Hej kochane:-)
Edita kochana ja w pracy nosze i eleganckie ciuchy, sukienki, spodnice, bluzki, ale tez lacze casual styl z elegancki czyli jakies spodnie, t-shirt i na to sweter lub zakiet bardziej eleganckilub taki zakiet sportowy, wszystko zalezy od dnia, spotkan, pogody i nastroju hehe;-). A prezent urodzinowy widze kochana, ze sprawil Ci ogrom radosci i bardzo dobrze, te zagarki Michael Cors sa super, tez mam taki zloty:-)
Limia witaj:-)
Luska uwazaj na siebie kochana, bo takie omdlenia to ciekawe nie sa, trzymaj sie
Julia ciesze sie, ze slysze, ze u was mimo wszystko bardzo dobrze i mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Waszej mysli kochana. A co do owu to trzymam, aby w nastepnym miesiacu pieknie byla i akurat wszystko sobie poukladacie i wtedy mam nadzieje, ze bedzie wszystko po Waszemu
Kamcia to ciasto brzmi pycha, uwielbiam ciasta i desery z mascarpone, tez ostatnio robilam mniam:-)
Fruzka odnosnie koszulek to ja o nich pisalam a tutaj prosz elink do nich
DaWanda: oryginalni projektanci, unikalne przedmioty, prezenty, torebki, artykuły dla dziecka i wiele więcej.;-)
Mam nadzieje, ze R juz nie doporwadza Cie do bialej gorackzi kochana;-)
Karola kochana z tymi szefami to niestety juz tak jest, bo malo sie licza z pracownikami i ich urlopami, ale trzeba walczyc o swoje
Moniusia ale super, ze znasz termin obrony, to juz niedlugo:-) U mnie wyznaczano termin dopiero po zatwierdzeniu pracy i od tego Dnia za dwa tygodnie byla obrona, ale musze przyznac, ze to nie jest takie starszne jak sie wydaje jak masz fajna komisje;-)
Anula kochana pisz czesciej
Aschlee bardzo dobrze, ze podladowalas akumulatory przed tygodniem kochana
Jugoslawa u nas sobota byla piekna, niedziela pochmurna, ale ciepla, a dzis jest pieknie, chociaz z samego rana byla mgla, ale jak opadala nikomu nog nie uciela hehe a teraz jest piknie. I bardzo dobrze, ze robisz sobie przerwe od monitoringow kochana;-)
Cytrynowa ale smakowicie wygladaje te babeczki
Haruna zobacyzsz kochana kazdej z nas sie w koncu uda i tematy naszych rozmow sie niedlugo zmienia, ja powtarzam zawsze, ze czasem trzeba poczekac dluzej na cud
Edita ale synus ma radoche z tej trampoliny, ja swojemu dziekcu tez kupie jak juz bede mama i bede skakala z brzdacem bo te mega fun jest hehe
Jugoslawa kochana jak mi na robilas smaka na szczawiowa z jajkiem i na ciasto z rabarbarem mniam pysznosci, czekam na swieze nasze polskie truskawki, uwielbiam takie swieze jesc same czy ze smietana czy koktajle robic czy ciasto albo na zimno albo pieczone drozdzowe mniam, przed nami czas swiezych owocow i warzyw normalnie ciesze sie jak dizecko. A szczaw to kal przychodzi czas to rosnie u mnie w sadzie, wiec tylko czekami rusze na polowanie. A odnosnie kwasnych smakow to je uwielbiam od malego, juz jako dizecko potrafilam siedziec pod drzewkiem z mirablekami i wcianac nawet te zielone i garsciami jadlam porzeczki z krzaka prosto hehe