• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej łooooooo Karola wspolczuje.Jugoslawia ehhh oby @ sie nie spozniala.ja dzis pol dnia w ogrodzie jakies fatum wisi nademna dostalam uczulenia cala jestem w krostach najgorzej dekolt i ramiona nie wiem czy sie pozbede tego do soboty,plus mam plamienia ale skad???jestem juz po @.a ja na obiadek mialam szczawiowke mniammmm.

reklama
hej łooooooo Karola wspolczuje.Jugoslawia ehhh oby @ sie nie spozniala.ja dzis pol dnia w ogrodzie jakies fatum wisi nademna dostalam uczulenia cala jestem w krostach najgorzej dekolt i ramiona nie wiem czy sie pozbede tego do soboty,plus mam plamienia ale skad???jestem juz po @.a ja na obiadek mialam szczawiowke mniammmm.

moze posmaruj sudocremem lub alantanem

wapno to bardziej zebym sie nie czochrala jak malpa.monuisia ze Ty nie boisz sie testowac tyle dni przed @.ja to chyba w zyciu nie zrobie testu po ostatnim bladziochu ktory mi nadziei narobil.ale pewnie kilka dni przed @ sie okaze jaka mam silna slaba wole he

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry