Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, melduje sie z pola bitwy
Witaj, fruzka
Wczoraj, tak jakby podbrzusze zaczęło się odzywać i boli z przerwami, jak narazie delikatnie, ale boli... DO jutra podejrzewam, że wszystko się wyjaśni, bo jeśli miałam ovu około 15dc, to najpóżniej w 29 dc powinna przyjść @. Wczoraj złapałam jakiegoś doła i stwierdziłam, że jednak to nie będzie moja szczęśłiwa 7:/
Podbrzusze boli we wczesnej ciąży
A ja dziewczyny nie pisalam wczesniej, bo stwierdzilam, ze zaraz powiecie, ze sobie wkrecam objawy, ale gdzies od 3-4 dni w glowie mi sie kreci, w domu to wiecie nie zwracam uwagi, ale do sklepu jak szlam z malym to codzpgjennie uczucie slabosci i pot mnie zalewa. Jak to nie ciaza to musze do lekarza, bo to nienormalne.

Edita83
masz do konca roku rozpisane:
1 kwiecien
1 maj
30 maj
29 czerwiec
26 sierpien
25 wrzesien
24 pazdziernik
22 listopad
22 grudzien
))
A co do testu to sama jestem w szoku ze tak szybko wyszedl no 10 dni po owu! Fakt ze kreska byla ledwo widoczna ale napewno byla, nawet moj maz powiedzial ze napewno hest i on ja widziA jakby nie bylo to by mi powiedzial
A po tygodniu w dniu @ byla juz bardzo widoczna a po @ to juz mega ciemna. I zero objawow- jedyne to troche cycki bolaly juz tydzien przed @ i pobolewaja do dzis ale juz troche mniej albo sie przyzwyczailam do bolu haha
No i sluz mam taki mleczny kremowy nie wiem czy to normalne?