Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)
Bo wiesz, jak zobaczysz 2 kreski na teście ciążowym i PÓŹNIEJ zrobisz test ovu i też wyjdą 2 kreski - to super, jesteś w ciąży i testy ovu też je pokazują
. Ja uwielbiam twarde i kwasne owoce zwlaszcza sliwki i jablka, potrafie najesc sie takich sliwek, ze hej, im bardziej kwasne tym lepsze, ale mam to od malego
. Brawo za wciagniecie wiekszosci ciasta, aby jak to sie mowi poszlo nam w cycki

. 

.. zyc z nimi ciezko a zabic szkoda... jak nie patelnia ich to szczota.. mam nadzieje, ze on zrozumie i przeprosi... oni sa z innej planety i musza przemyslec i zrozumiec pewne rzeczy, zajmuje im to troche, ale w koncu jest doobrze. A najbardziej trafiaja do nich drastyczne kroki, kiedy sa przyparci do muru. Zobaczysz kochana bedzie dobrze i za to trzymam ogromne kciuki. Nie placz przez niego, przytulam