jazza
Fanka BB :)
Dzien dobry lejdis :-)
Cytrynowa kochana dziekuje, na pewno zrobie
pal licho kalorie, bo jak pisalas kulinarny orgazm tego wart
, uwielbiam chalwe, a jeszcze w polaczeniu z czekolada i serem to sie boje, aby M i tata sie zalapalo
. Ja tez uwielabiam gotowac, odpreza mnie to , w tygodniu zazwyczaj nie ma czasu, ale w weekendy i na swieta szaleje w kuchni, a to sniadanka, obiadki, desery, jakies paszteciki czy cos innego
Misia a ile masz wzrostu? Chetnie przyjme pare cm, a odnosnie kg to sie dogadamy;-). Odnosnie zimnego baltyku to i ja tak mam, jak bylam mala to siedzialam w tej ziemnej wodzi i siedzialam, a potem sine usta, a teraz za chiny ludowe bym nie weszla nawet, jesli chodzi o jakies poludniowe morze to nie ma sprawy, bo cieple i moge bez problemu nurkowac, tak samo bylo w oceanie latem jak sie brzeg nagrzewal, ale baktyk to zimny jak diabli, a ja zmarzluch taki jestem, ze i w lato pod kocem potrafie sie bunkrowac
Edita kochana ja tez jak czasem komus kto mnie zna powiem ze niesmiala jestem to ta osoba w smiech, nie jestem niesmiala i szybko ta niesmialosc przelamuje
i osmielam innych, a facetow ponoc nawet potrafilam i oniesmielac hehehe
. Odnosnie wzrostu to moj sie smieje, ze najlepiej to mnie do kieszeni schowac, bo ja poreczna jestem. Wzrost nadrabiam czasem wysokimi obcasami i koturnami, ale tez nie zawsze;-)
Fruzka no w szoku jestem co za czlowiek z tej Twojej przyjaciolki.. ja tez sie pare razy zawiodlam i na mojej przyjaciolce, z ktora przyjaznilam sie od czasow podstawowki, a potem na drugiej przyjaciolce, ktora zazdroscila mi mojego bylego narzeczonego, ok przystojny byl, podobal sie kobietom, ale to dran byl i chetnie bym go jej wtedy oddala za darmo, nawet bym jeszcze doplacila, by sobie go wziela i by sie przekonala co za kanalia to byla. Wszystkiego zazdroscila, obrazila sie nawet za to, ze dostalam grant z uczelni
(chora czy jak?) i to ona powiedziala mi, z emoj byly mnie zdradza, ale jak to mowila to z nieksrywana satysfakcja... larwa jedna.. ale tak juz niestety jest to nie jest fajne tak sie zawiesc...ale przesadzila grubo mowiac, ze R powinien byc z kims innym... sama bym jej przywalila chyba i za wlosy zalapala...
Co za poczatek dnia.. pogoda u nas gorsza.. w nocy padalo, teraz swieci slonce, niebo prawie bezchmurne, ale zimno jest, ubralam dzis cieple buty, gruby szal i czapke hehe jak eskimos normalnie. Moj autobus nie przyjechal, wiec musialam jechac przesiadkami hehe, ale ok wiecej czasu na spanie mialam
.
Milego dzionka:-)
Cytrynowa kochana dziekuje, na pewno zrobie
pal licho kalorie, bo jak pisalas kulinarny orgazm tego wart
, uwielbiam chalwe, a jeszcze w polaczeniu z czekolada i serem to sie boje, aby M i tata sie zalapalo
. Ja tez uwielabiam gotowac, odpreza mnie to , w tygodniu zazwyczaj nie ma czasu, ale w weekendy i na swieta szaleje w kuchni, a to sniadanka, obiadki, desery, jakies paszteciki czy cos innego
Misia a ile masz wzrostu? Chetnie przyjme pare cm, a odnosnie kg to sie dogadamy;-). Odnosnie zimnego baltyku to i ja tak mam, jak bylam mala to siedzialam w tej ziemnej wodzi i siedzialam, a potem sine usta, a teraz za chiny ludowe bym nie weszla nawet, jesli chodzi o jakies poludniowe morze to nie ma sprawy, bo cieple i moge bez problemu nurkowac, tak samo bylo w oceanie latem jak sie brzeg nagrzewal, ale baktyk to zimny jak diabli, a ja zmarzluch taki jestem, ze i w lato pod kocem potrafie sie bunkrowac

Edita kochana ja tez jak czasem komus kto mnie zna powiem ze niesmiala jestem to ta osoba w smiech, nie jestem niesmiala i szybko ta niesmialosc przelamuje
i osmielam innych, a facetow ponoc nawet potrafilam i oniesmielac hehehe
. Odnosnie wzrostu to moj sie smieje, ze najlepiej to mnie do kieszeni schowac, bo ja poreczna jestem. Wzrost nadrabiam czasem wysokimi obcasami i koturnami, ale tez nie zawsze;-)Fruzka no w szoku jestem co za czlowiek z tej Twojej przyjaciolki.. ja tez sie pare razy zawiodlam i na mojej przyjaciolce, z ktora przyjaznilam sie od czasow podstawowki, a potem na drugiej przyjaciolce, ktora zazdroscila mi mojego bylego narzeczonego, ok przystojny byl, podobal sie kobietom, ale to dran byl i chetnie bym go jej wtedy oddala za darmo, nawet bym jeszcze doplacila, by sobie go wziela i by sie przekonala co za kanalia to byla. Wszystkiego zazdroscila, obrazila sie nawet za to, ze dostalam grant z uczelni

(chora czy jak?) i to ona powiedziala mi, z emoj byly mnie zdradza, ale jak to mowila to z nieksrywana satysfakcja... larwa jedna.. ale tak juz niestety jest to nie jest fajne tak sie zawiesc...ale przesadzila grubo mowiac, ze R powinien byc z kims innym... sama bym jej przywalila chyba i za wlosy zalapala...Co za poczatek dnia.. pogoda u nas gorsza.. w nocy padalo, teraz swieci slonce, niebo prawie bezchmurne, ale zimno jest, ubralam dzis cieple buty, gruby szal i czapke hehe jak eskimos normalnie. Moj autobus nie przyjechal, wiec musialam jechac przesiadkami hehe, ale ok wiecej czasu na spanie mialam
.Milego dzionka:-)
Ostatnia edycja:
Nie poddam się i wywołam wiosenne ciepełko

masakra... ja mam dwie, ale z jedną jestem naprawdę blisko i rękę dałabym za nią uciąć, ona uczciwsza ode mnie, hehehe, powinnam brac z niej przykład
Z drugą gorzej, bo kawał drogi ode mnie mieszka, więc zostają telefony i maile, a z tym rożnie bywa..Ale za to jak widzimy się raz na rok to mam wrażenie, że ostatnio widziałyśmy się wczoraj