• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Editko poprawilam;-)

Fruzka trzymam &&&&&

Jazza dziekuje ze pytasz...wczoraj mialam rozmowe z M , i niestety kiepsko po tej rozmowie...:-( dzis mam bardzo bardzo kiepski dzien...w ktorym chcialabym zasnac...:-( M niedzwoni ja tez niebede dzwonic do niego...wczoraj sprawil mi przykrosc i czekam na przperosiny... przeplakalam caly ranek...
reset byl kiepski:/

Dzis na poludnie ide:/

Seeyou kochana masz szanse na dzidziusia;-) ja po stracie mam coreczke;-) &&&& zeby ta kreseczka ciemniala

Fruzka strasznie ciężko złapać mi to na zdjęciu moim starym telefonem
julia0903- dodałas mi otuchy trochę... :* i ile córeczka już ma?:)
co do facetów , moj tez mnie dzis wkurzyl i tez sie polały łzy... w ogóle ja mam wrazenie ze to wszystko to tylko ja przeżywam, całe to poronienie, całe oczekiwanie na ciążę itd.. nei czuje zebym miala jakies wsparcie w nim...inna planeta:/

SeeYou (Twój nick kojarzy mi się z filmem Avatar i tą piosenką do niego, hehee:-D)
Kochana, jak kreska jest, to jest, pozostaje tylko czekać do terminu @ aż ściemnieje:)
Po pierwsze do lekarza, żeby zobaczyć serduszka to tak najlepiej w 7iódmym tygodniu dopiero..czyli gdzieś 2tyg.po terminie małpy i dłużej...Ale wiele kobiet nie wytrzymuje i idzie wcześniej, wtedy nie ma serduszka, jest tylko pęcherzyk, a jak się pójdzie naprawdę szybko to nawet i go można nie widać, tylko macicę powiększoną i ogólnie podobnie bardzo wczesna ciąża wygląda do czasu przed @, dlatego lekarz może nie zobaczyć "ciąży".
Po drugie: przez pierwsze parę tygodni ciąża jest chroniona, bo przecież nie wszystkie kobiety się starają i chuchają na siebie... Ja dzień przed planową @ miałam rentgen zęba i piłam alko..no ale skąd mogłam wiedzieć?? Dopiero tydzień po terminie zrobiłam test, żeby "odblokować" @, żeby w końcu przyszła...No i przyszła, ale rok później:)
Po trzecie: na pewno teraz już będziesz miała zdrową, nudną ciążę i urodzisz zdrowego, różowego bobaska;)
Kciuki za coraz ciemniejszy test!!!! :tak:

Fruzka
NIby czasami w ciązy testy ovu zawsze na początku wychodzą pozytywnie. ale wiesz...lepiej się nie nakręcać :baffled: Bo wiesz, jak zobaczysz 2 kreski na teście ciążowym i PÓŹNIEJ zrobisz test ovu i też wyjdą 2 kreski - to super, jesteś w ciąży i testy ovu też je pokazują:) Ale jak zrobisz test ovu i wyjdzie druga kreska, a na ciążowym nie, to później tylko głowa boli...Działa to czy nie działa?
Ponoć druga kreska powinna być mocna, nawet mocniejsza od kontrolnej z testów ovu i wyskoczyć szybko... Mi wyskoczyła druga kreska po czasie i nie tak mocna, choć widoczna, tylko nie ciemniejsza od kontrolnej no i na 2.dzień @ przyszła, więc rozumiesz... lepiej się nie nakręcać... Łatwo powiedzieć, nie?

Julia
Niedobry ten Twój mąż :-( Kochana, nie płacz, faceci tacy są, z Marsa i często coś palną i nawet się nie zastanowią...Niech Cię przeprosi i pogodzicie się i słoneczko dla Was na pewno zaświeci:)

Asch
Co u Ciebie?
Staracie się? czy na razie odpoczywacie....

Edita ale z Ciebie detektyw kochana hehee:-D. Ja uwielbiam twarde i kwasne owoce zwlaszcza sliwki i jablka, potrafie najesc sie takich sliwek, ze hej, im bardziej kwasne tym lepsze, ale mam to od malego:-D. Brawo za wciagniecie wiekszosci ciasta, aby jak to sie mowi poszlo nam w cycki:rofl2::-D:-p.

Taka trampolina to fajna rzecz, wyzwala w nas dziecko, im bardziej szalone rzeczy tym fajniejsze heheh:-D

Misia aha chyba, ze chodzi o sluzbe to wyglada inaczej. Nie wesolo ma ztymi urlopami. A odnosnie krajow arabskich to zalezy kochana jak bardzo chcesz sie rozerwac, bo Egipt i Tunezje jak Edita odradzam, bo tam mozna sie rozerwac az za bardzo hehe.;-)

Raczej Turcja, ale wiesz teraz sa fajne i popularna wycieczki na Fuertaventure lub Dominikane lub kanary, moze cos z tych klimatow. Mam kolezanke, ktora za facetem pojechala do Syrii w czasie kiedy wybuchla tam wojna, nikt jej nie mogl przekonac.:szok:

Fruzka kochana ja sie nie znam ma tych testach, ale poczekaj do terminu i zrob zwykly, wiem, ze ciezko byc cierpliwym;-)

SeeYou na pewno uda Ci sie spelnic marzenie o dzieciatku, bo kobiety po startach rodza zdrowe dzieci. Tez jestem po stracie i wierze, ze doczekam mojego malego cudu:tak:

Julia ehhh faceci:no:.. zyc z nimi ciezko a zabic szkoda... jak nie patelnia ich to szczota.. mam nadzieje, ze on zrozumie i przeprosi... oni sa z innej planety i musza przemyslec i zrozumiec pewne rzeczy, zajmuje im to troche, ale w koncu jest doobrze. A najbardziej trafiaja do nich drastyczne kroki, kiedy sa przyparci do muru. Zobaczysz kochana bedzie dobrze i za to trzymam ogromne kciuki. Nie placz przez niego, przytulam

reklama
Jula jak to ktoś powiedział faceci sa prości i nie kumaja życia tak jak my ... przemysli sprawe i pewnie zmieni zdanie ...

Seey zapodaj fotke ....

Fruzka chyba jasniejsza od kontrolnej ale ja tam nie wierze w te testy ... najgorsza jest "cierpliwość" ale coz .... a może dla samej siebie zrob jeszcze jeden ciazowy ....

Jazza ja tak trochę sie izoluje coby się nie nakrecac ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry