• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Co do testu, to mega drogi, ale poszłam do takiej drogiej apteki, bo w innych za duży ścisk, a miasteczko małe, po co mi niewygodne pytania ;)

Ja od słodkiego się odzwyczaiłam, jak mi się chce to jem owocki :)

Wysłałam rozdziały pracy mgr, choć czuję, że się nie spodobają moje wypociny, bo takie wszystko przez siłę, niekompletne..

Jugosława, jak tam sytuacja?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

Ja dzis zabiegana, i zmeczona i nawet pisac mi sie niechce...;/

a co do szkolenia to w firmie na Printingu:) a dzis okazalo sie ze dziewczyna tam jedna zaciazyla:) wiec moze uda mi sie dostac na jej miejsce:)

Kochane uciekam do corki spac

Jeszcze zle wiesci w sprawie tego pieska co Wam pisalam:( dzis mial druga operacje:( kiepskie szanse na jego wyzdrowienie...:(:( wiec mi smutno strasznie....

buziaki

Hej dziewczyny

Ja dzis zabiegana, i zmeczona i nawet pisac mi sie niechce...;/

a co do szkolenia to w firmie na Printingu:) a dzis okazalo sie ze dziewczyna tam jedna zaciazyla:) wiec moze uda mi sie dostac na jej miejsce:)

Kochane uciekam do corki spac

Jeszcze zle wiesci w sprawie tego pieska co Wam pisalam:( dzis mial druga operacje:( kiepskie szanse na jego wyzdrowienie...:(:( wiec mi smutno strasznie....

buziaki

biedny psiak :no:

Hej dziewczyny

Nawet niewiecie jak zalezy mi zeby piesek wyzdrowial...w lutym zmarla nasza babcia ktora kiedys mieszkala z ciocia, 3 tyg. Temu pochowala swojego tate:-( zmarl na raka...a teraz jej piesek, to za duzo jak na jedna osobe....

Karola wspolczuje bolu oka, nawet sobie niewyobrazam bolu:/

Jugoslawa kurde noo...beta negatywna??!!:-( tulam

ja jade juz do pracy...zimno juz brrr
wczoraj mielismy dwie tecze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie z rana.

Anula- jeszcze raz gratulacje

Karola- współczuje dolegliwości, wiem jak to dziadostwo boli, kiedyś miałam bardzo duże uszkodzenie rogówki od soczewek, plusem jest to że oko się szybko goi, także zaras przestanie Ci dokuczać.

Fruzka-też mi dekolt wysypało,a w sobotę idę na komunie(dziwnie tak w sobotę), poszłam nawet przedwczoraj na solarium żeby trochę przesuszyło i jest lepiej

Julia- powodzenia w pracy, awansu życzę

Dodzwoniłam się do Instytutu Kardio, zostałam zakwalifikowana do przyjęcia na oddział Zaburzeń rytmu serca, mają się odezwać do 4 miesięcy. Cieszę się bo znowu zaczęło mi serducho dokuczać. Poprzedniej nocy spałam 1,5 godziny, tej nocy troszkę lepiej, zwiększyłam dawkę Bblokera, może pomoże.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry