• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jugoslawa corka ma sie dobrze;-) teraz jest ok bo ona wraca do domu i ja tez;-) jeszcze jutro i wolne;-)
Moze wlecisz do mnie na mycie okien?;-)
No chyba cos jest z tym ze cykl sie wydluza...zobacze bede pila jeszcze jeden miesiac i odstawie wtedy zobaczymy czy wroca do normy! Troche wkurzajace ze cykl ma trwac 40dc!!!!!!
Co do mierzenia temp w ustach trzeba byc ostroznym bo pod jezykiem jedt inna temp i nad jezykiem...ja tam dowcipnie;-)

Karola jak sytuacja na froncie?;-)

Jazza bardzo dobrze ze sie nieograniczasz tylko do tej pracy a szukasz dalej;-) nie kazdy ma odwage!
Wiesz ze od dzis ruszylo H&M online?;-) do 19.04 jest darmowa wysylka i ladne promocje;-)
Dzis wezme zamowie pare rzeczy;-) do mlodej widzislam swietna sukienke ktora w sklepie 59,99 i chcialam ja teraz kupic jak dostane kupon ale na online jest za 29,99 i minus moja karta pracownicza;-) wiec bosko;-)
Ja karty musialam pozamykac...bo dla mnie to samoboj! Hehe
Dobre spostrzezenia na temat Polski;-)

Aschlee kochana zaciskam mocno kciuki:&&&&&&

Edita a co ma podniesienie glowy do temp?;-) bo moze ja czegos niewiem;-)

Karola to zrob ale wczesniej niesiusiaj z 2 godz...

Madziolina moze jednsk nie przyjdzie...badz dobrej mysli;-)

Aschlee no wlasnie dlaczego niejest takie proste???!!!

Ja wogole jakiegos nerwa mam:/ chyba to przemeczenie praca:-(
Musze cos szybkiego na obiad uszykowac...bo glodna jestem strasznje wiec cos na szybko cos ogarnac

reklama
Lux, ważne, że tylko na rozlanej kawie się skończyło. A ona szła z tą kawą czy na ladzie ją trzymała?
No i koniecznie pokaż zdjęcie, jak wygladasz w tej sukience:)

Edzia, 29 dc mam dzisiaj, a bardzo rzadko zdarzają mi sie takie obsuwy. Ostatnie 3 cykle co 27 dni z zegarkiem w ręku. Może ze dwa razy do roku mam 29 albo 26.

Julia
Nie wiem co ma:) Tak przeczytałam jak jedna dziewczyna pisała... że trzeba mierzyć w łóżku, o jednej godzinie mniej więcej, po co najmniej chyba 4 godz.snu, i że nawet najlepiej nie podnosić głowy i mieć termometr obok i zmierzyć, bo niby jak się podnosi głowę to jakby się wstawało- więc już inna tempka...Ale to przeczytane było:baffled::tak: Nie wiem czy to prawda:) Trzeba byłoby poszukać na tych metodach NPR:)

Lux, ważne, że tylko na rozlanej kawie się skończyło. A ona szła z tą kawą czy na ladzie ją trzymała?

Edzia, 29 dc mam dzisiaj, a bardzo rzadko zdarzają mi sie takie obsuwy. Ostatnie 3 cykle co 27 dni z zegarkiem w ręku. Może ze dwa razy do roku mam 29 albo 26.

Karola
To dawaj test:)
A ovy kiedy była?:tak:

Edita no wszystko fajnie ale ja od 3 dni jestem już na lutce więcnie wiem o co chodzi może to ona tak na mnie działa. Jak teraz nic nie wyjdzie to wywalam ją w cholerę. Zresztą odkąd ją wzięłam to ciągle chce mi się jeść i czuję się taka "opuchnięta" (nie wiem czy dobrze to ujęłam bo nie wyglądam na opuchniętą :)

na ladzie ja trzymala :)

ja przypuszczam, że kolo 15dc, a faza lutealna, u mnie tak koło 13 dni trwa, więc dlatego liczyłam że @ będzie 24-26.03. Narazie cisza, nawet brzuch dał spokój. Może jajnik lekko pokłuwa. O matko, dla spokoju ide zrobić ten test. Kciuki, proszę trzymać;p

reklama
Edita
Co do npr-a masz racje zeby spac conajmniej 4 h i nie wstawac. Z ta glowa to przesada ;-) poprostu zeby nie robic yak jak kiedys jedna dziewczyna pisala ze chodzila do lazienki i tak sobie mierzyla. Ma byc w stanie spoczynku i o stalej godzinie wiec najlepiej trzymac termometr przy lozku :-) palowalam sie z tym baaaardzo dlugo i duzo czytalam.

No takze piekny szpital we wro no nie? :-( dzis mam takiego dola ze dramat... juz bym chciala byc po :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry