• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Editko niestety musimy przeczekac ten ciezki okres...M sie martwi to niejest tak ze ma swoje widzi misie:/ tu powazna sprawa, z jednej steony go rozumiem i wiem ze ma racja!

Wiec dziewczyny prosze o mega kciuki za Nas na przelomie paru miesiecy wyjdzie czy mozemy sie starac!!!!

Cytrynko no dziwne u ciebie te cykle:/
Mam nadzieje ze za chwile sie ureguluja te twoje cykle;-)

Fruzka ja nam nadzieje;-)&&&&&

reklama
Editko niestety musimy przeczekac ten ciezki okres...M sie martwi to niejest tak ze ma swoje widzi misie:/ tu powazna sprawa, z jednej steony go rozumiem i wiem ze ma racja!

Wiec dziewczyny prosze o mega kciuki za Nas na przelomie paru miesiecy wyjdzie czy mozemy sie starac!!!!

Cytrynko no dziwne u ciebie te cykle:/
Mam nadzieje ze za chwile sie ureguluja te twoje cykle;-)

Fruzka ja nam nadzieje;-)&&&&&

Kochana, ja rozumiem, że coś tam się u Ciebie dzieje, a wszystkiego tez nie można wyciągać na forum... Trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Waszej myśli...

Julia kochana wierze, ze sie dojdziecie do porozumienia i szybko wyjdziesz z poczekalni i bedziesz sie starac, ale pisz z nami, przytulam i trzymam za Was ogromne kciuki:tak:

Edita kochana w takim razie oby dalsze wizyty u zebologa odbyly sie bez komplikacji. Chyba jestes jakims medium, bo jelsi chodzi o mnie to sie nie pomylilas jeszcze hehe:rofl2:. A ja sobie Ciebie wyobrazam jako ciemna blondynke, wysoka, jasne oczy, stawiam an niebieskie lub zielone. Cera ani nie jasna ani nie ciemna, ale taka z kolorkiem i usmiech na twarzy.:-D

julia dzieki ale ja nie wierze........zaczynam miec dosc niech juz zaleje mnie i byle do plodnych....aj kurde moze jak wezmiecie z mezem na wstrzymanie to akurat cos zbroicie :)) czego z calego serca wam zycze.ginekolog nie ma miejsc dzis szlak.

Jula mocno wam kibicuje i wierze w to ze wszystko się pouklada a jak juz będzie plan to realuzacja z górki ;-)

Miska zazdroszczę tego sloneczka bo u mnie ani trochę .... szaro buro i pochmurnie ....

Edita ja grilla planuje na weekend bo mezu ma urodziny .... zakupilam juz dzisiaj karkoweczke ;-) coby doprawic wcześniej ....

Fruzka heyyy .... bo ci na kopie ;-) trzymam kciuki cobys się pozytywnie zaskoczyla ....

Edita kochana w takim razie oby dalsze wizyty u zebologa odbyly sie bez komplikacji. Chyba jestes jakims medium, bo jelsi chodzi o mnie to sie nie pomylilas jeszcze hehe:rofl2:. A ja sobie Ciebie wyobrazam jako ciemna blondynke, wysoka, jasne oczy, stawiam an niebieskie lub zielone. Cera ani nie jasna ani nie ciemna, ale taka z kolorkiem i usmiech na twarzy.:-D

Hehe, prawie idealnie:) tyle, że do wysokiej mi daleko:) tak 1,61m mam,,,hehe..Jak to mój do(w)cipny kolega powiedział, że mam blisko doope serca, to muszę być głośna i walczyć o swoje:) Ale jestem naturalną blondynką (ciemną właśnie- tzn.o kolor mi chodzi:-p), a farbowaną jaśniejszą :tak: i mam zielone oczy, w zimie bywam bladawa ale nie biała tylko żółtawą (nieskromnie bym powiedziała, że mam cerę brzoskwiniową :szok::-D) , a już od wiosny od wiatru i słońca nabiera ładnego koloru, ale takiego delikatnego właśnie..Dobra jesteś:):tak::-) Konkurencję mi robisz w tym przepowiadaniu :rofl2::-) I piegi mi wychodzą od słońca...:baffled::eek: Na szczęście tylko na twarzy (nosie i policzkach), ale już się przyzwyczaiłam,,, eeeeechh....

Fruzka
Kochana, dopóki @ nie ma to cały czas jest szansa:) pamiętaj 50/50 :tak: A 50% to całkiem dużo:) :-)

Anula
Uwielbiam karczek z grilla!!! Pyyyycha:) w piątek i w sobotę właśnie już wpierniczałam:) I kiełbaskę, i ziemniaczki, i nawet pierś z kurczaka:) Wszystkiego po trochu....
A później jak pingwin chodziłam z przeżarcia :laugh2:

reklama
Anula mam jeszcze testy w domu ale bez sensu je robic skoro wiem co pokaza.ja w cuda nie wierze raczej stapam twaro po ziemi i cos mi sie wydaje ze moj szybciej na badania pojdzie niz mysli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry