Hej hej
Karola
Jak potrzebujesz to ograniczaj tu swoją aktywność, ale pamiętaj o nas

W końcu wiele dziewczyn zachodzi w ciążę będąc na forum...Myślę, że to sprawa głowy - albo się myśli, albo nie... Można nie być na forum a i tak cały czas wyliczać dni, mierzyć tempkę itd....
Nie znikaj bo będziemy tęsknić

Asch, Anula
U nas wczoraj bardzo ładnie było, słoneczko i ciepło

Może nie bardzo ciepło, ale tez nie było zimno, taka wiosenna pogoda

Dzisiaj tez ładnie słoneczko świeci

Może do Was tez przyjdzie
Haruna
Ja pierwszy cykl piję Oeperol, nie pamiętam, może jak Karola nawet - Oeperol Femina

Niby mam śluzu zawsze dużo, ale stwierdziłam, ze może jakość kiepska i może ją polepszyć

Choć już powinnam mieć śluz płodny, na razie cisza...może wydłuży mi cykl...Mam nadzieję, że nie :-(
Cytrynowa
A dlugo brałaś anty? Ja tylko dwa lata z hakiem, ale właściwie nie miałam problemów z cyklem.. Tzn. wcześniej 28dni jak w zegarku, teraz po odstawieniu przez jakiś czas miałam cykl 25dniowy, ale teraz już mi się wyrównał i mam 28 - 26-28 -26 itd. Wydaje mi się, że to nie po anty, a po porodzie.. Wiesz, z wiekiem cykle się zmieniają

Ale ten gp nic nie zamierza z tym zrobić jak długo?

:-(
Fruzka
Może zbadaj tą prolaktynę...
Tzn.jak jesteś w ciąży to chyba normalny taki wyciek i tego Ci życzę :-)

, ale jak nie to objaw zbyt wysokiej prolaktyny, którą trzeba zbić, żeby zajść w ciążę....
Jugosława
Jakoś przeżyłam tego zębologa

Ale długo mi robiła, niby miała być tylko wymiana plomby, a się okazało, że próchnica była! i to głęboko...Na szczęście dobry ośrodek i wszystko już git i majonez

ale nawet nie napiszę ile mnie skasowali...no masakra... wcześniej brała 100zł, albo trochę więcej a teraz...

A Wy gdzie wybieracie się na urlop? To już niedługo! Super

I wiem, że mamy nie myśleć o tym, czy się udało czy nie...Ale JAK TO ZROBIĆ?

Trzeba się starać
Julia
Jeszcze trochę i wolne to będzie lepiej

Więcej czasu na rozmowy i odpoczynek
Jazza
Też pamiętasz ta majówkę w 2011? Fajna była, nie? Jak rano zobaczyłam śnieg to myślałam, że mam omamy

Mam nadzieję, że ta będzie piękna i słoneczna
Będziemy mieć grilla (znowu

) urodzinowego mojego siostrzeńca, tzn. właściwie my jedziemy na grilla w gości

I liczymy na ładną pogodę
Dzisiaj niby ładnie, ale właśnie spojrzałam za okno i coś słoneczko się schowało...ale może to przejściowe

Miałam fajny sen dzisiaj..Śniło mi się, że jestem panienką..heheheehehee to już jest przyjemny sen

i byłam na jakimś basenie w jakimś ośrodku - jeszcze ciekawiej

na wczasach - sen relaksujący

A później doszedł taki fajny chłopak - młody mężczyzna z lekko kręconymi włosami, brunet, zielone oczy i tam pracował - no, no, to już nie chciałam się obudzić

A jeszcze później ten chłopak się we mnie zauroczył

W sumie nic nie było w tym śnie - ale tak patrzył na mnie tymi oczami, widać było, że go "trafiło"... hehehehe Pomógł mi wejść po schodkach, bo się poślizgnęłam - taki wielbiciel -rycerz w białej zbroi...No i... się obudziłam...

Sen jak film

A mój mąz to wysoki blondyn z niebieskimi oczami, heheheehe

jakaś odmiana mi się zamarzyła, czy cuuuuuuuuu