• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
A ja dziewczyny nie pisalam wczesniej, bo stwierdzilam, ze zaraz powiecie, ze sobie wkrecam objawy, ale gdzies od 3-4 dni w glowie mi sie kreci, w domu to wiecie nie zwracam uwagi, ale do sklepu jak szlam z malym to codzpgjennie uczucie slabosci i pot mnie zalewa. Jak to nie ciaza to musze do lekarza, bo to nienormalne.

Hej, melduje sie z pola bitwy:)

Witaj, fruzka:)

Wczoraj, tak jakby podbrzusze zaczęło się odzywać i boli z przerwami, jak narazie delikatnie, ale boli... DO jutra podejrzewam, że wszystko się wyjaśni, bo jeśli miałam ovu około 15dc, to najpóżniej w 29 dc powinna przyjść @. Wczoraj złapałam jakiegoś doła i stwierdziłam, że jednak to nie będzie moja szczęśłiwa 7:/

Spokojnie, na razie czekamy:) Jest dobrze, bo @ nie ma...i nie przyjdzie :tak: Podbrzusze boli we wczesnej ciąży:) Mocno zaciskam kciuki:) :happy:

A ja dziewczyny nie pisalam wczesniej, bo stwierdzilam, ze zaraz powiecie, ze sobie wkrecam objawy, ale gdzies od 3-4 dni w glowie mi sie kreci, w domu to wiecie nie zwracam uwagi, ale do sklepu jak szlam z malym to codzpgjennie uczucie slabosci i pot mnie zalewa. Jak to nie ciaza to musze do lekarza, bo to nienormalne.

Wiec pozostało tylko trzymać kciuki:)
Niektóre kobiety mają szybciej objawy, niektóre w ogóle ich nie mają, a jeszcze innym pojawiają się dopiero po teście pozytywnym:) Na to nie ma reguły:):tak:

Edita83

masz do konca roku rozpisane:
1 kwiecien
1 maj
30 maj
29 czerwiec
26 sierpien
25 wrzesien
24 pazdziernik
22 listopad
22 grudzien

:)))

A co do testu to sama jestem w szoku ze tak szybko wyszedl no 10 dni po owu! Fakt ze kreska byla ledwo widoczna ale napewno byla, nawet moj maz powiedzial ze napewno hest i on ja widzi;) A jakby nie bylo to by mi powiedzial;) A po tygodniu w dniu @ byla juz bardzo widoczna a po @ to juz mega ciemna. I zero objawow- jedyne to troche cycki bolaly juz tydzien przed @ i pobolewaja do dzis ale juz troche mniej albo sie przyzwyczailam do bolu haha:) No i sluz mam taki mleczny kremowy nie wiem czy to normalne?

Edita83

masz do konca roku rozpisane:
1 kwiecien
1 maj
30 maj
29 czerwiec
26 sierpien
25 wrzesien
24 pazdziernik
22 listopad
22 grudzien

:)))

A co do testu to sama jestem w szoku ze tak szybko wyszedl no 10 dni po owu! Fakt ze kreska byla ledwo widoczna ale napewno byla, nawet moj maz powiedzial ze napewno hest i on ja widzi;) A jakby nie bylo to by mi powiedzial;) A po tygodniu w dniu @ byla juz bardzo widoczna a po @ to juz mega ciemna. I zero objawow- jedyne to troche cycki bolaly juz tydzien przed @ i pobolewaja do dzis ale juz troche mniej albo sie przyzwyczailam do bolu haha:) No i sluz mam taki mleczny kremowy nie wiem czy to normalne?

Dzięki:) Kwiecień darujemy, ale ten 1maj będzie prawie pokrywał mi się z ovu biologiczną, hehehe:), a 30 maj to może nawet w owulację trafię, heheehe:tak::-D

A śluz jest jak najbardziej w porządku:) Ja miałam dużo, właśnie tego białego, mlecznego, lało się ze mnie, że ho ho, ale już po terminie @, kiedy w niewiedzy sobie żyłam:) pamiętam, jak się dziwiłam, że tak mnie zalewa:tak:

Missi ja biorę 1 x 50 mg ale nie od 16 dc (tak wstępnie mi ginka kazała) tylko od 22 dc bo ok 21 mam zwykle owu(zawsze co,s mnie kłuje i wtedy mniej więcej wiem)
A tak wogóle to jak teraz sie nie uda to wkolejnym cyklu tego nie biorę (nigdy nie brałam wcześniej a w ciąży byłam na zawołanie...)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry