• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jugoslawa jogurt turecki zblendowalam z woda koperkiem i jednym zabkiem czosnku. To do picia a nie do deseru.
Deser to mascarpone z bananem a druga warstwa mascarpone z malinami. Przekladane biszkoptami nasaczonymi sokiem pomaranczowo-grejpfrutowym i jagodami.

Hej:)

No nie umiem bez Was. Pokusa silniejsza i lubie tu zaglądać. No i macie racje, jak sama się nie zdyscyplinuje i nie przestane myśleć to rozstanie z forum mi nie pomoże, dlatego w wolnej chwili zajrze:) U nas pogoda fatalna, leje i zimno. Brrrr....

Jak zaplanowałam tak zrobiłam. Poszłam do fryzjera i siedziałam tam 2,5 godzinyo_O. ale warto było, bo włoski zrobione:) obiecalam sobie ombre i mam, ale nie takie klasyczne blond tylko rude (uwielbiam ten kolor). No i jeszcze we wtorek kosmetyczka:)

Miałam robic badania i kicha. Bo powinnam je zrobic jutro lub w czwartek, a z pracy się nie urwe, a piątek wolny. No nic, poczekam do następnego cyklu, a że ten prawdopodobnie stracony, bo się z M miniemy to nie mam ciśnienia:)

Śle buziaki:****

Asch
U mnie tez sie i rozpadało, i wieje, i zimno jest:( masakra!

Anula
Ten Twój to wie co powiedzieć, żeby za serce schwytać;)

Jugosława
Mi też ostatnio ssanie się włączyło. . Zaczęło od@ i trwa nadal. . Może jakis tasiemiec we mnie mieszka.. mam nadzieje, że zje zbędne kalorie:)

Cytrynowa
Zlituj się! !!!!! Prześlij pocztą czy jak... ja taki lasuch a Ty takie fotki wklejasz.. :) ;) mniam mniam!!!

Karola
Ombre podobne ma moja sis :) z rudych wlasnie;)
Pisz, pisz z nami, bo bedziemy tęsknić:)
Ja do gina w czwartek-mam nadzieje:)
A tak w ogóle myślę, że przyjdzie nasz czas na zaskoczenie-czy bedziemy o tym myśleć czy nie:) w końcu wiele kobiet zachodzi uczestnicząc na forum a nie tylko jak mają "przerwy" od forum:)

Ostatnia edycja:
Hej kochane;** Nie odzywałam się, bo neta nie miałam w pracy.

Jutro do gina się podglądać ;)... napiszę po 10tej jak tam.. mam trochę stresa :( test owu. robiłam dziś (11 dc) bladzizna jest, jak będzie owu. to na pewno jeszcze przede mną;) dziś już taki trochę śluz płodny się pokazał :) NASTĘPNYM RAZEM IDĘ DO GINA Z KROPECZKĄ W BRZUCHU, i koniec kropka. ;)

Hehe ja picik mam dawno rozliczony (teściowa księgowa i też u niej pracuję) ;))

Policzyłam dokładnie i dobrze mam wpisane - to nasz 13 cykl starań...;)

Ostatnia edycja:
Edita pomecze jeszcze trochę. Cała kolacja w komplecie

Załączniki

• 1430248865438.jpg
    1430248865438.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 61
cytrynowa zadam Twego adresu a zaraz bede :-)a ja sie poryczalam pozarlam sie tak z przyjaciolka ze pokazalam jej drzwi i kazalam wypier.......bo okazla sie falszywa suka sorry za slowa ale zawiodla mnie na calej lini wiedziala ona i jeszcze jedna (a ta jedna to ta co o inseminacje sie pytalam i ona trzyma jezyk za zebami)ze staramy sie o dziecko a ta ***** wygadala chyba wszystkim........ide do lozka R w delegacji od 2 dni :no:

reklama
Edita kochana oj tak jak woda i ogien hehehe:-D:laugh2:czarna inez podoba mi się zwlaszcza, ze lubie zespol raz dwa trzy, a najbardziej utwor „oczy tej malej”, mam fajne wspomnienia z tym chociaz utwor smutny, ale wspomnienia wesole;-). Hehe jak rozdawali talony na wzrost to my stałyśmy w kolejce po przebojowość i humor:-D, a mój M mowi, ze jestem taka mala poreczna, ze moglby sobie mnie nosis w kieszeni, on ma 185 cm wzrostu hehe:-D:rofl2:

Anula kochany i slodki ten Twój malz, fajnie powiedział, mój mowi podobnie, a ja potem zawsze mam problem z kupieniem mu prezentu;-)

Jugoslawa kochana ja zawsze jak się na deszcz ubiore i wezme parasol to nie pada, a dzis nie wzielam parasola i włożyłam baleriny i co? Zaczęło lac i to rowno hehe;-)

Cytrynowa ale smakowicie wyglada:-), ehhh no nie ta kolacja wyglada oblednie:tak:A przepis na sernik chalwowoy to proszę bardzo niesmialo:tak:

Karola i zagladaj do nas czesciej kochana, fajnie, ze fryzjer zaliczony, humor na pewno się poprawil;-)

Moniusia kciuki za jutrzejsze podgladanko;-)

Fruzka oj kochana przytulam, niestety możemy się zawieźć i na najbliższych osobach:no:mam nadzieje, ze ona zrozumie blad i Cie przeprosi

I u nas pogoda sie popsula, zaczelo padac i sie ochlodzilo, od jutra ma byc chlodniej.

Padam;-)

Dobranoc:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry