• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

No mam nadzieje ze pogoda dopisze póki co zapowiadaja deszcz i zimno jest .... najwyższej grill na zewnątrz będzie a my w domu .... musze wogole zrobić jakis plan organizacji tej imprezy no i prezent zakupic ....chociaż nie mam pojęcia co ....

reklama
Anula
A co planujesz kupić mężulowi na urodziny?:-D
ja w zeszłym roku na swoje urodziny jak miałam grila w kwietniu to właśnie byliśmy w domu, a mąż biegał i grillował na zewnątrz:)
też było oki:):tak:

Kamcia
Jak głowsa bloli to weź ibuprom:) albo apap:)

Madziolina
To niedługo zwrot przyjdzie:) fajnie:)

Aschlee u mnie rano pgoda do doopy była. Teraz ładnie. Akurat jak do sklepu musiałam iść to było brzydko. Ale jak przy garach stoję to ładnie.
Gotuję kolację dla 3-4 osób, a mi się wydaje że dla pulku wojska

cytrynowa: ja miałam kiedyś takie fajne kaloszki, ale mi pękły podczas przechowywania :/ I teraz nie mam. Jakoś nic mi w oko nie wpadło. Często tak jest, że jak sie ubierzemy na deszcz to nagle padac przestaje :D Pewnie, że lepiej jakby cie przebadali. Zawsze to krok do przodu.

fruzka: zdecydowanie odpocznij. Nakręcamy się czasem, a to wiadomo jak się kończy. Głowa do góry. Raz, że @ jeszcze nie ma, a dwa, że jeśli nawet przyjdzie to zaraz się skończy i znowu się zaczną dni płodne, znowu będzie szansa. 4 cykle starań to malutko, poniżej tego co statystyki mówią :) Będzie dobrze. Nie zamartwiaj się.

kamcia: odstresuj męża, koniecznie. Szykuje się wam przyjemny weekend :) Mam nadzieję, że mąż szybko wróci do zdrowia i po operacji szybko dojdzie do siebie.

edita: zobaczymy czy brak objawów to dobry znak :) Jeszcze tydzień :) Elektroniczne składanie deklaracji to duże ułatwienie i wygoda przede wszystkim. Dobrze, że można tak składać. Urlopowe spacery są super. Też uwielbiam :) Może w tym roku pogoda będzie lepsza i ciepełko nas zaskoczy. Chociaz jakby miało być 40 stopni to ja wolę jak jest 20 :D Jak wspominam niektóre wakacje to aż mi sie ciepło zaczyna robić :)

jazza: gratuluję wczesnego rozliczenia :D Jeszcze jak zwrocik przychodzi to miło :D

anula: kupowanie prezentu facetowi to zawsze zabawa :D Ale romantyk z tego twojego męża :D Skoro jesteś dla niego prezentem to się owiń czerwoną wstążką :P A potem ten teges :P A co do grilla w deszczowy dzień to świetnie się sprawdza to co napisałaś, że goście wewnątrz a grill na zewnątrz. Ja mam takich znajomych, którzy nawet wolą jak pada, bo nie lubią zapachu węgla grillowego :D hahaha każdemu można dogodzić :D

aschlee: pogoda to nas nie rozpieszcza :/ Mam wrażenie, że przez to człowiek się bardziej męczy :/ I jeszcze to ciśnienie...

A ja znowu jestem ciągle głodna...chyba zima idzie i włączył mi się robaczek zjadaczek. Będę magazynować na zimę zapasy :D Jak misie ;D
Tak czytam o tych waszych grillach i sobie uzmysłowiłam, że zapomniałam kupić dzisiaj majonezu i ketchupu :/ No nic, będę musiała podjechać wieczorem...

reklama
Jugoslawa moje sa biale w kwiatuszki ;) na szkocka pogode musiałam się zaopatrzyć.

Deser gotowy. Ayran zblendowany. Rosol i kluseczki ugotowane. Warzywa upieczone. Kurczak w piecu i tylko ryba czeka na swoją kolej. Jeszcze przystawki, ryz i kolacja gotowa ;)
I się chwalę. A co...

Załączniki

• 1430238562181.jpg
    1430238562181.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 56

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry