• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej, hej :)
moj test Oczywiscie negatywny, wedlug obliczen @ powinna przyjsc z 14 na 15, od paru cykli zawsze wypada dziwnym trafem pozno wieczorem, plecy bardzo bola, wiec pewnie sie czai wredota :) jedynie tempka troche nadziei daje 37.2, szyjka wysoko, twarda. Jednak jesli test nie wyszedl to juz wszystko jasne, nie wierze w historie typu :test negatywny, beta negatywna a bylam w 7 tyg ciazy ;)

witam nowe kolezanki, powodzenia w staraniach :)

dopisze I Doczytam wieczorem,

miejcie fajny dzien!

reklama
Jugoslawa we czwartek bede trzymac kciuki za wizyte i jajniki kochana:tak:

Misia12 witaj i zycze szybkiego spelnienia marzen:-)

Edita to tak jak ja kochana hahaha, wracam jak bumerang i najwiekszy niekonczacy sie koszmar, wyrzucaja drzwiami to pcham sie oknem :-Dhehehe i tu szyderczy zlowieszczy smiech, hehe az ochryplam:rofl2:. Hmmm i u Ciebie dmuchana lala? Hmmm chyba mam malo perwersyjne kolezanki, bo mi nie daly, ale mam nadzieje ze nadrobia zaleglosci:-D

Luska i tak trzymac kochana, pozytywne myslenie plus plan i zobaczysz, ze bedzie git i cycus glancus;-)

Moniusia hehe narazie trwam w tej krainie lodu i sniegu i trzymam sie latarni, co by mnie Stefek nie wywial:-D

Limonka ehhh co za wredne testy, ale nie martw sie kochana bo bedzie dobrze, bo ja tak mowie;-)

Dziewczyny, trzeba być pozytywnie nastawionym, w końcu się uda!
W 100 % popieram jazzę, śmiem podejrzewać,ze jesteś pozytywnie zakręcona :rofl2: lubię takich ludzi, tak trzymaj!

ale mam dziwne przeczucie ze cos jest nie tak ciezko nazwac to kryzysem ale wydaje mi sie ze moj maz po slubie sie zmienil rozmawiamy ale czuje ze nie jest ze mna szczery musze ten temat poruszyc jak wroci z pracy a ja musze byc pewna ze jest ze mna szczery i ze moge mu zaufac bo po ostatnich jego zachowaniach mam watpliwosci co do dziecka i naszego bycia razem, zmienil sie nie jest tym chlopakiem ktorego poznalam 7 lat temu sama nie wiem co myslec

Ostatnia edycja:
misia, z serduchem nie ma żartów, faktycznie najpierw je podeperuj :)
jazza, nas Stefek nie nawiedził ;)
luska, jak najbardziej musisz być męża pewna jeśli chodzi o dziecko.. niedługo jesteście małżeństwem (tak jak ja - 11 m-cy ;)) może to przejściowe?

Ja jutro zdecydowałam lecieć na betkę, nie będę się stresować tymi sikańcami :)

Misia
Rozumiem,że z tego Instytutu ma przyjść dla Ciebie info czy już ok i można się starać?
Kciuki za szybką odpowiedź...Może przegapili napis pilne?:tak: Ech,jaja sobie robią....Ale co zrobisz?Musisz czekać:baffled: Wierzę, że jednak niedługo odpowiedzą:tak:
A II kreski zobaczysz w trybie ..przyspieszonym:-p

Limonka
Przykro mi z powodu jednej kreski:-( mam jak Ty- jak widzę I kreskę to uważam, że po ptokach...Ale za to u innych wierzę, do końca, dopóki @ nie przyjdzie... :tak:Więc dalej trzymam kciuki za Ciebie:):happy:

Jazza
Ja ją z panieńskiego właśnie mam.. i co tam jeszze...stringi z dziurą, kapcie z fiutkiem:-p, kajdanki,przebranie za diablicę na gorące noce:-D i jeszcze kilka drobnych elementów, nawet wszystkich nie pamiętam..I nie wiem czy one są perwersyjne,czy po prostu mnie za taką uznały:tak::-D:rofl2:

Diore
Pozytywne myślenie to połowa sukcesu!!!:happy:

Luska
Może Ci się wydaje? Ale trzeba porozmawiać...
Wiesz, jest takie powiedzenie - kobiety myślą, że wszystko po ślubie się zmieni,a faceci,że nic się nie zmieni..:-p
Ja z tych "męskich" kobiet, bo uważam, że po ślubie nic się nie zmienia - dalej się kochamy,dalej się staramy, mamy po prostu obrączki na znak naszej miłości i obietnicy:) Chyba największa zmiana to dziecko...
Porozmawiaj z nim koniecznie..A zmienił się bardzo?

misia, z serduchem nie ma żartów, faktycznie najpierw je podeperuj :)
jazza, nas Stefek nie nawiedził ;)
luska, jak najbardziej musisz być męża pewna jeśli chodzi o dziecko.. niedługo jesteście małżeństwem (tak jak ja - 11 m-cy ;)) może to przejściowe?

Ja jutro zdecydowałam lecieć na betkę, nie będę się stresować tymi sikańcami :)

To jutro będziemy kciukać z całych sił:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry