Cześć dziewczyny,
julia: dobrze, że wolne już blisko, to może uda ci się trochę odstresować. A poczekalnia to chyba najlepsze wyjście w sytuacji, kiedy coś się plącze. W końcu się rozplącze i będzie dobrze

Kciuki mocno zaciśnięte, spokojnie starczą na kilka miesięcy

I fajnie, że zostaniesz na forum
jazza: oooo młode ziemniaczki z koperkiem i zsiadłym mlekiem - proste a jakie pyszne!
misia: ja w burzy nie lubię wyładowań i grzmotów :/ A tak może sobie burza być

Jedną cześć urlopu chcemy w górach spędzić (aktywnie) a drugą leżąc na plaży

Jeszcze wszystko się tworzy i plany na razie. Może grecja, albo turcja.
edita: ja się umówiłam w połowie maja do dentysty, mam nadzieję, że skończy się na przeglądzie, zdjęciu kamienia i fluoryzacji. Natomiast stadardowo jak tylko się zapisałam, nagle zaczęły mnie boleć zęby...normalnie mam zryty beret pod tym względem :/ Boję się stomatologów :| Sezon grillowy widze w pełni

Ale sen

fruzka: zazdroszczę pogody, bo u mnie prawdziwa jesień...
cytrynowa: niby 8 miesięcy to nie jest długo, ale każdy organizm inaczej reaguje. Ja się wyspałam, ale teraz czuje, że zaraz usnę :/ Pada u mnie i chyba ciśnienie niskie.
karola: mnie też czasem blokuje forum, więc rozumiem

Mniej chyba piszę niż kiedyś. Trzeba znaleźć tę równowagę. Tulam.
anula: karkóweczka z grilla pychota!
U mnie 20 dc i nic ciekawego się nie dzieje w moim organizmie. Pogoda okropna, deszcz i zimno :/ Powrót jesieni, oby na krótko. W końcu rozliczyliśmy pita...jak zwykle kilka dni przed terminem złożyliśmy. Ja nie wiem jak to się dzieje, że z roku na rok obiecujemy sobie, że złożymy szybciej, a wychodzi jak wychodzi :|