• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej kochane:)

Edita83, musisz mi tylko podac date urodzenia to cos tam posprawdzam tyle na ile potrafie;)

Fruzka mi pozytywny test wyszedl 10 dpo przy cyklach 32 dniowych (6 dni przed terminem @) takze tego:)

reklama
Hej kochane:)

Edita83, musisz mi tylko podac date urodzenia to cos tam posprawdzam tyle na ile potrafie;)

Fruzka mi pozytywny test wyszedl 10 dpo przy cyklach 32 dniowych (6 dni przed terminem @) takze tego:)

24-04-1983 :) prawdopodobnie 1 w nocy:)

Migduch ale Ci wyszło 10dpo przy fazie lutealnej 16dniowej, to naprawdę bardzo szybko:) Ja mam krótką,12-13dniową, i chyba 10dpo by na bank nie wyszło:):-D

Mississ
Współczuję tych zatok:( Ale teraz to po prostu już musi byc tylko lepiej:)

Fruzka
ja miałam cykle 28dniowe jak w zegarku a jak @ spóźniała się tydzień, to też nawet nie podejrzewałam ciąży:) Przy teście prawie zeszłam... jak zobaczyłam II kreski:)

reklama
Hej, melduje sie z pola bitwy:)

Witaj, fruzka:)

Wczoraj, tak jakby podbrzusze zaczęło się odzywać i boli z przerwami, jak narazie delikatnie, ale boli... DO jutra podejrzewam, że wszystko się wyjaśni, bo jeśli miałam ovu około 15dc, to najpóżniej w 29 dc powinna przyjść @. Wczoraj złapałam jakiegoś doła i stwierdziłam, że jednak to nie będzie moja szczęśłiwa 7:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry