• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witam

Troche ciezko bylo wstac ale jutro ostatni dzien;-)

Jugoslawa tak 50szt, a juz niewspomne ile w sklepie kupie...
Zawsze biore sobie jakies kumpele co chcialby cos kupic z ciuszkow.

Miss bleeee bleeeeee bleeee
Inne slowa mi nie nachodza....
No i wspolczuje dylematu ze szpitalem:/

Nic zaraz do pracy lece, wczoraj sie spoznilam na autobus i musialam autem jechac heh

reklama
Hej, hej:)

Karola, ja Cię nie chciałam nakręcać, po prostu skoro zwykle miałaś mocne bóle przed @, że nie mogłaś wytrzymać i tabsy brałaś, a teraz tak delikatnie daje znać tylko o sobie od paru dni to wiesz....:-pNaprawdę mocno zaciskam kciuki:) Dawaj znać nna bieżąco:) Kiedy testy? dzisiaj? Jutro?:happy:

Anula
Ja tez lubię pozytywne testy, a jeszcze jak któraś napisze, że się stara ileś tam cykli, to nawet się wzruszam, że się jej w końcu udało:) :tak: Twój 8lat to już chłopak na schwał:) :-D Mały mężczyzna:)

Limonka
Tak, Migduch właśnie to nam wylicza:)
A co u Ciebie? Jak zdrówko? Lepiej?

Jugosława
Wczoraj miałam taki dzień, że sama się z siebie śmiałam. W skrócie - non stop żartowałam i sama najgłośniej się śmiałam z własnych żartów:) Dowcip miałam, że nie pogadasz:-p Może to przez to imieninowe ciasto? :-D Albo pogodę:)
Dzisiaj pogoda deszczowa, no ale cóż:)
I umyłam okna u Młodego w pokoju i dużym:) hehehehehe, a dzisiaj spadł deszcz :baffled::szok: No ale umyłam, a firanki czyściutkie więc nie powtarzam akcji:) zostały łazienki, kuchnia, mały pokój i poddaszowe okienka...:)

Missiis
Brzucholek śliczny:) Ładny domek jak to któraś dziewczyna określiła:)
A zdjecia tego szpitala...................Czizez, no rzygnąć można, sorki za określenie:sorry2::szok::nerd::baffled: A Polanica zdecydowanie lepsza! czysto, schludnie, i sprzęt mają dobry!
Ja rodziłąm w Wałbrzychu - czysty, odmalowany budynek, porodówka z TV (?), wypasiona, pokoje kolorowe, obsługa fajna i sprzęt dla noworodków jeden z najlepszych w dolnośląskim:)

Julia
Tempka na górze, gin potwierdził, wiec ovu była, a wy działaliście - tylko trzymać kciuki pozostało:-D:tak: Czekamy na efekt i II kreski:-)
Ale Ci zazdroszczę tych zakupów! Ludu, 50szt?????????????
Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p
A jak dwóch ginów fajny, to moźe pójdź raz do jednego, raz do drugiego i zdecyduj:)
Super, ze możesz wybierać między fajnymi, a nie np.gorszym i mniej gorszym:-p:-) tylko się cieszyć;)

Asch
Naprawdę mocno trzymam za WAS kciuki (Ciebie i bąbelka):tak:

U mnie tak szaro, buro i ponuro i deszcz mży:-( Zgodnie z zapowiedzią...Ech, ale może jutro będzie lepiej:-) Dzisiaj z jedną siostrą i jej Młodym jedziemy do drugiej siostry i jej córeczki:) Zlot trzech wiedźm:) Dzieciaki się pobawią:)
Dobra, wracam do pracy, ale będę zaglądać:)

No ja właśnie w tym sensie .... bo zawsze w 13 dc to juz plodnie a tu nic .... i cykl bez to 28 dni a wcześniej jak pilam inofolik to przedluzal się do i 35 .... wiec jakby przeciaga się w czasie ....

Cześć dziewczyny,

missiiss: bleee robi mi się źle jak wspominam ten szpital :/ Nie dziwię się, że masz duży dylemat :/ Pojedź kochana do tej polanicy, może cię przekona ten nowy szpital i tam urodzisz. Można sprawdzić jakich tam lekarzy mają i może też jest ktoś dobry. Jak w tym co byłaś nie przestrzegali higieny to nie wiem czy coś sie zmieni do czasu porodu :( A jednak komfort psychiczny jest bardzo ważny...

julia: fajnie, że koleżanki zabierasz :) Zawsze to dobra okazja i trzeba wykorzystać :D Bo tak normalnie w sklepach bez przecen i promocji to ceny kosmiczne :| A jak córcia się miewa?

edita: ciekawe co tam było w tym imieninowym cieście? :D Takie dni potrzebne, przynajmniej przyjemnie ci minął :D Ja chciałam sie dzisiaj za te okna zabrać, ale też deszczowo :| Dzisiaj pogoda zrobiła mi psikusa ;) Może w weekend się poprawi. Uwielbiam zapach wypranych firanek :) I zawsze jest duża różnica jak sie okno umyje i świeżą firankę powiesi :) Przyjemnego zlotu ;)

anula: hej :) Fajnie, że się potencjalni pracodawcy zaczynają odzywać. Zawsze to dobrze mieć wybór :) A z tym rozwalaniem cyklu to czytałam, że niektórym dziewczynom się przesuwa w czasie owu.

U mnie dzisiaj 14dc, piersi mnie trochę pobolewają, ale podbrzusze się uspokoiło. Zaczęłam w tym cyklu temperaturę mierzyć, na początek w ustach (czytałam, że też można, bo trzeba pomiar robić w śluzówce). Ciekawe co wyjdzie z tego pomiaru...Może jak się do tego przekonam to zacznę mierzyć bardziej dokładnie.

Udanego dnia ;)

Dzien dobry:-)

Fruzka witaj i oby @ nie przyszla;-)

Edita niezly ten lekarz, ktory dopiero po pewnym czasie ogarnal, ze jestes w ciazy hehe i tacy ludzie nas lecza:eek:.

A odnosie ciazy to kilka late jak zaszlam to byla wpadka i okres spoznial mi sie ponad tydzien i bralam pod uwage wszystko, ale nie ciaze, a najbardziej winilam stres itd, kiedy test pokazal dwie kreski to bylam w takim szoku i niedowierzalam, z emusialam powtorzyc i tak powtarzalam te testy caly dzien, zadajac sobie pytanie „jak to sie stalo”, a moja podswiadomosc stukala mnie w czolo mowiac „jak to jak?”. Najpierw bylo przerazenie, ktore przeksztlacilo sie w szczescie, no a potem los pokierowal sprawy jak pokierowal.

Jugoslawa M dziekuje za zyczenia:-)

Karola oby @ skapitulowala i nie przyszla;-)

Madziolina i ja trzymam kciuki, aby to byly te objawy;-)

Migduch to i ja prosze o wrozbe niesmialo, 22.02, 4:30.:-)

Missiiss kochana moja niech te zatoki wredne odpuszcza. Ale ten czas zapikala, 7 tygodni kochana, to juz tak blisko:tak:

Aschlee kochama trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje zdrowko. Po cichu kibicuje Twojemu testowi;-)

Anula oooo jak fajnie, ze CV wysylasz, bede trzymac kciuki, aby cos fajnego sie znalazlo. Ja pomimo tej pracy i z zadowolenia z niej, bo w koncu mam posade, ktora mi odpowiada i do ktorej jestem stworzona hahaha to przegladam dalej i moze cos sie znajdzie cos atrakcyjniejszego, coz kto nie ryzykuje ten nie ma, ale najbardziej to mi sie marzy powrot zagranice, bo tesknie za tamtym miejscem;-)

Julia M dziekuje za zyczonka, zycze Ci, aby ten sen sie sprawdzil za 9 miesiecy. Super wiesci powizytowe i trzymam kciuki za efekty pecherzykowe;-)

Julia jejku jak ja Ci tejh firmowej wyprzedazy zazdroszcze hehehe nawet nie wiesz haha:-D, ostatnio sa wyprzedaze w h&m i kupialm sobie pare rzeczy po fajnych cenach, troche z bizuterii, bo lubie ta z h&m i botki fajne i pare ciuszkow, teraz na mohito online widze wyprzedaze znow, w tym kilku rzeczy, ktore planowalam sobie kupic, tez sie boje o kase. Moja przyjaciolka swoja karte kredytowa trzyma w zamrazarce, aby jej nie kusilo:-D

Missiiss piekny brzusio i nie martw sie w szystko bedzie dobrze kochana:tak:. Te foty szpitala to ja pamietam, normalnie wlos sie jezy na calym ciele na sama mysl, ja jestem pedantka i z rozwaga korzystam w publicznych toalet, brzydze sie ich, az mi ciarki przeszly na mysl o naszej sluzbie zdrowia:baffled::szok:

Nadrobilam na raty hehe. Wczoraj z M swietowalismy:-D. Niewyspalam sie, ze hej. Dzisiaj moja przyjaciolka ma urodziny, ale nie urzadza, wiec w weekend sie zobaczymy dopiero. Wczoraj mialam ciekawa rozmowe z jednym Brytyjczykiem, ktory mieszka w Polsce od kliku lat, bo szukam native speakera do pracy u nas i przy kwestiach wynagroidzenia powiedzial mi, ze Polska to kraj policyjny, a ZUS jest niczym najgorszy koszmar, hehe no co on nie powie?:-D Powiedzial mi, ze UK to wolny kraj i tam zarabiaja 56 tysiecy funtow rocznie nie placil sie z tego tytulu podatku, bo jak to okreslil to wolny kraj i w pelni demokratyczny:szok:, normalnie szczeke zbieralam z podlogi przed dluzsza chwile:eek:. Ale jak mieszkalam i pracowalam w US to mialam tego probke.;-)

U nas wczoraj bylo przepieknie. Dzis chmury, ale co jakis czas wychodzi slonce;-)

Milego dnia:-)

Czesc Kobietki

Dzis podkuszona zrobilam kolejny

I ostatni jak na razie

Bardzo bym chciala zeby to bylo to :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427367605044.jpg
    uploadfromtaptalk1427367605044.jpg
    6,5 KB · Wyświetleń: 96
Jazza
U nas chmury i pochmurno, ale już nie pada:) Ja tez ostatnio sobie kupiłam skórzane, brązowe botki:) W ogóle uwielbiam brązowe buty- od camelu po ciemny brąz :tak: Czarne buty mam, ale tylko jedne wyjściowe, jak brązowe już nie pasują:) Takie zboczenie:-p
I w ogóle rozwala mnie Twój pingwinek w stopce- co na niego spojrzę, to śmiać mi się chce w głos:) Świetny!:rofl2:

A ta karta kredytowa w zamrażarce -to od razu przypomniała mi się ta komedia romantyczna, nie pamiętam tytułu, jak dziewczyna miała takie straszne długi, bo non stop wydawała kasę (której już nie miała:) ) na ciuchy i buty:-D:-)

Jugosława
No bardzo jestem ciekawa, kiedy zanotujesz skok tempki:) A mierzysz rano, jeszcze przed wstaniem z łóżka i podniesieniem głowy?:tak:
Nie wiem co było w tym cieście, ale humor miałam taki, że masakra:) Co ktoś powiedział, to taką ripostę miałam, że aż za język musiałam się gryźć czasami:):tak: Do kogo można coś powiedzieć, to można, ale trzeba wiedzieć, kiedy nie wypada :-p
W sumie dziś też trochę taki humor mam:)

I tak sobie myślę.... że to chyba straszne, ale wizja tego, że nie muszę (jak to brzmi - nie muszę-jak harówka :baffled:) się starać w tym miesiącu, sprawiła, że odżyłam... Straszne, nie?:confused::sorry2:

A co do inefemu, to gdzieś spotkałam opinię (google -internet), jak sama zastanawiałam się czy nie zacząć brać, że jak ktoś ma w miarę regularne cykle, to żeby nie brać, bo ponoć może rozregulować strasznie cykl, np.wydłużyć o tydzień czy dłużej...Więc podziękowałam, bo cykle mam regularne :happy::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry