• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Miss dzieki kochana dzis podpytam lekarza o co chodzi z ta niepelna owulacja;-)
Auto juz naprawione?

Jugoslawa mam nadzieje ze glowa dzis nie boli!
No wlasnie za chwile zmiana czasu...
Moze jednak sie uda w tym cyklu kochana:*

Jazza no to troche smieszne te pytania hehe.
Sto latek dla ukochanego;-)

Karola jak @???

Fruzka witamy;-) &&&&

Edita ale tych ciasteczek zjadlas;-) ja tez uwielbiam hehe
Tak mintoring mialam i wyszlo z niego ze lewy jajnik wogole niereaguje:/ mialam po 1 tabl, wedlug lekarza owu byla...niemierzylam temp...teraz zaczelam tak dla siebie..
No ja w pracy moge wejsc na chwile niestety telefony zakazane:/

Miss jak wizyta?

Lux tak pogoda piekna;-)

Fruzka to az dziwne te te testy niechcialy ciazy potwierdzic;-)

Martaha ja niebralam lutki po owulacji...

Madziolona ale twoj maluszek szybko wstaje...
A mi sie snilo ze rodzilam i chcialam jechac do innego szpitala poniewaz niemieli zzo;-)

reklama
madziolina: teraz na wiosnę to anemia lubi się przyczepić, przynajmniej u mnie :) Sama będę szła po skierowanie na morfologię :)

edita: hihi niezła byłaś z tym testem :D Jasiek ci niespodziankę zrobił ;D A na okna nie ma już dzisiaj szans. Niby się przejaśniło, ale zaczęło teraz wiać. Jutro umyje ;) Przyjemnego powrotu do domku :)

aschlee: te testy zawsze są kuszące :| A jak ma się jeszcze w domu to w ogóle mega pokusa. Trochę więcej zachodu jest jak trzeba iść do sklepu i kupić. Kochana trzymaj sie i myśl pozytywnie ;)

lux: o no to dobrze, że grzeczne ;D

julia: głowa nie boli :D Powodzenia na wizycie ;D Mam nadzieję, że ponownie przyniesiesz pozytywne wiadomości :D ;) Ale sen :D hahahaha

missiiss: 7 tygodni :D Wow! Niedługo już będziesz tulić Lenkę ;)

Aschlee kochana przytulam:*
Hmm moze cos na rzeczy jest;-)

Anula88 :***
Dam znac zaraz po wizycie!

Miss kurde jeszcze chwile i mala bedzie z toba;-) ale ten czas zlecial;-)

Madziolina to w sumie racja;-)
Moja jak miala roczek spala juz od 19 do 6-7;-) jej kiedy to bylo...

No nic jeszcze troche musze ogarnac w domku i na 20 szykowac sie do lekarza...corka do tesciowej, ale mi sie strasznie niechce ze koniec:/

madziolina: teraz na wiosnę to anemia lubi się przyczepić, przynajmniej u mnie :) Sama będę szła po skierowanie na morfologię :)

edita: hihi niezła byłaś z tym testem :D Jasiek ci niespodziankę zrobił ;D A na okna nie ma już dzisiaj szans. Niby się przejaśniło, ale zaczęło teraz wiać. Jutro umyje ;) Przyjemnego powrotu do domku :)

aschlee: te testy zawsze są kuszące :| A jak ma się jeszcze w domu to w ogóle mega pokusa. Trochę więcej zachodu jest jak trzeba iść do sklepu i kupić. Kochana trzymaj sie i myśl pozytywnie ;)

lux: o no to dobrze, że grzeczne ;D

julia: głowa nie boli :D Powodzenia na wizycie ;D Mam nadzieję, że ponownie przyniesiesz pozytywne wiadomości :D ;) Ale sen :D hahahaha

missiiss: 7 tygodni :D Wow! Niedługo już będziesz tulić Lenkę ;)
wczoraj daly do wiwatu,normalnie mialam ochote je sprzedac he he :-D

Julia, no przed chwilą coś mnie tak nieprzyjemnie zakłuło, ale przeszło.. Jak narazie, to jest spokojnie, aż dziwnie, bo ja to już najczęściej kilka dni przed @ czułam podbrzusze i to tak konkretnie:/ Teraz cisza, lekko poboli, znowu cisza i tak w kółko.

Anula, teścik zrobie, może jutro, albo najlepiej w piątek rano, bo mam wolne, to przynajmniej noc prześpie i zrobie z rana, jak będzie jeszcze możliwość;/

Asch, a może, teraz będziesz miała ten swój mały cud:)

Jugosława, jak samopoczucie, głowa boli?

Madzia, przynajmniej masz budzenie, bez nastawiania budzika:p
Przynajmniej masz takiego malucha do kochania. Ja jak narazie mam duże dziecko, w postaci mojego M;p

Co do snów, to ostatnio śniło mi się, że moja najlepsza kumpela w ciąży jest,a życze jej tego, bo wiem, że sami sie starają o drugiego maluszka:) Ostatnio to wogóle jakieś takie dziwne sny mam, bez sensu wogóle. A od dwóch dni to jeszcze jakaś taka rozkojarzona np włożyłam do prali pranie, załączyłam i dzisiaj sobie o nim przypomniałam, szok ze mną;p

Aschle słońce ja ci kciukuje ! Ty wiesz :* ....zapodaj focie ;-)

Migduch no jakby 20.03 to lipa boo świeżo po @ bylam jakos a cykle 28-29 ;-) ale dzięki ....a komuś sie sprawdzil ten system ?

Jula a mezu w domu?

Karola czekam ....

Madziolina ooo to super spi ....moj 1.04 skończy 8 lat ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry