• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Dzień dobry dziewczynki,

watpliwosci: ooooo wreszcie powróciłaś :D Co tam u ciebie?

kamcia: o widzisz. U mnie było podobnie, teraz trochę wraca wszystko do normy. Powodzenia :D Maj to będzie TEN miesiąc :D

U mnie 22 dzień cyklu i wizyta. Zbieram się powoli, a na razie śniadanko gram. Kupiłam pyszne suszone daktyle...pychota. Pogoda zachęca do wyjścia, bo słonko od rana zagląda w okno. Co do samopoczucia to takie standardowe, nic nowego w kwestii objawów. Zresztą, tak w zasadzie to wszystko kwestia indywidualna dziewczyn. Jedne już od zapłodnienia czują, że coś się dzieje, a inne są zaskakiwane :) Ja chcę być w tej drugiej grupie :D Rozmawiałam wczoraj z TŻ i tak mówię, że dlaczego teraz miałoby się udać skoro tyle czasu się nie udawało. A jego odpowiedź mnie rozbawiła "no bo kiedyś musi" :D Proste a jakie fajne :D:D:D

Powodzenia na dzisiejszych wizytkach i dla testujących też :D

Udanego dnia laski ;)

Dzień dobry ....
Plecy mnie bolą chyba zle spalam .... i wiecie co ...wczoraj bylo przytulanko ale kuzde nigdy w życiu tak mnie podwozie podczas nie bolalo .... masakra jakas .... dotrwalam do końca ale teraz jak sobie pomysle to mnie az wzdryga ....

Hej hej:)

Asch
Podziwiam, ze Ci się chciało :) Ja chyba wymyśliłabym jakąś wymówkę...No i jak Jugosława pisze...tez nie zawsze mam drożdże pod ręką :-p

Jugosława
JA czarno widzę ogarnianie dzisiaj domu, bo po pracy ginekolog (na 15.30 jak będę pierwsza- nie ma zapisów w czwartek tylko po kolei się wchodzi, ale ostatnio moja sis była i mówiła, ze kobietek nie było, tylko jedna przed nią..więc... liczę na szczęście :tak: ), a pózniej do siostry chcę jechać z Młodym, bo się dawno nie widziałyśmy (w sobotę, hehee) i wypróbować jej trampolinę...W końcu będzie "inna" :laugh2::rofl2:
Kciuki za Twoją wizytę!!!!!! Daj znać po:)
A zaklęcie pierwsza klasa:) Czuję, że niedługo już efekty będą!:happy:
Mąż dobrze prawi, bo tak jest:) Dlaczego miałoby się nie udać?:-)

Moniusia
Lekarz lepszy od testów ovu:) Wiec działajta:)

Cytrynowa
WOW!!! Ale sernik! Wyślij pocztą!!!!!!!!!! :tak::-D:-)

Madzia
To pisz co u Ciebie:) Wyżal nam się, albo pochwal, a co, po to tu jesteśmy:):-p

Watpliwości
Hej, hej:) Czyżby powrót z poczekalni do staranek? :tak:

Kamcia
To ostania Twoja @ to pożegnaj się z nią miło:) hehe :laugh2:

Anula
Oj, to nie wiem co Ci powiedziec na ten ból... Jakiś ból poowulacyjny? :(
Może to przejściowe....

Frużka
Jak teścior?:) Dziś Twój dzień :tak:

Nusia
Ty następna do boju, jutro testujesz?:tak:

Jazza
A gdzie Twój wieczorny wpis??? :-) Myślałam, że go ominęłam, ale...go NIE MA:-p

Aliszia, Aniakom
Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszły:)

Luśka
Jak się dziś czujesz???

Julia, Karola, Missis
Hellol?????

U mnie słoneczko, ale chłodno.. Po pracy ginekolog.
A ja jestem mistrzem świata i nie wzięłam auta do pracy, więc albo skoczę do gina na rzęsach czy innej części ciała, albo cichaczem zerwę się z pracy i pójdę po auto- ale tak, żeby Młody mnie nie widział, wiec muszę czatować jak przestępca, kiedy pójdzie na spacer :rofl2: Masakra...Zakręcenia część druga-zapomniałam, ze do gina po pracy jadę....i nie mam obiadu na dzisiaj:)
Moja głowa chyba oderwała się od ciała i leży gdzieś zapomniana...
Jak można być takim zakrętem????????????????????????????
I zaspałam troszkę do pracy na dodatek :tak::-p:-D
Wspaialy dzień :baffled::nerd::confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry