• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Nosz Kurw****!!! ile może nam się nie udawać?! nie mówię o sobie tylko o Nas wszystkich... statystycznie wychodzi to strasznie ! tyle m-c a tylko jedna ciąża, albo chwila napięcia bo mooooże mooooże już a tu kurw @ przychodzi.....
Sorry dziewczyny za ten wylew tutaj ale po prostu już nie mogę patrzeć na to jak nam wszystkim zależny , jak pragniemy a wychodzi z tego wielki ..... no ;)

reklama
Jazza ja teraz uzywalam miotelki i tak mi urosl ponad scianki. Tylko w pore sie zorientowalam (po poprzednich przebojach co 10 minut zagladalam przez szybke) i wylaczylam w czas. Opadl jak na sernik przystalo ale jest taki zbity i fajny.
A no i jak nie chcesz w kapieli wodnej to ustaw na 150 stopni i 1,5godziny tak na oko.

Edita moze? Ale nic pewnego.
Jeszcze jak była szyjka otwarta to było bzyk ;)

Jazza a kupilam bakope ... tez zwisac będzie z drobnymi białymi kwiatuszkami .... ;-)

Haruna nie ma sprawiedliwości ....

Ide do psychologa właśnie pogadać o zasypianiu dziecka .... i nocnym przychodzeniu ...

ja swojej szyjki nie znajde nie wyczuje chyba ze szczotka do kija:-) mam 50%usunietej bo mialam niepkojace zmiany i woleli dmuchac na zimne pytalam lekarza czy to moze powodowac problemy z zajsciem w ciaze ale nie jedynie z porodem bo moze sie nie rozwierac.daje nam ostatni miesiac staran jak nie to wysylam R na trzepanko spermy.Edita spokojnie wizyta musi byc pozytywna polatasz sobie samolotem :))) podwozie przewietrzysz:-)

Hej Dziewczyny,
nawet nie mam kiedy Was nadrobic, wolne chwile spedzam wiszac nad muszla, koszmar. Wczoraj mialam wizyte u gina, wszystko ok, z usg wychodzi 6 tydz 5 dni.

Kamcia, Fruzka, przykro mi z powodu @:(

kciuki za testujace :*

cytrynowa, jejku jak Ty czarujesz w tej kuchni, znasz przepis na dobry tort? A ten sernik na bank zrobie!!!

Edita- ponoć przy jakiejś budowie zahaczyli koparką o przewody. U nas nie było do południa prądu pół godziny, bo załączyli generatory, ale Wilanów nie miał 6h.

Limonka tortow nie robie. Ale jakbym miała to bym zrobiła krem z mascarpone. Jak do tiramisu (ale tu sa surowe jajka) albo smietanka 36% ubita i do tego mascarpone ;) ewentualnie zrobilabym dwie wersje kremu do jednej czesci dodalabym maliny a do drugiej np czekolade. I do tego zwykły biszkopt. Ale tak Żeby wyszedl wysoki tort to z 6 warstw boszkoptu bym dała

reklama
witaj Limonka oj normalnie zazdroszcze Ci wiszenia nad wc ile ja bym za to dala echhhhhhh z miesiaca na miesiac coraz gorzej znosze porazke.super ze z malenstem wszystko ok to teraz rosnijcie zdrowo :)

Kochana, ten cykl musi byc szczesliwy:* tez sie troche naczekalam, pol roku. A jak sobie przypomne jedna kreske na tescie, przyjscie @ i jak sie K. obrywalo przy okazji... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry