• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

misia: na mecze to warto jechać między innymi właśnie ze względu na atmosferę :) Super sprawa i niezłe przeżycie. A na hokeju to nigdy nie byłam :D

fruzka: kurde no! Te testy to powinny faktycznie być sprzedawane co najmniej tydzień po @ :) A co do wycieku z piersi to czasem tak się dzieje jak prolaktyna jest za wysoka...mam nadzieje, że uda ci sie umówić do gin.

moniusia: ekhm no właśnie zaczynam sie zastanawiać czy przyjdzie czy nie...eh :/ Znowu to samo: czytanie w necie, bicie sie z własnymi myślami...musiałam iść na rower, żeby sie odstresować i pomogło. Będzie co ma być :D Jak pisanie? Udało ci się coś więcej popisać?

edita: ooo ja też uwielbiam kwaśne owocki :D mniam! I też wolę te mniej dojrzałe :) Ha! trampolinę koniecznie schowaj na lato gdzieś do cienia :D Tak spalane kalorie to sama przyjemność :D Jak tam u dentysty?

julia: eh kochana, mam nadzieje, że między tobą a mężem wszystko się w końcu ułoży. Tak to jest, że jak jest stres to ludzie siebie ranią, nawet nie chcąc tego robić...przeprosi, znowu będzie dobrze. Głowa do góry!

jazza: ojjjj ja też na truskawy czekam :D oj bardzo :D Ja mam tak samo, że jak jest duży wybór warzyw i owoców to mam od razu lepszy humor :D no i brzuszek pełny od razu :D haha! Nikt nie pytał, bo my wiemy, że w weekend zwykle cię nie ma kochana :D:D:D Ale tak, tak tękniłyśmy za tobą :) ;)

aschlee: u mnie też sie to sprawdza. Dużo obowiązków, zajęć i głowa zajęta czymś innym. W końcu dla każdej z nas przyjdzie to na co tak czekamy. Wierzę w to :)

limonka: ale dzień :/ Współczuję :/ Mam nadzieje, że kolejne dni będa lepsze i uda się wam jakoś szybko wcisnąć do lekarza :/ I jeszcze to jedzenie :) W takie dni to lepiej siedzieć pod kocem i nic nie robić :)

kamcia: co do bólu nadgarstków to ja przed @ nie mam. Bolą mnie jak sobie przeciążę np. od jazdy rowerem.

seeyou: no to teraz trzymamy kciuki za bladzioszka :) Niestety te testy przed @ to w pewnym momencie wiecej stresu przynosza niż radości :( Mam nadzieje, że krecha ściemnieje i będą ładne, tłuściutkie za parę dni.

karola: cieszę się, że z urlopem się udało :D:D:D

cytrynowa: wow śnieg? :D No nieźle, a ja już opony wymieniłam na letnie :P Mam nadzieje, że u mnie padac nie będzie :| Nieźle :D Może ten cykl też będzie podobnie trwał.

Mnie coś dzisiaj podbrzusze pobolewa. Zaczynałam świrować i czytałam o wczesnych objawach ciąży...normalnie kosmos mi się zaczął rodzić w głowie. Na szczęście okiełznałam i przeszło. Wróciło trzeźwe myślenie. Ehh ciągle się utwierdzam w przekonaniu, że przerwa od monitoringu dobrze mi zrobi :)

U mnie leje :D Powietrze ma piękny, burzowy zapach. A zieleń wygląda bardzo soczyście.

reklama
Cytrynowa noo to masz cykl gigantycznie długi .... to ja dziękuję za moj 28 dniowy ....

Jugoslawa przerwa na pewno będzie dobra tylko oby glowka za bardzo nie pracowala ....

Missssss melduj się ;-)

Mam nadzieję że dłuższy nie będzie. Bo chyba zeswiruje.
W Szkocji pogoda w kratkę to norma. Grad jest częstym Zjawiskiem.
A co ja mam powiedzieć przy takim cyklu. Wiesz jak ja swiruje?

Anula najgorzej że lekarz powiedział że to norma po odstawieniu anty i nic z tego sobie nie robi.

cytrynowa: może się w końcu unormują :/ Najlepiej jakby organizm sam tak zdecydował, żeby było naturalnie.
Trzeba poczekać :( Też miałam kiedyś bardzo nieregularne cykle, więc wiem jakie to denerwujące :/

cytrynowa: oby pomogły :) Ja też do cierpliwych nie należę :D

U mnie grzmi...i nadal pada. Ciekawe czy w nocy będzie burza? Cały dzień się na nią zanosiło, bo było straszliwie duszno :/
Spokojnej nocy dziewczyny ;)

Hej dziewczyny;-)

Nadrobilam ale raczej niedam rady nadrobic:/

Jestem strasznie glodna:/ w domu musze cos zjesc...bo dzis stres mi zoladek zablokowal:/

jeszcze 2 dni i wolne mam do poniedzialku;-)

Dziekuje wam za wsparcie:*
Milych snow :*

reklama
Fruzka koniecznie musisz isc do gina i sprawdzic co się dzieje:tak:

Cytrynowa śnieg powiadasz? Hehe u nas pieknie cieplo słonecznie, ale idzie majowka, wiec śnieg calkiem możliwy hehe. Oby te bolace piersi były objawem;-)

Aschlee u nas piekna sloneczna pogoda, wreszcie mogę się choc troche wygrzac, bo ja taki sam zmarzluch, przesylam troche tej pieknej pogody kochana;-)

Jugoslawa kochana nie czytaj, nie sprawdzaj, bo to tylko dobrze zrobi zobaczysz, taki odpoczynek i luzik odpreza i od razu zobaczysz roznice:tak:. Ja tez sie ciesze na sama mysl tych wszystkich swiezych owocow i warzyw, bo to same pysznosci i na mlode ziemniackzi czekam, a potem tylko takie ugotowane z koperkiem, czasem i maselkiem i zsiadle mleko, smak najlepsze ever, potem czeresnie, wisnie, mloda fasolka, aaaaa wszystko po kolei hihi:-D

Julcia trzymaj sie dzielnie kochana :) :*

Padam jak żołnierz po bitwie, uciekam spac;-)

Dobranoc:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry