• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

u mnie tatko podejrzewał że w ciąży jestem:-)twierdził że piersi ładne mi sie zrobiły a ja sadziłam że przytyłam,kupił mi 3 testy i 3 wyszły negatywne a że miałam silne bole brzucha to potuptałam do ginek.a tam Pani mi gratuluje 7 tyg ciąży.myslalam ze z samolotu jej spadne:-) .wiec teraz poczekam do @ i zobaczymy

reklama
fruzka: w takim razie cierpliwości życzę ;)

missiiss: teraz ciężko z terminami do internisty :/ Zawsze ciężko się dostać, ale w sezonie chorób to kosmos :/

lux: oj tak, pogoda dzisiaj piękna :) A jak dzieci? Grzeczne?

karola: głowa do góry :) Na razie czekamy ;)

madziolina: a może to objaw przesilenia wiosennego? Krew badałaś ostatnio? Oczywiście życzę, żeby to była ciąża :) :)

Fruzka
Jak Ci testy negatywne wychodziły w 7tygodniu, to hmmmm... myślisz, że jak teraz będziesz w ciąży to wyjdą w terminie @? Chyba w Twoim przypadku postawiłabym na betę - jak już @ spóźni się kilka dni:) :tak:
Ja jak zrobiłam test (bo chciałam piwka w sobotę się napić na The Voice f Poland - do dziś pamiętam :-p) to byłam pewna, że negatyw będzie, choć @ nie było już od tygodnia :-D Moja pierwsza myśl to była dokładnie: Ty sobie chyba jaja robisz!
Chyba do Boga tak pomyślałam, nie wiem do kogo piłam..Może do testu? Albo do Stwórcy:) A póxniej ryk, bo tydzień wcześniej (dzień przed planową @) byłam u dentysty - znieczulenie, rentgen i rwanie siódemki. Dobrze, że ten płaszcz ochronny mi założyła...A pytała się mnie: Pani w ciąży? A ja: nie, nie, skąd!
:-D:rofl2: A Jasiek siedział :-D

Madziolina
Ja Ci życzę bebika z całych sił:) :tak:Ja np. przed @ mam zawroty głowy czasami, nieduże, ale mam. A w dzień @ czuję metaliczny smak w buzi. I wiem, że franca przylezie. A to niby objawy ciąży też...Ech...

Jugosława
Jednak nie przeprosisz się z oknami?:-D

Dziewczyny te ktore chca wrozbe;) Wyslijcie mi wiadomosci na priv i bede odpisywac wam tutaj na forum, ciagle mi sie mieszaja watki i uciekaja posty i potem musze dlugo szukac zeby znalezc dane a jeszcze po drodze pomijam kogos zawsze;))
Potrzebuje waszej daty urodzenia, niestety nie jestem taka super zeby okreslic dokladna godzine owulacji ksiezycowej, ale juz dzien w ktorym ma wystapic to tak:) takze godziny urodzenia nie musicie podawac;)

tak 3 negatywne tylko to jednego dnia robione z odstepem kilku godz.za niskie hcg musialam miec.wiec chyba najpredzej bete zrobie :-) uciekam z młodym na spacer

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry