• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Asch, to chyba byłoby za piękne... Mój M zawsze powtarza, że wkurza go jak widzi jakąs patologie, gdzie rozmnażają się jak króliki, często przez przypadek, a jak człowiek sam chce od siebie to nie może albo ma pod górkę.. I tak źle i tak niedobrze... ALe głowy do góry, my kobity silne jesteśmy to jakoś to ogarniemy:)

reklama
Witajcie :) Ja na szybko bo dziś nic mi nie idzeie i mam tyły ;)
Asch trzymam mocno kciuki &&&&&&&
Madziolina, karla za Was również oby był szczęśliwy finał cyklu
Limonka nie odmówiłam sobie skorzystać z kalkulatora i wychodzi na to że owu księżycowa zbiega mi się z biologiczną w okolicach czerwca, więc jescze trochę trzeba poczekać ;)
A mnie dziś masakrycznie boli w podbrzuszu i krzyżu... nie wiem o co chodzi owu już vchyba była, no chyba że przesunięcie (no jakby co to rano podziałane więc chętnie skorzystam ;)
Lux Ty to jesteś agentka :) Wrzucaj fotę co tam nakupiłaś!

Witajcie :) Ja na szybko bo dziś nic mi nie idzeie i mam tyły ;)
Asch trzymam mocno kciuki &&&&&&&
Madziolina, karla za Was również oby był szczęśliwy finał cyklu
Limonka nie odmówiłam sobie skorzystać z kalkulatora i wychodzi na to że owu księżycowa zbiega mi się z biologiczną w okolicach czerwca, więc jescze trochę trzeba poczekać ;)
A mnie dziś masakrycznie boli w podbrzuszu i krzyżu... nie wiem o co chodzi owu już vchyba była, no chyba że przesunięcie (no jakby co to rano podziałane więc chętnie skorzystam ;)
Lux Ty to jesteś agentka :) Wrzucaj fotę co tam nakupiłaś!
wstawie jak na komunie bedziemy jechac i zobaczycie przy okazji jak wygladam :-)

Karola
Jak po terminie to chyba możesz siknąć w każdej chwili:) Chyba, ze ta ovu taka przesunięta była.. w 15dc czy 16dc? Wtedy tak cykl 29 czy 30dniowy by był..A który masz dc teraz???:)

Lux
Pani się bardzo zdenerwowała za tą kawę?:-p

madzia
A zawsze plamisz przed @? Bo jak Ci się nie zdarzało to może implantacja????:tak:

Karola
Jak po terminie to chyba możesz siknąć w każdej chwili:) Chyba, ze ta ovu taka przesunięta była.. w 15dc czy 16dc? Wtedy tak cykl 29 czy 30dniowy by był..A który masz dc teraz???:)

Lux
Pani się bardzo zdenerwowała za tą kawę?:-p

madzia
A zawsze plamisz przed @? Bo jak Ci się nie zdarzało to może implantacja????:tak:
w sumie nie, bo chyba z 5 razy ją przeprosilam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry