• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Kamcia a moze tez pomysl o inofoliku bo on na sluz dobry no i podkreca funkcjonowanie podwozia ....

Edita o tak masz racje ...trudne to no ale coz zrobić .... staram się panowac nad emocjami ;-)

Fruzka spokojnie nie denerwuj się

Limonka kochana czasami sa takie dni, ze nic nie wychodzi i wszystko pod gorke, ale potem nastaje nowy lepszy dzien, wiec zobaczysz jutro bedzie lepiej:tak:. Wspolczuje atopowego zapalenia skory i Tobie i synkowi

Edita hehehe no wiem wiem, ze powazny, ale nie moglam sie powstrzymac.:-D

Misia do i Egiptu to i ja bym chciala poleciec, ale jak sie tam troche uspokoi, bo teraz za duzo tam adrenaliny:tak:

Fruzka wytrzymasz, to raptem 2-3 dni kochana, wiem, ze to nie latwo, ale nie bedziesz sie tak martwic:tak:

Kamcia ja tez nie mialam takeij dolegliwosci przed okresem, chyba najlepiej rzeczywiscie z ginem to skonsultowac, moze to ma zwiazek z jakimis niedoborami mineralow. A na sluz to tez polecam wiesiolka, picie duzo wody:tak:

reklama
Witam się po wekendzie:)

Po pierwsze:

Izuś, Gratulacje:):*

No komu jak komu, ale tobie to się należało, ale się ciesze. To mi dało dużo do myślenia i stwierdzam, że koniec z liczeniem, sprawdzaniem, myśleniem itp. Jesteś najlepszym dowodem na to, że trzeba dystansu, żeby się odblokować:)

U mnie ładny dzień, wróciłam z pracy, mężuś na mnie czekał:) A co najważniejsze, kierownik obiecał mi urlop na dwa pierwsze tygodnie września:D Olewam dni płodne, trafimy to trafimy, nie to nie:)

Edita, jestem, jestem:) Musze troche ograniczyć swoją aktywność tutaj, bo czuje, że też przez forum się blokuje, bo ciągle myśle i myśle...

Haruna, ja biore oeparol femina.

Fruzka, kciukam&&&& Do 30 jeszcze daleko:)

Ide na ogród korzystac ze słoneczka:) Pa:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry