cytrynowa: ja miałam kiedyś takie fajne kaloszki, ale mi pękły podczas przechowywania :/ I teraz nie mam. Jakoś nic mi w oko nie wpadło. Często tak jest, że jak sie ubierzemy na deszcz to nagle padac przestaje

Pewnie, że lepiej jakby cie przebadali. Zawsze to krok do przodu.
fruzka: zdecydowanie odpocznij. Nakręcamy się czasem, a to wiadomo jak się kończy. Głowa do góry. Raz, że @ jeszcze nie ma, a dwa, że jeśli nawet przyjdzie to zaraz się skończy i znowu się zaczną dni płodne, znowu będzie szansa. 4 cykle starań to malutko, poniżej tego co statystyki mówią

Będzie dobrze. Nie zamartwiaj się.
kamcia: odstresuj męża, koniecznie. Szykuje się wam przyjemny weekend

Mam nadzieję, że mąż szybko wróci do zdrowia i po operacji szybko dojdzie do siebie.
edita: zobaczymy czy brak objawów to dobry znak

Jeszcze tydzień

Elektroniczne składanie deklaracji to duże ułatwienie i wygoda przede wszystkim. Dobrze, że można tak składać. Urlopowe spacery są super. Też uwielbiam

Może w tym roku pogoda będzie lepsza i ciepełko nas zaskoczy. Chociaz jakby miało być 40 stopni to ja wolę jak jest 20

Jak wspominam niektóre wakacje to aż mi sie ciepło zaczyna robić
jazza: gratuluję wczesnego rozliczenia

Jeszcze jak zwrocik przychodzi to miło
anula: kupowanie prezentu facetowi to zawsze zabawa

Ale romantyk z tego twojego męża

Skoro jesteś dla niego prezentem to się owiń czerwoną wstążką

A potem ten teges

A co do grilla w deszczowy dzień to świetnie się sprawdza to co napisałaś, że goście wewnątrz a grill na zewnątrz. Ja mam takich znajomych, którzy nawet wolą jak pada, bo nie lubią zapachu węgla grillowego

hahaha każdemu można dogodzić
aschlee: pogoda to nas nie rozpieszcza :/ Mam wrażenie, że przez to człowiek się bardziej męczy :/ I jeszcze to ciśnienie...
A ja znowu jestem ciągle głodna...chyba zima idzie i włączył mi się robaczek zjadaczek. Będę magazynować na zimę zapasy

Jak misie ;D
Tak czytam o tych waszych grillach i sobie uzmysłowiłam, że zapomniałam kupić dzisiaj majonezu i ketchupu :/ No nic, będę musiała podjechać wieczorem...