• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
karola: dzisiaj bez bólu głowy, więc sukces. Czuję jeszcze, że w zatokach coś siedzi, ale na razie się nie odzywa, więc nie panikuję. Rozkojarzenie powiadasz? Wiem co to znaczy, bo sama tak miewam czasem...potrafię dziwne rzeczy wkładać do lodówki zamiast do szafki i tak dalej ;D Spytaj koleżanki czy jej sie śniło, że ty w ciąży jesteś :D To byłoby niezłe ;)

julia: oooo szykuje się zakupowa sobota :D Koniecznie musisz się pochwalić tym co kupisz :D Jak po wizycie u gin?

edita: a jak u ciebie dzisiaj? Dobry dzień miałaś?

aschlee: kciukam :)

Ja jakaś zmęczona jestem i już zaległam w łóżku ;)
Brzuch mnie denerwuje, bo jest wzdęty na dole :/

Aschle
O!!:-) &&&&& MOooocnno trzymam :-)

Anula
Hmm ja sama nie wiem kiedy to zlecialoo_O jak ja jeszcze pamietam ze tak bardzo chcialam i tak dlugo czekalam... teraz tylko zeby wszystko dobrze poszlo. Z foci zaraz cos wyszperam albo zrobie ;-) o widze ze dzialasz w spr nowej lepszej pracy :-) &&& by sie ulozylo jak pragniesz:-)

Julcia
Z mlodym wsio ok. Ciutke uczulony na kurz ale bez szalu :-) julcia
Oooo ale beda zakupy :-D

Editta
No ja bede miec cc w 38 skonczonym... tak kolo 15-22 maja. Jutro koncze 31 tc. To chyba jakis zarto_O kiedy to zlecialo jak ja niedawno pelno testow zuzywalam az pudelka sie w aucie po nich walaly o_O:-D;-) po dwoch latach sie udalo przy bezowulacyjnych cyklach... boo ja to chodzaca antykoncepcja jestem. Ale strach czy z mloda bedzie ok jest ogromny duuzo lekow bralam w tym kilka krotnie antybiotyki i jeszcze mnie czeka z jedna lub dwie kuracje :-( na dodatek od tego jestem 4 raz chora. Ale modle sie by Bog mi nie zabral drugiego dzieciatka do siebie i by moj Antos Aniolek czuwal nad seoim brratem i siostra zawsze :-)

Jugoslawa
Oby cie nie zlapalo wazne ze jest lepiej. Ja dopiero na wieczor czuje poprawe. Ale lepetyna boli tyle tylko ze moge oddychac z przeszkodami ale moge . &&&&& by brzusio pieknego fasola przepowiadal :-) !

Macie razem z fluidkamk ~~~~~~♡♡♡♡♡~~~~♥♥♥♥~~~~~~~ ;-)

Załączniki

• 1427311290747.jpg
    1427311290747.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 71
Anula ja tez uwielbiam wiesci o 2 kreseczkach;-) a i uwielbiam patrzec na wasze pozytywy;-);-);-) jak jakis zboczus hihi

Jugoslawa a wiesz ze ja dzis tak ciezko w nosie czuje...jakby cos zatkane:/
Tak porzadne zakupy mnie czekaja;-) choc jux widze jak bede padnieta:/

U gina super;-) wogole jest rak sympatyczny i wesoly! Weszlam di gabinetu a on zaczal sie smiac??!!! Pytam o ci kaman a on ze po wchodzeniu do gabinetu widac ze jestem energincza kobieta;-)
Pecherzyka juz niema;-) i wczoraj byl idealny czas ktory wykorzystalismy;-) mam nadzieje temp pojdzie juz jutro w gore;-)

Dobranoc kochane:***

missiiss: piękny domek ma twoja córcia :) Hmmm ja też czuję, że wieczorem jest lepiej niż rano. Jak wstaję to minie trochę czasu zanim mi sie nos odetka :P Trzymaj się tam dzielnie ;D

julia: po takich zakupach to na bank wrócisz padnieta :) No ale co kupisz to twoje :D No i córci :D Noooo kochana, teraz pozostaje czekać na efekty :) A gin sympatyczny to ważna i istotna sprawa. Od razu się lepiej robi :) &&&&&&&& za jutrzejszą temperaturkę :)

Kolorowych snów ;)

Miss brzusio rewelacjyny;-) jaki zgrabiutki ze koniec;-)
Bedzie zdrowa niema innej opcji!!!
Ok zrobie Wam foty zakupow;-)
W firmie moge kupic kolo 50szt.

Jugoslawa no wlasnie fajny on i nie taki stary;-)
Tylko jak by sie kiedys udalo to niewiem do ktorego bym poszla...tamten jest w bardzo dobrym szpitalu w Poznaniu a ze wzgledu na moj wywiad taki szpital potrzebny...a ten co teraz chodze nawet niewiem gdzie dyzuruje...

julia: no tak szpital to zawsze będzie dylemat :| A może ten obecny też w tym dobrym szpitalu pracuje? Albo w podobnie dobrym. Zawsze można się konsultować i u jednego i u drugiego, a rodzić w tej lepszej placówce. Różne scenariusze są możliwe ;D Wow! 50 sztuk? :D

reklama
No takie wiesci to ja lubie :-) a wy lapcie fluidki bo zaraz kazda bedzie swiecic dwoma kreseczkami :-D;-) dziekujemy za brzuszek :-)

A wiecie jaki ja mam dylemat ze szpitalem :Oo_O tragedia.... jak mysle o tym obecnym zasyfionym ochydnym szpitalu w ktorym zlapalam tyle bakterii i kto wie czy te cholerne chrostki tez nie bo czytalam ze je mozna zlapac rzadko ale zdarza sie ze przy zle wysterylizowanym sprzecie gin. To rzygac mi sie chce na sama mysl!! Tylko moj gin mnie przekonuje bo jest kochany i chcialabym by byl jak urodze. A jeszcze rozwazam polanice zdr. Nowy czysto pieknie schudnie. Musze tam pojechac sie rozejzec. Boje sie we wro rodzic na klinikach :-\ to mnie przeraza co na zdjeciach :-( ponizej... ten syf... tak to co tam lezy to podpaska a chlebek z plesnia. Jeszcze podloga w kiblu zaszczana na pol korytarza. Szkoda ze nie zrobilam foty jak klocek lezal caly dzien i nos i jak bylo wszystko zakrwawione pol dnia...Chyba na poprzednim watku pokazywalam . Bbbrr strach normalnie :-( a tu coraz blizej a ja zdesperowana jestem :-(

Załączniki

• 1427319867131.jpg
    1427319867131.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 51
  • 1427319905608.jpg
    1427319905608.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć