• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

misia, hehe czy ja wiem, wszystko piszę tak przez siłę... :)

fruzka, kurdeeeeeeeeeeeee :(

Jugosława,ooo już 19 ;) no to coraz bliżej kolejnego zastanawiania się przylezie, albo nie przylezie. Niech nie przyłazi ;) ;* W sumie to my cały czas się nad tym zastanawiamy ;-)

Nic nie napisałam tylko sobie rozdziały przygotowałam, a tak to znowu na stronach o ogrodach i domach.. :P posprzątałam w biurze i może się wezmę.. ;P

reklama
STARACZKI: 20

UDAŁO SIĘ II kreseczki:

GRUDZIEŃ 2015
Limonka87 25.12 (7cs)

KWIECIEŃ 2015
Fruzka -30.04 (cs)

MAJ 2015
NusiaM86 - 01.05 (5cs)
Kamcia2810 -02.05 (cs)
Jazza -03.05 (17cs)
SeeYou - 03.05 (1cs)
Aliszia -04.05 (1cs)
Luska22 -06.05 (10cs)
Aniakom - 06.05 (1cs)
Jugoslawa - 06.05 (9cs)
Diore - 07-09.05
anula88 - 09.05 (cs)
anula88k - 10.05 (7 cs)
Martaha - 11.05 (3cs)
Julia0903 -12.05 (8cs)
Moniusia_ - 15.05 (13cs)
Luxuoriux - 14.05 (cs)
Edita_83 - 17.05 (cs)
Haruna - 19.05 (4cs)
Karola1507 - 21.05 (9cs)
Madziolina_p - 25.05 (4cs)

POCZEKALNIA
watpliwosci3, Aschlee

Julia, tylko sobie wklej:)
A Cytrynowa, kiedy masz termin @? Nie ma Cię w naszej tabelce??? :-(

Jugosława
Ja rabarbar pociskam bez cukru, tak jak batonika:) tak samo lubię zielone kwaskowate jabłuszka, zanim dojrzeją czy śliwki dojarzałe, ale nie prze-dojrzałe, nie lubię miękkich śliwek, tylko takie twardsze...Wiem, dziwna jestem:) I kocham agrest i czarną porzeczkę.. jeszcze trochę!! i mniam!:tak::-D
A tą trampolinę na upały trzeba będzie schować w cieniu, bo inaczej zamiast trampoliny będzie SAUNA!

Moniusia
Owocnego pisania:) :-D

Misia
Zazroszczę tych emocji na meczu:)
Ile ma Twój mąż wolnego???????????????????????
Czizez...A nie powinni mu za to zapłacić jeśli nie wykorzystał do końca lipca zeszłego roku tych z 2013?

Fruzka
Czas masz do 30, wiec jeszcze spoko..Jakiej czułości był tamten test z 2 kreskami? Może 10? A ten 25? Wtedy to tłumaczyłoby jedną kręską dzisiaj...

No ja ja nie rozmuem, najpierw Anula, później Haruna, teraz Ty Fruzka?
Wcześniej jak byłam na forum to II kreski były II kreski i była ciąża...Nie wiem co się dzieje:-(
Także Fruzka ja dalej zaciskam kciuki:):-D

Weekend zaliczam do bardzo udanych:) Dziś czas na pracę i dentystę-sadystę:baffled: Ale będzie dobrze..
Pogoda piękna, słoneczko świeci, tylko się cieszyć:)

Edita oba byly o czulosci 10bo ja je hurtem z paskami owu kupilam.dlaczego ja nie lubie testa bo jak im wierzyc.....juz nie bede testowac za3 @ przylezie jak nic.ja w cuda nie wierze
Luska cycki w gorze sa,bo sa tak nabrzmiale ze ciut nie jak sylikon wygladaja

Edita oba byly o czulosci 10bo ja je hurtem z paskami owu kupilam.dlaczego ja nie lubie testa bo jak im wierzyc.....juz nie bede testowac za3 @ przylezie jak nic.ja w cuda nie wierze
Luska cycki w gorze sa,bo sa tak nabrzmiale ze ciut nie jak sylikon wygladaja

Nie rozumiem, jak wczoraj mogły być II kreski a dzisiaj nie...
Ja tez jak widzę jedną kreskę to stawiam cykl na straty, ale pamiętam, że Limonka rano miała negatyw. a już popołudniu II kreski..Więc wiesz. Kto tam wie:)

Edita nie wiem juz nic..glupota jest robienie testu przed @ ale zawsze cos skusi bu mnie R wczoraj tak namawial no idz posikaj no idz....powinnien byc zakaz sprzedarzy testow przed terminem @....

Edita- niestety mężowi nie płacą za urlop i za nadgodziny też nie. Taki urok pracy. Są ludzie którzy maja urlop z pięciu lat i czasem jednego na kilka miesięcy wyłączają na zasadzie że miesiąc urlop, tydzień pracy i znowu miesiąc urlop. Moj mąż w zeszłym roku żeby trochę nadgodzin wybrać był dwa tygodnie w pracy, a dwa miał wolne-siedział przez to półtora miesiąca na nartach-beze mnie bo ja nie jeżdżę i szkoda mi było urlopu.

Misia mój ojczym też tak ma. Urlop ciężko dostać. Za niewykorzystany nie placa więc się zbiera. A potem na poczatek roku oczy wielkie ile urlopu.
Na szczescie powoli sie zmienia bo tam inspekcja pracy weszy wiec teraz powoli ma coraz mniej.
Ktoregos roku mial razem kolo 100. To wtedy kierownikowi powiedzial (krzyknal raczej) że musi dostać urlop bo kogoś na kierowniczym stanowisku chce skrzywdzić i musi psychicznie odpoczac. Dostał tydzień ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry