aniakom: trzymamy kciuki, żeby wredna @ nie przyszła

Jeszcze trochę musisz wytrzymać w niepewności
aschlee: dobra z ciebie pani domu

Też miałam dzisiaj w planach, ale zrezygnowałam. Raz, że mi się nie chciało, a dwa, że nie miałam drożdży

Jestem usprawiedliwiona
anula: jak nie pachnie to pewnie masz tą bezzapachową :/ Ponoć w tym momencie bardzo często się właśnie zdarza, że lawenda nie pachnie. Ja teraz nie mam wanny tylko brodzik...jak miałam wannę to sobie urządzałam takie sesje spa...muzyczka, świeczki, zabiegi...teraz muszę się zadwolić tym samym tylko w pozycji stojącej

Faktycznie cykle podobne mamy

U mnie termin @ to 6.05 :| Niech te @ do nas nie przyjdą, no niech nie przyjdą! Niech w maju w ogóle @ nie bedzie ;D
cytrynowa: z powodu bzykanka to przełożenie spa w pełni uzasadnione

W zasadzie to też było spa tylko takie inne

Mam nadzieję, że dostaniesz swój wymarzony prezencik urodzinowy
luska: ale cie męczą te zasłabnięcia

Oby to wszystko było dobrym objawem małego fasolina

Widzę, że termin @ mamy taki sam

Oby nie przylazły

Powodzenia i zębologa, ja też mam wizytę, ale dopiero po terminie @ się umówiłam. Mam wiecej czasu, żeby sie stresować :|
edita: mnie się udało ogarnąc mieszkanko! Jestem zadowolona, bo lubię to pierwsze rzucenie okiem na czyściutkie powierzchnie ;D Też mam jutro ginekologa

Powodzenia

O której masz wizytę? Ja mam na 10
aliszia: jeszcze @ nie ma, więc wierzymy dalej

Trzeba odganiać te wstrętne @ pozytywnym myśleniem

Teraz trochę wolnego, więc wypoczniesz może troszkę? Czasu trochę wpadie

Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&.
jazza: pewnie padnięta z roboty wróciłaś

Spokojniej (albo i nie

) nocki
lux, missiiss, julia, karola, madziolina: tęsknimy
Zrobiłam sobie wieczorne inhalacje, bo od tego, że mnie trochę zawiało ostatnio zaczęła mnie boleć szczęka i zęby...od razu lepiej jak się rozgrzeje zatkane zatoki. Mam nadzieję, że szybko przejdzie, bo dziwnie tak jak woli raz z lewej strony, raz z prawej, a raz wszystko :|
Dobrej nocki laski