• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Dziewczyny no mam nadzieje ze wypade przy pracy bedzie;-)

Jazza kurde ja bym musiala isc do dentysty ale strach:/
Bede pisac z Wami;-) bo jakos ciezko bez Was:* zreszta ja w zeszlym roku niestarajac sie siedzialam na staraczkach;-)

Anula to oby Wam pogoda dopisala na tego grila;-)
Ja dzis kupilam juz kielbaske na grila ale wlasnie o karkowce nie pomyslalam:/ musze dokupic;-)

Cytrynko podaj dane do tabelki;-)

Fruzka zrob test w dniu spodziewanej @ lub dzien przed &&&&&&&

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,

julia: dobrze, że wolne już blisko, to może uda ci się trochę odstresować. A poczekalnia to chyba najlepsze wyjście w sytuacji, kiedy coś się plącze. W końcu się rozplącze i będzie dobrze :) Kciuki mocno zaciśnięte, spokojnie starczą na kilka miesięcy :) I fajnie, że zostaniesz na forum :)

jazza: oooo młode ziemniaczki z koperkiem i zsiadłym mlekiem - proste a jakie pyszne! :D

misia: ja w burzy nie lubię wyładowań i grzmotów :/ A tak może sobie burza być :P Jedną cześć urlopu chcemy w górach spędzić (aktywnie) a drugą leżąc na plaży :D Jeszcze wszystko się tworzy i plany na razie. Może grecja, albo turcja.

edita: ja się umówiłam w połowie maja do dentysty, mam nadzieję, że skończy się na przeglądzie, zdjęciu kamienia i fluoryzacji. Natomiast stadardowo jak tylko się zapisałam, nagle zaczęły mnie boleć zęby...normalnie mam zryty beret pod tym względem :/ Boję się stomatologów :| Sezon grillowy widze w pełni :) Ale sen :D:D:D

fruzka: zazdroszczę pogody, bo u mnie prawdziwa jesień...

cytrynowa: niby 8 miesięcy to nie jest długo, ale każdy organizm inaczej reaguje. Ja się wyspałam, ale teraz czuje, że zaraz usnę :/ Pada u mnie i chyba ciśnienie niskie.

karola: mnie też czasem blokuje forum, więc rozumiem :) Mniej chyba piszę niż kiedyś. Trzeba znaleźć tę równowagę. Tulam.

anula: karkóweczka z grilla pychota!

U mnie 20 dc i nic ciekawego się nie dzieje w moim organizmie. Pogoda okropna, deszcz i zimno :/ Powrót jesieni, oby na krótko. W końcu rozliczyliśmy pita...jak zwykle kilka dni przed terminem złożyliśmy. Ja nie wiem jak to się dzieje, że z roku na rok obiecujemy sobie, że złożymy szybciej, a wychodzi jak wychodzi :|

Jugoslawa u mnie deszcz, snieg i slonce na przemian. Ale wyszlam w kaloszach i kurtce przeciwdeszczowej to pewnie zaraz przejdzie i będzie piekne slonce.

No ja wiem ze każdy inny. Ale chyba bym wolała żeby mnie Chociaż przebadali

fruzka ja obstawiam, że ty jednak jesteś w ciąży i ból brzucha nie jest na @. Masz jeszcze tylko 2 dni niepewności. Szkoda, że mi jeszcze tak dużo dni zostało bo już mnie zżera ciekawość ;p

Smaki robicie na tego grilla ! My w piątek będziemy imprezować u znajomych a w sobotę jak będzie ładna pogoda to zrobimy sobie wycieczkę do Ustronia i Wisły :) Mąż w poniedziałek będzie miał operację i już od niedzieli łazi i przeżywa to trzeba będzie odstresować się w weekend.

Jugosława ja też co roku obiecuję sobie, że jak tylko dostanę rozliczenie z pracy to od razu wypiszę pity, i co ?... wczoraj do północy rozliczałam pity :) Zazwyczaj oddajemy w ostatni albo przed ostatni dzień :-p

Kurcze od rana boli mnie głowa, chyba ciśnienie jest kiepskie.

Julia
Fajnie, że od nas nie odchodzisz:) Ja tez pisałam ostatnio jak się nie starałam:) Lubię tu pisać:)
A taka ciąża z zaskoczenia... Na TLC wystąpisz, heheehe;-):-p

Jugosława
Może brak objawów to dobry objaw:) :-) ja tez zawsze składam PITy na ostatnią chwilę, oczywiście elektronicznie:) Cieszę się, że nie muszę biegać do US już chyba 3 czy 4 rok?? Jakoś tak będzie:):tak:
A plany masz fajne na urlop:) Trochę chodzenia, trochę leżenia i jest git i majonez:) Ja zamierzam duuużoooo spacerować, jak w zeszłym roku...Dziennie chyba 10km robiliśmy, jak nie więcej, bo po 3x dziennie długie wycieczki - przed śniadaniem, po plaży popołudniu i wieczorami. Tyle, że upałów nie było, tylko tak 20stopni, czasami 18-19, ale za to nie padało w ogóle - tylko jeden dzień kropiło,,, Ale woda była zimna i Jasiek nie mógł za długo siedzieć, bo bałam się, ze się podziębi czy coś gorszego, bo on zanurzał się jak ryba, a woda była LODOWATA! Jakby było ciepło to i w wodzie mógłby siedzieć czy na piasku przy wodzie, a tak to trzeba go odciągać i spacerować, spacerować... i wycieczki:) :happy:

Fruzka
4cs to nie jest źle:) Wiem, ze to boli jak widać jedną kreskę czy @ przychodzi, ale chodzi mi to, że zarówno i Ty i Twój mąż możecie być zdrowi i zaskoczyć np.w 6 cyklu.. albo teraz:) W końcu jesteś przed terminem :laugh2:

Fruzka poki nie ma @ jest nadzieja, wiem, ze denerwujace jak mija cykl za cyklem i nic, ale spokojnie, doczkeasz sie swojego cudu, 4 cykle to nie jest tak dlugo. Musisz wierzyc, bo kto bedzie? Doczekacie pieknego slodziaka malego. A teraz cyc do przodu, muskuly naprez i pozytywnie mysl:tak:

Edita hehe to mi sie rzeczywiscie udalo:-D. Ja mam 160 cm wzrostu, wiec jestes wyzsza:-D. Mi tez piegi wychodza od slonca, mam ich troche, delikatne, ale sa:-Di szybko sie opalam, mega szybko i wygladam jak mulatka, a oczy mam bardzo ciemne- piwne, ale tak piwne piwne i moj dziadek zawsze mi mowil bym je sobie umyla, no i w rodzinie mialam psywke czarnulka:rofl2::laugh2:

Anula ja tez uwielbiam karczek z grilla w marynacie jakiejs z przyprawami, z grilla to i kielbasa uwielbiam i kurczaka i hamburgery i szaszlyki i warzywa:-D obowiazkowo musi byc ketchup i musztarda. Kiedys jak bylam mlodsza robilismy ogniska i uwielbialam chleb taki pieczony z kielbasa z ogniska:-D

Julia i bardzo sie ciesze, ze bedziesz tu z nami pisac kochana i trzymam kciuki za wypadek przy pracy;-)

Jugoslawa a ja jestem odmiencem, bo rozliczylam sie z pita na poczatku marca od razu jak wszystko przyszlo i juz nawet zwrot mi przyszedl hehe:-D

A u nas niebo zachmurzone, ale nie pada i jest cieplo jeszcze;-)

reklama
Hehe Jazza
A wiesz, że kiedyś miałam do Ciebie napisać czarna Inez? Ale jakoś się powstrzymałam, ale tak jakoś mi się skojarzyło:) Czarna Inez, z tej piosenki zespołu RAZ, DWA TRZY :-p Ale trafiłam :laugh2::-D To obie żyrafy jesteśmy, hehe:-) Ja mam zielone oczy jak kot... :happy: Opalam się na brązowo, nie na czerwono, ale nie taki czarny, tylko właśnie delikatny, oliwkowy, no jak Słowianka...:-D To my jak woda i ogień:-D

Ja tez w tym roku dostanę zwrot...szału nie ma, ale przynajmniej IM nie zapłacę :laugh2::-p;-)
U nas brak słońca i jakby na deszcz się zbierało też :sorry::-( Spadam do domu... Bo parasolki nie mam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry