Dzien dobry:-)
Fruzka witaj i oby @ nie przyszla;-)
Edita niezly ten lekarz, ktory dopiero po pewnym czasie ogarnal, ze jestes w ciazy hehe i tacy ludzie nas lecza

.
A odnosie ciazy to kilka late jak zaszlam to byla wpadka i okres spoznial mi sie ponad tydzien i bralam pod uwage wszystko, ale nie ciaze, a najbardziej winilam stres itd, kiedy test pokazal dwie kreski to bylam w takim szoku i niedowierzalam, z emusialam powtorzyc i tak powtarzalam te testy caly dzien, zadajac sobie pytanie „jak to sie stalo”, a moja podswiadomosc stukala mnie w czolo mowiac „jak to jak?”. Najpierw bylo przerazenie, ktore przeksztlacilo sie w szczescie, no a potem los pokierowal sprawy jak pokierowal.
Jugoslawa M dziekuje za zyczenia:-)
Karola oby @ skapitulowala i nie przyszla;-)
Madziolina i ja trzymam kciuki, aby to byly te objawy;-)
Migduch to i ja prosze o wrozbe niesmialo, 22.02, 4:30.:-)
Missiiss kochana moja niech te zatoki wredne odpuszcza. Ale ten czas zapikala, 7 tygodni kochana, to juz tak blisko
Aschlee kochama trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje zdrowko. Po cichu kibicuje Twojemu testowi;-)
Anula oooo jak fajnie, ze CV wysylasz, bede trzymac kciuki, aby cos fajnego sie znalazlo. Ja pomimo tej pracy i z zadowolenia z niej, bo w koncu mam posade, ktora mi odpowiada i do ktorej jestem stworzona hahaha to przegladam dalej i moze cos sie znajdzie cos atrakcyjniejszego, coz kto nie ryzykuje ten nie ma, ale najbardziej to mi sie marzy powrot zagranice, bo tesknie za tamtym miejscem;-)
Julia M dziekuje za zyczonka, zycze Ci, aby ten sen sie sprawdzil za 9 miesiecy. Super wiesci powizytowe i trzymam kciuki za efekty pecherzykowe;-)
Julia jejku jak ja Ci tejh firmowej wyprzedazy zazdroszcze hehehe nawet nie wiesz haha

, ostatnio sa wyprzedaze w h&m i kupialm sobie pare rzeczy po fajnych cenach, troche z bizuterii, bo lubie ta z h&m i botki fajne i pare ciuszkow, teraz na mohito online widze wyprzedaze znow, w tym kilku rzeczy, ktore planowalam sobie kupic, tez sie boje o kase. Moja przyjaciolka swoja karte kredytowa trzyma w zamrazarce, aby jej nie kusilo
Missiiss piekny brzusio i nie martw sie w szystko bedzie dobrze kochana

. Te foty szpitala to ja pamietam, normalnie wlos sie jezy na calym ciele na sama mysl, ja jestem pedantka i z rozwaga korzystam w publicznych toalet, brzydze sie ich, az mi ciarki przeszly na mysl o naszej sluzbie zdrowia

Nadrobilam na raty hehe. Wczoraj z M swietowalismy

. Niewyspalam sie, ze hej. Dzisiaj moja przyjaciolka ma urodziny, ale nie urzadza, wiec w weekend sie zobaczymy dopiero. Wczoraj mialam ciekawa rozmowe z jednym Brytyjczykiem, ktory mieszka w Polsce od kliku lat, bo szukam native speakera do pracy u nas i przy kwestiach wynagroidzenia powiedzial mi, ze Polska to kraj policyjny, a ZUS jest niczym najgorszy koszmar, hehe no co on nie powie?

Powiedzial mi, ze UK to wolny kraj i tam zarabiaja 56 tysiecy funtow rocznie nie placil sie z tego tytulu podatku, bo jak to okreslil to wolny kraj i w pelni demokratyczny

, normalnie szczeke zbieralam z podlogi przed dluzsza chwile

. Ale jak mieszkalam i pracowalam w US to mialam tego probke.;-)
U nas wczoraj bylo przepieknie. Dzis chmury, ale co jakis czas wychodzi slonce;-)
Milego dnia:-)