• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej Kochane, Dopiero wieczorem nadrobie Was. To Chyba moj najgorszy dzien ever od dawien dawna, mialam dzisiaj wizyte z Mlodym u neurologa, najpierw zespsul sie wozek, wrocilismy do domu, zamowilismy taxowke, Oczywiscie pol godziny czekania, jak juz tam dotarlismy to naturalnie zamieszanie, nie wiadomo kto za kim, 4 osoby przed nami, po godzine czekania nagle 8 osob. Maly tak sie zaczal drzec, ze musielismy wrocic. Pol roku czekania na wizyte, jestem wsciekla, zmeczona I boli mnie podbrzusze od ciaglego noszenia go :/

Zdazylam jedynie przeczytac, ze Fruzce test nie wyszedl, te testy o czulosci 10 sa beznadziejne, nic mi nie pokazaly, takze spokojnie Kochana, jescze 3 dni, trzymam mocno kciuki.

milego popoludnia Dzieczyny, mam nadzieje, ze dzien Wam sie lepiej zaczal niz mi;)

Misia aha chyba, ze chodzi o sluzbe to wyglada inaczej. Nie wesolo ma ztymi urlopami. A odnosnie krajow arabskich to zalezy kochana jak bardzo chcesz sie rozerwac, bo Egipt i Tunezje jak Edita odradzam, bo tam mozna sie rozerwac az za bardzo hehe.;-)

Raczej Turcja, ale wiesz teraz sa fajne i popularna wycieczki na Fuertaventure lub Dominikane lub kanary, moze cos z tych klimatow. Mam kolezanke, ktora za facetem pojechala do Syrii w czasie kiedy wybuchla tam wojna, nikt jej nie mogl przekonac.:szok:

Czizez, Jazza!
To powazny temat, ale jak to przeczytałam to znowu! zachichotałam jak nastolatka!:rofl2::laugh2:
Tak, lepiej się tak nie rozrywać:) :tak:
Misia, może Kanary albo Majorka? Moja sis właśnie na Majorkę leci, ale pierwszy raz, więc polecać z czystym sercem dopiero mogę jak wróci:) W Turcji byłam i piękna:) Słoneczna i zielona:) Morze, góry, wszystko:):-D

Julia
Mam nadzieję, że mąż Cię dziś przeprosi i jeszcze kwiaty na przeprosiny kupi, a co! A jak nie to jak dziewczyny radzą: ostro z nim! :-)

Anula
Czasami trzeba odpocząć, żeby się nie nakręcać, ale powiem Ci, ze jak i tak o tym myślę i tak..Chyba musiałabym ubrać sobie jakiś kask na głowę z wmontowanym paralizatorem, żeby kopało mnie jak i o tym pomyślę:) Ale z 2.strony nie wiem czy bym przeżyła :laugh2:

Jazza- dobry tekst, ja jednak myślę o tym Egipcie, super dla mnie tam klimat panuje, tylko w sierpniu może być ciut za ciepło. No zobaczymy, na razie nawet nic nie oglądam bo nie wiem jak to wolne męża wypadnie
Edita- obyście mieli pogodę w czerwcu, kiedyś byłam w Kołobrzegu w maju i strzaskałam się lepiej niż na południu Europy.
Julia- trzymaj się!

nie wiem jak ale poczekam do terminu @ z testami.brzucho boli nie wiem czy z nerwow czy na @ juz....ide z mlodym na dwor w koncu jest cieplutko....chyba ziemniaki dzis posadze byle jakos dzien zlecial

Limonka
Biedny ten Twój Młody:) A co się dzieję, że do neurologa z nim jeździsz? Jeśli mogę zapytać...

Misia
Ja byłam w Egipcie w sierpniu, w Sharm El Sheikh, dokładnie Naama Bay no i powiem Ci.......MASAKRA! było tak gorąco, że szczytowe godziny trzeba było spędzać w klimatyzowanych pomieszczeniu (czyt.barze na darmowych drinkach), bo nie szło wytrzymać:) Ale fajnie było:) teraz mam jednak stracha i juz bym tam nie poleciała...może właśnie Kanary albo Majorka? Zastanów się jeszcze:)
A ja dwa lata jak byłam w czerwcu też, to upały były takie, że zdychałam...A w lipcu padało..Bo ta pogoda to zmienna jest. Najlepiej jakby każdy miał cudowną:)

Frużka
Kciuki mocno zaciśnięte:)

Limonka
Biedny ten Twój Młody:) A co się dzieję, że do neurologa z nim jeździsz? Jeśli mogę zapytać...

Jest po NOPie po drugim sczepieniu, wychodzi na to, ze trzeba bedzie isc prywatnie+ alergolog, Oczywiscie Musial po mamusi atopowe zapale skory odwiedziczyc, az mi sie plakac Chce...

Zamowilam dla nas jedzenie, bo nie mialam sily stac przy garach po tym maratonie, dostalam ugrilowana na czarno piers z kurczaka:rofl2: jeszce obrocona ta spalona strona do srodka:crazy: to nie jest moj dzien, ide gotowac makaron;)

U mnie piękny, słoneczny poranek. Nic nie zapowiada popołudniowego załamania pogody. Zobaczymy co to będzie, bo ma lać później. Dzisiaj 19dc. Trochę brzuch mnie pobolewa, a tak poza tym zero jakichkolwiek, nowych objawów. Nie wiem jaka tempka, bo nie mierzę :D No a w czwartek do gina :)

U nas też pięknie i ciepło a moje dzieciątko poszło spać. Po południu ma być nawet burza (lubię) a ja nie mam kaloszy i palta dla małej.
A pro po cyklu... ja mam 26 dc, temp. cały czas podwyższona, ale brzuch powoli zaczyna pobolewać i od wczoraj straszny ból nadgarstków :( Miałyście kiedykolwiek taką dolegliwość przed okresem? Ja tak mam od ostatniego poronienia dlatego wiem, że to przez hormony. Jak kiedyś będę przez przypadek u gina to zapytam dlaczego takie coś się ze mną dzieje.

fruzka
tak jak napisały dziewczyny do 30 jeszcze jest parę dni a do puki nie ma @ to szanse ciągle są. Nie wiedziałam, że testy owu też pokazują ciążę.

SeeYou
tak to już jest, że ciekawość ludzka nie zna granic. Ja też robiłam testy za wcześnie i byłam na siebie zła, ale teraz postaram się wstrzymać do 40 dc bo taki był mój ostatni cykl. I nie tylko twój mąż zlewa temat bo jak wspominam o straconym dziecku to mój parska jakby go w ogóle nie było i jeszcze mnie beszta, że wracam do tematu.

Jest po NOPie po drugim sczepieniu, wychodzi na to, ze trzeba bedzie isc prywatnie+ alergolog, Oczywiscie Musial po mamusi atopowe zapale skory odwiedziczyc, az mi sie plakac Chce...

Zamowilam dla nas jedzenie, bo nie mialam sily stac przy garach po tym maratonie, dostalam ugrilowana na czarno piers z kurczaka:rofl2: jeszce obrocona ta spalona strona do srodka:crazy: to nie jest moj dzien, ide gotowac makaron;)

Ach, czasami są takie dnie... Szewski poniedziałek:-( To jednak znaczy, że od teraz musi być lepiej!:)
Współczuje tego atopowego zapalenia skóry.... :sorry:
Pamiętaj, od teraz tylko do przodu!

A gdzie Missis?

reklama
U nas też pięknie i ciepło a moje dzieciątko poszło spać. Po południu ma być nawet burza (lubię) a ja nie mam kaloszy i palta dla małej.
A pro po cyklu... ja mam 26 dc, temp. cały czas podwyższona, ale brzuch powoli zaczyna pobolewać i od wczoraj straszny ból nadgarstków :( Miałyście kiedykolwiek taką dolegliwość przed okresem? Ja tak mam od ostatniego poronienia dlatego wiem, że to przez hormony. Jak kiedyś będę przez przypadek u gina to zapytam dlaczego takie coś się ze mną dzieje.

Czyli nie wiesz kiedy miałaś teraz mniej wiecej ovu? Robiłaś testy ovu albo poznałaś po śluzie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry