• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witajcie, Ja już w pracy, zaraz śmigam na fizjo.

Limonka-nie bez powodu niewiele osób lubi poniedziałki, jakieś zawirowania czasoprzestrzenne w te dni występują pewnie i dlatego są do kitu.

Karola- nic tylko już planować urlop

Jugosława- ja uwielbiam burze i ten zapach, gdzie na urlop śmigacie?

Jazza- ale mi smaka narobiłaś kobieto, jestem fanką zsiadłego mleka, jem cały rok. U teściów prawdziwe, a w domu Krasnystaw.

Pozdrawiam z jeszcze słonecznej Warszawy.

reklama
Hej hej:)

Karola
Jak potrzebujesz to ograniczaj tu swoją aktywność, ale pamiętaj o nas:) W końcu wiele dziewczyn zachodzi w ciążę będąc na forum...Myślę, że to sprawa głowy - albo się myśli, albo nie... Można nie być na forum a i tak cały czas wyliczać dni, mierzyć tempkę itd....
Nie znikaj bo będziemy tęsknić:):tak:

Asch, Anula
U nas wczoraj bardzo ładnie było, słoneczko i ciepło:):laugh2: Może nie bardzo ciepło, ale tez nie było zimno, taka wiosenna pogoda:) Dzisiaj tez ładnie słoneczko świeci:) Może do Was tez przyjdzie:)

Haruna
Ja pierwszy cykl piję Oeperol, nie pamiętam, może jak Karola nawet - Oeperol Femina:)
Niby mam śluzu zawsze dużo, ale stwierdziłam, ze może jakość kiepska i może ją polepszyć:) Choć już powinnam mieć śluz płodny, na razie cisza...może wydłuży mi cykl...Mam nadzieję, że nie :-(

Cytrynowa
A dlugo brałaś anty? Ja tylko dwa lata z hakiem, ale właściwie nie miałam problemów z cyklem.. Tzn. wcześniej 28dni jak w zegarku, teraz po odstawieniu przez jakiś czas miałam cykl 25dniowy, ale teraz już mi się wyrównał i mam 28 - 26-28 -26 itd. Wydaje mi się, że to nie po anty, a po porodzie.. Wiesz, z wiekiem cykle się zmieniają:)
Ale ten gp nic nie zamierza z tym zrobić jak długo?:szok::-(

Fruzka
Może zbadaj tą prolaktynę...
Tzn.jak jesteś w ciąży to chyba normalny taki wyciek i tego Ci życzę :-):laugh2: , ale jak nie to objaw zbyt wysokiej prolaktyny, którą trzeba zbić, żeby zajść w ciążę.... :baffled:

Jugosława
Jakoś przeżyłam tego zębologa :laugh2: Ale długo mi robiła, niby miała być tylko wymiana plomby, a się okazało, że próchnica była! i to głęboko...Na szczęście dobry ośrodek i wszystko już git i majonez:) ale nawet nie napiszę ile mnie skasowali...no masakra... wcześniej brała 100zł, albo trochę więcej a teraz... :baffled::szok:
A Wy gdzie wybieracie się na urlop? To już niedługo! Super;)
I wiem, że mamy nie myśleć o tym, czy się udało czy nie...Ale JAK TO ZROBIĆ?:) Trzeba się starać:)

Julia
Jeszcze trochę i wolne to będzie lepiej:) Więcej czasu na rozmowy i odpoczynek:)

Jazza
Też pamiętasz ta majówkę w 2011? Fajna była, nie? Jak rano zobaczyłam śnieg to myślałam, że mam omamy :-D:rofl2: Mam nadzieję, że ta będzie piękna i słoneczna;)

Będziemy mieć grilla (znowu:-p) urodzinowego mojego siostrzeńca, tzn. właściwie my jedziemy na grilla w gości:) I liczymy na ładną pogodę :tak:

Dzisiaj niby ładnie, ale właśnie spojrzałam za okno i coś słoneczko się schowało...ale może to przejściowe:)
Miałam fajny sen dzisiaj..Śniło mi się, że jestem panienką..heheheehehee to już jest przyjemny sen:) i byłam na jakimś basenie w jakimś ośrodku - jeszcze ciekawiej :laugh2: na wczasach - sen relaksujący:) A później doszedł taki fajny chłopak - młody mężczyzna z lekko kręconymi włosami, brunet, zielone oczy i tam pracował - no, no, to już nie chciałam się obudzić:) A jeszcze później ten chłopak się we mnie zauroczył:) W sumie nic nie było w tym śnie - ale tak patrzył na mnie tymi oczami, widać było, że go "trafiło"... hehehehe Pomógł mi wejść po schodkach, bo się poślizgnęłam - taki wielbiciel -rycerz w białej zbroi...No i... się obudziłam... :szok: Sen jak film :-D A mój mąz to wysoki blondyn z niebieskimi oczami, heheheehe :) jakaś odmiana mi się zamarzyła, czy cuuuuuuuuu:happy::rofl2::laugh2:

Hello hihi :-)

Misia oj kochana i sobie tez smaka narobilam zwlaszcza na to polaczenie mlode ziemniaczki z koperkiem i zsiadle mleko

Karola kochana nie znikaj, bo jak mowi Editka bedziemy tesknic. Tez mysle, ze to jest zalezne tylko od nas, ja jestem w kwestii staran na luzie, bo tez sie spinalam, przezywalam, ale przez to stawalam sie kims kim nie jestem, dlatego wrzucialam na luz i na chwile obecna w kwestii staran tak jest, pragne dzieciatka, M tez, ale wiem, ze musz epodejsc do tego na spokojnie i jestem tu, czytam, bo Was lubie i jest fajnie:-D

Edita ciesze sie, ze przezylas zebologa hehehe. Ja wrecz przesadnie dbam o zeby, szczotkuje, plyn do plukania szmery bajery, ale wizyt u tego megatrona sie boje, jestem odwazna, zawsze pcham sie tam gdzie nie trzeba, jako szaleniec peirwszej kategorii narazam sie swiadomie i nieswiadomie na urazy, ale zebologa boja sie tak, z ejak slysze wiertlo to mi krew z calego ciala odplywa i mowie, ze normalnie nie zdradzam nic zadnych sekretow i tajemnic, ale na tamtym fotelu i pod takiemi torturami zdradze i powiem wszystko nawet jesli tego nie zrobilam:-D:sorry:. Moj tato ostatnio byl u dentysty na nfz tak mu zrobila hiper super extra fajnie, z eplomba wypadla po niecalym miesiacu i poszedl prywatnie, zaplacil 140 zl i jest git. Tyle nam zabieraja z pensji na te ubezpieczenia, ale jak przychodiz co do czego to zeby byc pewnym i miec dobra opieke to musimy isc prywatnie:confused2:. Co za kraj:eek::baffled:.
Kochana pamietam majowke sniezna hehehe jazz normalnie. Przecieralam oczy kilka razy i sie zastanawialam nad tym, ze wszystko ewoluuje, bo kiedys sie widzialo biale myszki, a teraz snieg, no ale okazalo sie, ze wszystko ze mna w porzadku:-D bo to byl taki tam majowy opad sniegu:-p. Pamietam tez wielkanoc pod sniegiem hehe, jak ludzie kuligami jechali poswiecic jajka:-D. My grilla planujemy w ten majowy weekend, na pewno w piateczek:-D.
Niezly sen kochana:-D. A ja przyznam sie, ze zawsze pociagali mnie faceci z ciemna karnacja, typ poludniowy, ciemne wlosy, ciemne oczy ( bo ja taka jestem snaida cera, rysy poludniowe, ciemne wlosy i oczy, wszyscy mowia, zem cyganka hehe) a moj M jest ciemnym blondynem, szaro-niebieskie oczy, jasna karnacja:-D, ale za zadne skarby bym go nie zmienila:-D.

Fruzka odganiamy @:tak:

Cytrynowa oby szybko Ci sie cykl unormowal. Ja bralam kiedys tabsy, po ich odstawieniu i starcie przez chwile byl cykl rozregulowany, ale potem wrocilo do normy i teraz mam co 26-28 dni najczesciej.

U na spiekna sloneczna pogoda, niebo bezchmurne, ale zapowiadaja burze.Jej jak wszystko pieknie wyglada kwitnie, zieleni sie, aj cud miod i orzeszki:-D.

Milego dzionka:-)

Witam

EDITko ale masz fajne sny;-)
Mi ostatnio sil sie moj byly;-) taka chemia byla miedzy nami hehe

Misia u nas pada od rana wiec pogody zazdroszcze!

Miss kochana co u Ciebie?

Karola zagladaj do Nas czasami;-)

Ja tez musze sie wpisac na liste poczekalni:/

Jazza

Misia
Przyjemnej fizjo:)

Fruzka
E tam, masz 50% szans, że boli na ciążę:) Więc głowa do góry:)

Cytrynowa
8m-cy???? To rzeczywiście krótko, tym bardziej, że czasami lekarze zalecają anty np.na 3-4 m-ce na wyregulowanie cykli i pobudzenie jajników po odstawieniu, a Ty po tak krótkim czasie takie szaleństwa...Dziwne to:( Ale może to już ostatni taki długi cykl:) A może w ciąży jesteś???? Robiłaś test w ogóle?

Jazza
Ja też dbam o zęby i widzisz? wymiana plomby, a pod plombą miała moja dentystka suprise :szok::happy: Na szczęście jest na cacy zrobiony, to i cena cacy:baffled::-p Zostałam mi ostatnia wymiana starej plomby i mam nadzieję, że obędzie się bez rewelacji...:happy:
HA! Właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam! Jako brunetkę o śniadej karnacji! Ale jaja:rofl2::-D:-) Może ja jakieś medium jestem??? A włosy masz długie czy krótkie?:happy:
Mój małż też wysoki blondyn z błękitnymi oczami (co jak co, ale oczy to ma piękne :-p),a zawsze podobali mi się średniego wzrostu, dobrze zbudowani czy raczej krępi (nie chudzi!) bruneci :-p:-D
A zgadnij jak ja wyglądam:)

Julia
Do poczekalni?:-(
To odpocznij sobie, ale nie poddawaj się... Męcz męża, albo go wiesz... podejdź jakoś...Trzymam kciuki:) :-)

Ja nie wiem skad wy tych dentystów macie. Ja swojej prywatnej za kanał płaciłam 60zl. Za kanal i odbudowe zęba 80zl. Wczesniej jeden zab robiłam u innej za 150zl to po miesiącu mi sie rozwalil reklamacji nie uznala i znalazłam nowa dentystke. Siostra mi poleciła. I okazało się że pierwsza sprawe zawalila bo zamknela zab a w srodku zgorzel. Ile na sie nameczylam potem to moje. No ale raptem 80zl zaplacilam potem. Czyli polowe. A zrobione lepiej

reklama
Ja nie wiem skad wy tych dentystów macie. Ja swojej prywatnej za kanał płaciłam 60zl. Za kanal i odbudowe zęba 80zl. Wczesniej jeden zab robiłam u innej za 150zl to po miesiącu mi sie rozwalil reklamacji nie uznala i znalazłam nowa dentystke. Siostra mi poleciła. I okazało się że pierwsza sprawe zawalila bo zamknela zab a w srodku zgorzel. Ile na sie nameczylam potem to moje. No ale raptem 80zl zaplacilam potem. Czyli polowe. A zrobione lepiej

Ja chodzę tutaj:
Stomatolog Ortodonta Dzierżoniów, Dentysta Ortodoncja Bielawa, Implanty Świdnica, wybielanie, leczenie kanałowe, ortodoncja, gabinet stomatologiczny Dzierżoniów, Bielawa, Swidnica

Drogo, ale sprzęt na wypasie, kadra super wykwalifikowana, no i sprawdzone...Więcej niż połowa kolegów i koleżanek z pracy tu chodzi, i nikomu jeszcze nie zepsuli:) Normalnie dawałam koło 100, np.120, ale wczoraj naprawdę walczyła i właśnie poprawiała po innym - tez prywatnym dentyście...Ja nie narzekam, tylko wiadomo- kasa lżej..Ale zęby najważniejsze:)

Myślę, że ten cykl długi u Ciebie to już ostatni:) I wrócą do normy:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry