julia0903
Fanka BB :)
Jugoslawa corka ma sie dobrze;-) teraz jest ok bo ona wraca do domu i ja tez;-) jeszcze jutro i wolne;-)
Moze wlecisz do mnie na mycie okien?;-)
No chyba cos jest z tym ze cykl sie wydluza...zobacze bede pila jeszcze jeden miesiac i odstawie wtedy zobaczymy czy wroca do normy! Troche wkurzajace ze cykl ma trwac 40dc!!!!!!
Co do mierzenia temp w ustach trzeba byc ostroznym bo pod jezykiem jedt inna temp i nad jezykiem...ja tam dowcipnie;-)
Karola jak sytuacja na froncie?;-)
Jazza bardzo dobrze ze sie nieograniczasz tylko do tej pracy a szukasz dalej;-) nie kazdy ma odwage!
Wiesz ze od dzis ruszylo H&M online?;-) do 19.04 jest darmowa wysylka i ladne promocje;-)
Dzis wezme zamowie pare rzeczy;-) do mlodej widzislam swietna sukienke ktora w sklepie 59,99 i chcialam ja teraz kupic jak dostane kupon ale na online jest za 29,99 i minus moja karta pracownicza;-) wiec bosko;-)
Ja karty musialam pozamykac...bo dla mnie to samoboj! Hehe
Dobre spostrzezenia na temat Polski;-)
Aschlee kochana zaciskam mocno kciuki:&&&&&&
Edita a co ma podniesienie glowy do temp?;-) bo moze ja czegos niewiem;-)
Karola to zrob ale wczesniej niesiusiaj z 2 godz...
Madziolina moze jednsk nie przyjdzie...badz dobrej mysli;-)
Aschlee no wlasnie dlaczego niejest takie proste???!!!
Ja wogole jakiegos nerwa mam:/ chyba to przemeczenie praca:-(
Musze cos szybkiego na obiad uszykowac...bo glodna jestem strasznje wiec cos na szybko cos ogarnac
Moze wlecisz do mnie na mycie okien?;-)
No chyba cos jest z tym ze cykl sie wydluza...zobacze bede pila jeszcze jeden miesiac i odstawie wtedy zobaczymy czy wroca do normy! Troche wkurzajace ze cykl ma trwac 40dc!!!!!!
Co do mierzenia temp w ustach trzeba byc ostroznym bo pod jezykiem jedt inna temp i nad jezykiem...ja tam dowcipnie;-)
Karola jak sytuacja na froncie?;-)
Jazza bardzo dobrze ze sie nieograniczasz tylko do tej pracy a szukasz dalej;-) nie kazdy ma odwage!
Wiesz ze od dzis ruszylo H&M online?;-) do 19.04 jest darmowa wysylka i ladne promocje;-)
Dzis wezme zamowie pare rzeczy;-) do mlodej widzislam swietna sukienke ktora w sklepie 59,99 i chcialam ja teraz kupic jak dostane kupon ale na online jest za 29,99 i minus moja karta pracownicza;-) wiec bosko;-)
Ja karty musialam pozamykac...bo dla mnie to samoboj! Hehe
Dobre spostrzezenia na temat Polski;-)
Aschlee kochana zaciskam mocno kciuki:&&&&&&
Edita a co ma podniesienie glowy do temp?;-) bo moze ja czegos niewiem;-)
Karola to zrob ale wczesniej niesiusiaj z 2 godz...
Madziolina moze jednsk nie przyjdzie...badz dobrej mysli;-)
Aschlee no wlasnie dlaczego niejest takie proste???!!!
Ja wogole jakiegos nerwa mam:/ chyba to przemeczenie praca:-(
Musze cos szybkiego na obiad uszykowac...bo glodna jestem strasznje wiec cos na szybko cos ogarnac

Nie wiem czy to prawda