Jugosława
Fanka BB :)
misia: na mecze to warto jechać między innymi właśnie ze względu na atmosferę
Super sprawa i niezłe przeżycie. A na hokeju to nigdy nie byłam
fruzka: kurde no! Te testy to powinny faktycznie być sprzedawane co najmniej tydzień po @
A co do wycieku z piersi to czasem tak się dzieje jak prolaktyna jest za wysoka...mam nadzieje, że uda ci sie umówić do gin.
moniusia: ekhm no właśnie zaczynam sie zastanawiać czy przyjdzie czy nie...eh :/ Znowu to samo: czytanie w necie, bicie sie z własnymi myślami...musiałam iść na rower, żeby sie odstresować i pomogło. Będzie co ma być
Jak pisanie? Udało ci się coś więcej popisać?
edita: ooo ja też uwielbiam kwaśne owocki
mniam! I też wolę te mniej dojrzałe
Ha! trampolinę koniecznie schowaj na lato gdzieś do cienia
Tak spalane kalorie to sama przyjemność
Jak tam u dentysty?
julia: eh kochana, mam nadzieje, że między tobą a mężem wszystko się w końcu ułoży. Tak to jest, że jak jest stres to ludzie siebie ranią, nawet nie chcąc tego robić...przeprosi, znowu będzie dobrze. Głowa do góry!
jazza: ojjjj ja też na truskawy czekam
oj bardzo
Ja mam tak samo, że jak jest duży wybór warzyw i owoców to mam od razu lepszy humor
no i brzuszek pełny od razu
haha! Nikt nie pytał, bo my wiemy, że w weekend zwykle cię nie ma kochana 

Ale tak, tak tękniłyśmy za tobą
aschlee: u mnie też sie to sprawdza. Dużo obowiązków, zajęć i głowa zajęta czymś innym. W końcu dla każdej z nas przyjdzie to na co tak czekamy. Wierzę w to
limonka: ale dzień :/ Współczuję :/ Mam nadzieje, że kolejne dni będa lepsze i uda się wam jakoś szybko wcisnąć do lekarza :/ I jeszcze to jedzenie
W takie dni to lepiej siedzieć pod kocem i nic nie robić
kamcia: co do bólu nadgarstków to ja przed @ nie mam. Bolą mnie jak sobie przeciążę np. od jazdy rowerem.
seeyou: no to teraz trzymamy kciuki za bladzioszka
Niestety te testy przed @ to w pewnym momencie wiecej stresu przynosza niż radości
Mam nadzieje, że krecha ściemnieje i będą ładne, tłuściutkie za parę dni.
karola: cieszę się, że z urlopem się udało

cytrynowa: wow śnieg?
No nieźle, a ja już opony wymieniłam na letnie
Mam nadzieje, że u mnie padac nie będzie :| Nieźle
Może ten cykl też będzie podobnie trwał.
Mnie coś dzisiaj podbrzusze pobolewa. Zaczynałam świrować i czytałam o wczesnych objawach ciąży...normalnie kosmos mi się zaczął rodzić w głowie. Na szczęście okiełznałam i przeszło. Wróciło trzeźwe myślenie. Ehh ciągle się utwierdzam w przekonaniu, że przerwa od monitoringu dobrze mi zrobi
U mnie leje
Powietrze ma piękny, burzowy zapach. A zieleń wygląda bardzo soczyście.
fruzka: kurde no! Te testy to powinny faktycznie być sprzedawane co najmniej tydzień po @
moniusia: ekhm no właśnie zaczynam sie zastanawiać czy przyjdzie czy nie...eh :/ Znowu to samo: czytanie w necie, bicie sie z własnymi myślami...musiałam iść na rower, żeby sie odstresować i pomogło. Będzie co ma być
edita: ooo ja też uwielbiam kwaśne owocki
julia: eh kochana, mam nadzieje, że między tobą a mężem wszystko się w końcu ułoży. Tak to jest, że jak jest stres to ludzie siebie ranią, nawet nie chcąc tego robić...przeprosi, znowu będzie dobrze. Głowa do góry!
jazza: ojjjj ja też na truskawy czekam
aschlee: u mnie też sie to sprawdza. Dużo obowiązków, zajęć i głowa zajęta czymś innym. W końcu dla każdej z nas przyjdzie to na co tak czekamy. Wierzę w to
limonka: ale dzień :/ Współczuję :/ Mam nadzieje, że kolejne dni będa lepsze i uda się wam jakoś szybko wcisnąć do lekarza :/ I jeszcze to jedzenie
kamcia: co do bólu nadgarstków to ja przed @ nie mam. Bolą mnie jak sobie przeciążę np. od jazdy rowerem.
seeyou: no to teraz trzymamy kciuki za bladzioszka
karola: cieszę się, że z urlopem się udało
cytrynowa: wow śnieg?
Mnie coś dzisiaj podbrzusze pobolewa. Zaczynałam świrować i czytałam o wczesnych objawach ciąży...normalnie kosmos mi się zaczął rodzić w głowie. Na szczęście okiełznałam i przeszło. Wróciło trzeźwe myślenie. Ehh ciągle się utwierdzam w przekonaniu, że przerwa od monitoringu dobrze mi zrobi
U mnie leje