulacja, więc jest dużo lepiej :)

misia: witaj, serce ważny narząd...mam nadzieje, że w końcu cię przyjmą na oddział i ustalą plan działania.

edita: jak tam po spacerze? U mnie pogoda się popsuła i zaczęło padać :| Mam nadzieję, że z teściową wszystko dobrze.

Pogoda się zmieniła i zaczęło padać i wiać :/ Normalnie szaro, buro i brzydko za oknem. Czy wy po @ macie wilczy apetyt? Bo ja już kolejny cykl tak mam, że jak tylko @ się skończy to jestem ciągle głodna :| Nie wiem czy to organizm się odbudowuje po @ czy co :)

reklama
Dziekuje Kochane, ale jescze nie ma sie z czego cieszyc. Plan mam taki, jesli jutro wyjdzie kreska ciemniejsza, ide na bete, tsh I ft4. Sprawdzilam przed chwila cennik, co za zdzierstwo, 45 zl za bete :baffled:

Anula, Witaj I powodzenia:)

pierwsze w kolejnosci do testowania Lux I Haruna, kciukasy zacisniete :tak:

Wielki buziak dla Wszystkich :*

Limonka
Jest! Widzę! :) jutro będzie tlusciejsza:)
Gratuluję! !!

Jugosława
Ostatnio tak mam przed @ i po @.. przed ovu i po ovu... hmmm.. wiosna idzie to i głód większy-może od świeżego powietrza?;) albo
A teściowa jelitówka.. ale juz lepiej, dzieki;)

Karola
Nie padnij na tych nockach!
Biedna Ty...:(

Anulka88k
Witamy:) szczęśliwej siódemki życzę:)

Jazza
Cicha woda? Brzegi rwie,)

Luska
Super że porozmawialiscie!

U nas słonecznie dzisiaj ale chlodno.. mimo wszystko błękit nieba dziś mnie zachwycil:)

Limonka, super kreska, widać, widać :) 3mam kciuki :) a beta mega droga ;/

julia, a Ty nie zauważyłaś, że ja do Was wróciłam ;( ;( ;(

Jugosława, aha no właśnie, bo tyle historii, że się pogubiłam już sobie przypomniałam :)

Ja zjadłam przed chwilą całą milkę ;( stresa mam przed tym testowaniem, to chyba moja pierwsza owulacja i tyle nadziei, że cała w nerwach jestem... :)

Jula, ale z ręką na sercu-myslalam o Tobie;) po pierwsze że Anule trzeba zmienić bo przyszła @ do niej:) a po drugie że nie pamietam co pisalas zeby Ci odpisać i ze chyba zniknęłas..ale oczywiście zapomnialam Cię wywołać. . KAJAM SIĘ! !!:)

Monisia
Wielkie emocje ale wierzę że bedzie dobrze! :)

Moniusia witaj:) doczytalam ze wrocilas:) mialam naisac do ciebie ale mloda szykowalam do spania i musialam leciec dalej!
podaj date @ wpisze cie na liste:)

Edita wybaczam:*

Jugoslawa ja tez mam pacmana zaraz po @...:)

Ja sie jutro umawiam na wizyte...Inofenu niepije bo pewnie mi cykl ostatnio wydluzyl, sadze ze w tym cyklu pusto bedzie;/

Julia
A wiesz że takie cykle są najlepsze-kiedy myślimy że ovu nie ma, albo że nie trafilismy w dni plodne bo np.mąż cw delegacji był. .a tu bach! II kreski:)

A skoro mowa bo nieobecnych- Asch gdzie jestes?:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry