Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Misia aha chyba, ze chodzi o sluzbe to wyglada inaczej. Nie wesolo ma ztymi urlopami. A odnosnie krajow arabskich to zalezy kochana jak bardzo chcesz sie rozerwac, bo Egipt i Tunezje jak Edita odradzam, bo tam mozna sie rozerwac az za bardzo hehe.;-)
Raczej Turcja, ale wiesz teraz sa fajne i popularna wycieczki na Fuertaventure lub Dominikane lub kanary, moze cos z tych klimatow. Mam kolezanke, ktora za facetem pojechala do Syrii w czasie kiedy wybuchla tam wojna, nikt jej nie mogl przekonac.![]()

Limonka
Biedny ten Twój MłodyA co się dzieję, że do neurologa z nim jeździsz? Jeśli mogę zapytać...
jeszce obrocona ta spalona strona do srodka
to nie jest moj dzien, ide gotowac makaronU mnie piękny, słoneczny poranek. Nic nie zapowiada popołudniowego załamania pogody. Zobaczymy co to będzie, bo ma lać później. Dzisiaj 19dc. Trochę brzuch mnie pobolewa, a tak poza tym zero jakichkolwiek, nowych objawów. Nie wiem jaka tempka, bo nie mierzęNo a w czwartek do gina
![]()
Jest po NOPie po drugim sczepieniu, wychodzi na to, ze trzeba bedzie isc prywatnie+ alergolog, Oczywiscie Musial po mamusi atopowe zapale skory odwiedziczyc, az mi sie plakac Chce...
Zamowilam dla nas jedzenie, bo nie mialam sily stac przy garach po tym maratonie, dostalam ugrilowana na czarno piers z kurczakajeszce obrocona ta spalona strona do srodka
to nie jest moj dzien, ide gotowac makaron
![]()
U nas też pięknie i ciepło a moje dzieciątko poszło spać. Po południu ma być nawet burza (lubię) a ja nie mam kaloszy i palta dla małej.
A pro po cyklu... ja mam 26 dc, temp. cały czas podwyższona, ale brzuch powoli zaczyna pobolewać i od wczoraj straszny ból nadgarstkówMiałyście kiedykolwiek taką dolegliwość przed okresem? Ja tak mam od ostatniego poronienia dlatego wiem, że to przez hormony. Jak kiedyś będę przez przypadek u gina to zapytam dlaczego takie coś się ze mną dzieje.