Aschle
O!!:-) &&&&& MOooocnno trzymam :-)
Anula
Hmm ja sama nie wiem kiedy to zlecialo

jak ja jeszcze pamietam ze tak bardzo chcialam i tak dlugo czekalam... teraz tylko zeby wszystko dobrze poszlo. Z foci zaraz cos wyszperam albo zrobie ;-) o widze ze dzialasz w spr nowej lepszej pracy :-) &&& by sie ulozylo jak pragniesz:-)
Julcia
Z mlodym wsio ok. Ciutke uczulony na kurz ale bez szalu :-) julcia
Oooo ale beda zakupy
Editta
No ja bede miec cc w 38 skonczonym... tak kolo 15-22 maja. Jutro koncze 31 tc. To chyba jakis zart

kiedy to zlecialo jak ja niedawno pelno testow zuzywalam az pudelka sie w aucie po nich walaly

;-) po dwoch latach sie udalo przy bezowulacyjnych cyklach... boo ja to chodzaca antykoncepcja jestem. Ale strach czy z mloda bedzie ok jest ogromny duuzo lekow bralam w tym kilka krotnie antybiotyki i jeszcze mnie czeka z jedna lub dwie kuracje :-( na dodatek od tego jestem 4 raz chora. Ale modle sie by Bog mi nie zabral drugiego dzieciatka do siebie i by moj Antos Aniolek czuwal nad seoim brratem i siostra zawsze :-)
Jugoslawa
Oby cie nie zlapalo wazne ze jest lepiej. Ja dopiero na wieczor czuje poprawe. Ale lepetyna boli tyle tylko ze moge oddychac z przeszkodami ale moge . &&&&& by brzusio pieknego fasola przepowiadal :-) !
Macie razem z fluidkamk ~~~~~~♡♡♡♡♡~~~~♥♥♥♥~~~~~~~ ;-)