• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Madziolina, owu ksiezycowa moze sie pokrywac z @....to tlumaczy np wpadki czy zaciazenia np dzien po okresie kiedy dziewczyny mysla ze nie da sie zajsc;) To co wyliczylam to druga, ksiezycowa owu w cyklu, najlepiej jak pokrywa sie z biologiczna oczywiscie:) Owu ksiezycowa nie zmienia sie nigdy, w tym sensie ze nigdy sie nie przesunie czego nie mozna powiedziec o bilogicznej;) Zawsze warto probowac nawet jak wypada w terminie @:)

Madziolina nic kochana sie nie stalo bylam w sumie przygotowana na to ze za wesolo nie jest wiec przelknelam to jakotako.

Jest dobrze jak jest.

Wiecie te testy mnie straszenie draznia...poddaje sie i nie bede ich robila bo to nie ma sensu w moim przypadku.Jak @ spozni sie tydzien wtedy pojde na bete...
Wczoraj zle sie czulam i znow maz mnie przekabacil zeby w nocy zrobic test i zas jakias blada kreska jest.Jestem wsciekla sama na siebie ze dalam sie na to namowic.

fruzka: w takim razie cierpliwości życzę ;)

missiiss: teraz ciężko z terminami do internisty :/ Zawsze ciężko się dostać, ale w sezonie chorób to kosmos :/

lux: oj tak, pogoda dzisiaj piękna :) A jak dzieci? Grzeczne?

karola: głowa do góry :) Na razie czekamy ;)

madziolina: a może to objaw przesilenia wiosennego? Krew badałaś ostatnio? Oczywiście życzę, żeby to była ciąża :) :)
grzeczne sa, bardzo :)

Tylko ze mi jeszcze chwila do @ zostala...moze te testy do doopy byly.

Bardziej jestem sama na siebie wsciekla ze zas bylam taka glupia i przed terminem zrobilam test.Dobrze ze ten byl ostatni jaki mialam :D

Czekam na mlodego to i trochę podczytalam ....

Wiec ile dam rade odpisze ...

Miss ja pierdziule tylko 7 tygodni ?! No nie ujade ! Piwiedz mi kiedy to zlecialo ;-) ? Szczęściara z ciebie ;-) ale się ciesze ... zapodaj jeszcze focie brzusia .... wszystko juz gotowe ? .....

Lux milej pracy ....ja juz na szczęście pooo i nawet zakupy zrobilam ....
Baa mało tego wczoraj cv powysylalam aaa od tak ... i nawet dzisiaj dzwonil .... wiec mam o czym myslec coby tu ;-)

Madziolina no ciekawe co ci tam jest ....oby fasolinka ...a synek w jakim wieku ?

Julaa co sie czepiasz ...ja ci mowie ze ovu byla .... malo tego mowie ci ....a co ja ci będę mowila ;-) kciuki ! Czekam na wiesci z wizyty ....

Edita .... oby to bylo too ...

Karola moze tescik ? Ja lubię testowanko .... zwłaszcza z pozytywnym zakonczeniem .... a wiesz zawsze jakby odpukac cos nie pyklo czego nie zycze oczywiście to i dobre slowo zapodamy ....

Fruzka witam się i ja ....

Oooo dzwonek .... uuu az uszy zatyka ..... do potem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry