• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

:no::no::no: i chu.......................................................jedna kreska.wiec znowu kolejny cykl poszedl sie jeb....ac jestem wsciekla zla chce mi sie wyc buuuuuuuuuuu
Kochana tak jak dziewczyny mówią jest jeszcze czas ... a swoja droga to ja testom juz nie wierze .... a może dzisiejszy byl jakis felerny ....zrob może jeszcze jeden ....

reklama
Hej kochane:-)

Edita kochana ja w pracy nosze i eleganckie ciuchy, sukienki, spodnice, bluzki, ale tez lacze casual styl z elegancki czyli jakies spodnie, t-shirt i na to sweter lub zakiet bardziej eleganckilub taki zakiet sportowy, wszystko zalezy od dnia, spotkan, pogody i nastroju hehe;-). A prezent urodzinowy widze kochana, ze sprawil Ci ogrom radosci i bardzo dobrze, te zagarki Michael Cors sa super, tez mam taki zloty:-)

Limia witaj:-)

Luska uwazaj na siebie kochana, bo takie omdlenia to ciekawe nie sa, trzymaj sie:tak:

Julia ciesze sie, ze slysze, ze u was mimo wszystko bardzo dobrze i mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Waszej mysli kochana. A co do owu to trzymam, aby w nastepnym miesiacu pieknie byla i akurat wszystko sobie poukladacie i wtedy mam nadzieje, ze bedzie wszystko po Waszemu:tak:

Kamcia to ciasto brzmi pycha, uwielbiam ciasta i desery z mascarpone, tez ostatnio robilam mniam:-)

Fruzka odnosnie koszulek to ja o nich pisalam a tutaj prosz elink do nich DaWanda: oryginalni projektanci, unikalne przedmioty, prezenty, torebki, artykuły dla dziecka i wiele więcej.;-)

Mam nadzieje, ze R juz nie doporwadza Cie do bialej gorackzi kochana;-)

Karola kochana z tymi szefami to niestety juz tak jest, bo malo sie licza z pracownikami i ich urlopami, ale trzeba walczyc o swoje:tak:

Moniusia ale super, ze znasz termin obrony, to juz niedlugo:-) U mnie wyznaczano termin dopiero po zatwierdzeniu pracy i od tego Dnia za dwa tygodnie byla obrona, ale musze przyznac, ze to nie jest takie starszne jak sie wydaje jak masz fajna komisje;-)

Anula kochana pisz czesciej:tak:

Aschlee bardzo dobrze, ze podladowalas akumulatory przed tygodniem kochana:tak:

Jugoslawa u nas sobota byla piekna, niedziela pochmurna, ale ciepla, a dzis jest pieknie, chociaz z samego rana byla mgla, ale jak opadala nikomu nog nie uciela hehe a teraz jest piknie. I bardzo dobrze, ze robisz sobie przerwe od monitoringow kochana;-):tak:

Cytrynowa ale smakowicie wygladaje te babeczki:-D

Haruna zobacyzsz kochana kazdej z nas sie w koncu uda i tematy naszych rozmow sie niedlugo zmienia, ja powtarzam zawsze, ze czasem trzeba poczekac dluzej na cud:tak:

Edita ale synus ma radoche z tej trampoliny, ja swojemu dziekcu tez kupie jak juz bede mama i bede skakala z brzdacem bo te mega fun jest hehe:-D

Jugoslawa kochana jak mi na robilas smaka na szczawiowa z jajkiem i na ciasto z rabarbarem mniam pysznosci, czekam na swieze nasze polskie truskawki, uwielbiam takie swieze jesc same czy ze smietana czy koktajle robic czy ciasto albo na zimno albo pieczone drozdzowe mniam, przed nami czas swiezych owocow i warzyw normalnie ciesze sie jak dizecko. A szczaw to kal przychodzi czas to rosnie u mnie w sadzie, wiec tylko czekami rusze na polowanie. A odnosnie kwasnych smakow to je uwielbiam od malego, juz jako dizecko potrafilam siedziec pod drzewkiem z mirablekami i wcianac nawet te zielone i garsciami jadlam porzeczki z krzaka prosto hehe:-D:rofl2:

Cytynowa
No to kicha z Twoimi cyklami:( Będziesz robić jakieś badania żeby znaleźć przyczynę? Bo luteina wywoła Ci @, ale owulacji nie wywoła...Bierzesz coś na ovu?

Fruzka
Hehe, tak, w aptece powinni się pytać: Pani przed terminem @? To testu nie sprzedamy. Proszę przyjść jak się pani choć dzień spóźni :-p
Ale widzisz, niektórym dziewczynom wychodzą testy przed terminem i @ nie przychodzi...Dlaczego czasami wychodzą, a później nie to już nie wiem...:baffled::confused:

Misia
Ale to takie przegięcie, że to chyba niezgodne z kodeksem pracy...:crazy: Zaległy urlop trzeba wykorzystać do końca lipca, czyli za rok 2014 trzeba wykorzystać do lipca tego roku i koniec.. U nas kadrowa tego puilnuje, i na dywanik wzywa, albo szef "wysyła" na urlop. Przecież jak inspekcja pracy wpadnie, (a lubi wpadać...) to pierwsze co sprawdzają to urlopy i badania lekarskie :tak: Współczuję mężowi, że nie ma kiedy odpocząć..Tobie też, bo nic nie można zaplanować, nigdzie wyjechać..masakra :no::-(

Julia
Lepiej po weekendzie? Resecik był? :happy: Dodgadałaś się z mężem?
A w tabelce powinna być jeszcze Aniakom z datą na 06.05. (1cs):) :happy: Mamy 20 staraczek plus tajemnicza Cytrynowa, więc 21:)

Madziolina a to wredna @ przykro mi, ale trzymam kciuki za nastepny cykl:tak:

Iza K super wiesci,. Gratuluje:-)

Limonka zagladaj do nas czesciej kochana, ty nasza jestes;-)

Aliszia ciasto francuskie to i ja uwielbiam, czasem robie sama, ale najczesciej kupuje i robie albo na slodko albo na slono albo robie parowki w ciescie albo z nadzieniem szpinakowym z serem feta albo z nadzieniem miesnym albo nadzienie slodkie- jakis krem, nutella lub owoce wariacji mnostwo, a pyszne wszystkie. Robie tez drozdzowki i nadziewam roznymi slodkimi rzeczami i nutella tez:-D

Missiiss przestala z nami pisac, kochana odzywaj sie, pisz, tesknimy:tak:

Fruzka kochana ale dostalas @, bo jak nie to ciagle jest nadzieja, a te niektore testy to mozna sobie w buty wsadzic:tak:

Edita odnosanie owocow mam podobniue, uwielbiam kwaskowe i twarde. Powodzenia u zebologa kochana hehee

Misia ale Twoj maz ma urlopu, ale z pracodwacami w kwestiach placenia i wykorzystwywania urlopu to juz tak jest, byleby nie zaplacic za to zrobia wszystko. Moj tata jak odchodzil na emeryture wywalczyl, aby mu zapalcili za niewykrozystany urlop bo nie chcieli, ale poszedl do prawnika i po jego pismie zaplacili od razu, bo smutne jest to, ze prawo tworzy sie za naszymi plecami i nie mamy pojecia o wielu ustawach, paragrafach, ktore swiadcza na nasza korzysc, a pracodawca nas o tym nie poinformuje i rabie nas jak moze, ja sie interesuje prawem i troche czytam an ten temat:tak:

Julia kochana jak wasza rozmowa?

No jestem, nikt o mnie pytal, ale trudno i tak jestem. Weekend udany, intensywny, piatek z M na miescie, sobota ogaranianie domu i porzadki, wieczor z M, a wczoraj tez aktywnie i zorbilam spaghetti, jednoz moich popisowych dan i upieklam sernik z nowego przepisu, wyszedl abrdzo puszysty jak ptasie mleczko hehe:-D:laugh2::happy::rofl2:

Milego dzionka:-)

Hej hej JAZZA:)
A ja się nie pytałam o Ciebie, bo już WIEM, że Ty na weekendy znikasz z forum:):tak: I dobrze, trzeba i odpocząć, i popracować fizycznie;):happy: Ja jak Sherlock Holmes albo Hercules Poirot wyniuchałam, ze w sobotę i niedzielę i piatek po południu już Cię nie ma heheee:laugh2::rofl2::-D
Czyli w lubieniu kwaskowatych, twardych owoców nie jestem sama:-D Ty upiekłaś sernik, ja zwykłego pleśniaka, ale też był dobry:) Wcisnęłam większość sama...Tak wyszło;-)
A trampolinę polecam! Skacząc czułam się normalnie jak dziecko! Chyba endorfiny pracowały:):laugh2:
Gorzej będzie, jak to Jugosława pisała, LATEM!! koniecznie muszę szukać cienia dla niej...inaczej będzię cała mokra z mojego potu, hehee:tak:Za to jaka chudziutka będę :-)

Edita, Jazza -Niestety mężowi nie zapłacą bo on nie ma stosunku pracy tylko jest na służbie ;-).

Już się w miarę przyzwyczaiłam, czekam tylko aż kampania się skończy, będzie trochę mógł wybrać, sierpień będzie luźniejszy, aż do początku następnej kampanii.
Postaram się go namówić na jakieś last minute- ponoć zainteresowanie krajami arabskimi jest w tym roku słabe to może taniej będzie. A Wy już planujecie urlopy?

Misia
Ja mam zaplanowany na drugą połowę czerwca, mój mąż też i jedziemy nad Polskie morze:)
namawiaj męza, namwiaj. Ale tak bezpieczniej to może Turcja? Bo Egipt i Tunezję bym sobie chyba darowała, bo tych ostatnich wydarzeniach...

Fruzka
Jest druga kreska! Dosyć mocna...No i niby może to oznaczać ciążę, więc kciukam :happy:
ja kiedyś jak siknęłam na test ovu przed @ to też miałam drugą kreskę, ciemną, ale nie aż tak jak kontrolna..U ciebie chyba ciemniejsza więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy:

Witam was dziewczyny :)
Czytam was na bieżąco ale nie jestem teraz w stanie odpisać każdej z osobna :( Wczoraj wieczorem spisałam się - taaaaaaaaaaaaaaaki długi post- dzis rano patrze a jego nie ma :/ Ja już wariuje termin w zasadzie to ja mam na około 1- 2 maja (w tabelce podałam 3 maja bo mam cykle 28-30 dniowe) ale oczywisie nie dało mi i dzis rano zatestowałam(wprawdzie nie pierwszy poranny mocz) - po kilku minutach niby widzę,że jest jakiś cień cienia drugiej kreski (nordtest płytkowy) ale ja jestem cała zdygana, po tym wczesniejszym poronieniu, a nie dało mi i chcialam zrobic test, bo wczoraj tyle razy byłam sikać ze masakra- to mnie juz zaczęło zastanawiac, a druga rzecz- wieczorem mnie męczyła zgaga- ale nie wiem czy z przeżarcia grillowego czy sobie wmawiam:) no i nie wiem sama po jakim czasie ta druga kreska wyszła (a w zasadzie cień) bo wkurzyłam sie i wyszłam zeby na to nie patrzeć, no i sama nie wiem czy temu wierzyc czy nie. z jednej strony jestem już podjarana,pełna nadziei,już rozmyslam,a z drugiej strony mysle o tym co spotkało mnie w poprzedniej ciazy-10t.ciąży (*)...a jeszcze z innej strony- to nie może spotkać mnie po raz drugi ;( echh dziewczyny wariuje!!!!

fruzka-krecha jak malowana!!

reklama
wiecie co, mam znajoma co zadzwonila zeby sie umowic na wizyte do gina po II kreskach i tydz.po terminie @ która nie nadeszła, i on pow.ze jest za wczesnie zeby przychodzila bo jeszcze wszystko sie moze zdarzyc-od wtedy obiecałam sobie ze nie bede testowac wczesniej niz tydz.po terminie @ i co?? zrobilam 5 dni przed i jestem na siebie wsciekla,tak sie boje ze nawet nie potrafie tego opisać :( np dzis zalałam umywalke cifem zeby ją umyć,a potem sobie myśle podczas czyszczenia: nie wdychaj tego!! mozna sie tym zatruć!! echhh :(( sa tu jakies dziewczyny po poronieniu,ktore nastepna ciąże donosily spokojnie i zdrowo?:( wariuje...............
trzymam kciuki za testujace,gratuluje tym którym sie udało i cierpliwosci tym,których zaskoczyła wredna @..........bejbibumowe dziewuchy:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry