• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej mozna dołączyć? @ mam miec 3.kwietnia.a od kilku dni tak mnie jajniki bola że masakra jakby @już miała przyjść ale ja mam zawsze regularne....

reklama
Witamy Fruzka:)
No chyba nawet na betę za wcześnie:)
A jak Cię bolą od paru dni jajniki to może bóle owulacyjne i poowulacyjne?? Bo do @ jeszcze trochę:) Wierzę, w twoje przeczucie, ze się udało:) Ponoć kobiety w ciąży TO czują:tak:

Jazza
Ja ciacho już zjadłam:) Jedno, jeszcze drugie zostało, ale poczeka do kawki po 13:)
Również muszę iść na badania okresowe i wyrobić się do Świat:)
Ostatnio jak byłam - 3lata temu, to w ciązy byłam. Lekarz do gabinetu wziął mnie...i jeszcze dwie kobiety:-D One siedziały z boczku, a mnie wypytywał patrząc w kartkę. I się pyta, pyta...nagle po paru minutach kartkę kładzie na stół, patrzy na mnie i w połowie zdania przerywa: OOOO, pani w ciąży jest (a byłam w 6m-cu:) ), wiec ja do niego: Jak widać :happy:
Nawet nie musiał mnie badać, żeby stwierdzić ciążę, taki mądry był, choć chwilę czasu mu to zajęło:) :-D:rofl2:

A z powiedzeń to moje jest: Git i majonez:)

Julia, spoko, przecież o sobie masz pisać, ale jak chcesz to możesz wspomnieć o sąsiadce:-D
A miałaś monitoring? Widziałaś pęcherzyki i wiesz, że ovu była? Masz skok temperatury w II fazie cyklu?
Ja też w pracy, ale nie mam problemu, żeby z kompa pisać, za to w domu to już gorzej...

jazza: no ja mam pewnego rodzaju specyficzne "szczęście" do lekarzy...hahaha teraz już lepiej, ale w czasach studenckich to na niezłych świrów trafiałam :D Twoje powiedzenie też fajne :D Najlepszego dla twojego M :) Ooo taniec brzucha, super pomysł :D

edita: i bardzo fajnie, że z siostrami masz dobre stosunki :) To sie docenia w pewnym momencie w życiu :) Jak to super jajo to niech boli :D A co tam ;) Już prawie się pogodziłam z tym, że okien nie umyję :P Bardzo ciężko mi to przyszło ;) ;) ;)

fruzka: hej hej :) Powodzenia :) Tak jak pisze madziolina, jak ci sie spieszy to bete możesz zrobić :)

poczekam,postaram sie wytrzymac.owulke mialam juz mam cykle 30dniowe.w pierwszej ciaży nie czulam nic,nawet nie podejrzewałam,mimo że @ sie spóżniał to zwalilam na stres.no i moj stres ma 8lat :):-)

reklama
Hej

Martaha
Zalezy jaka dawka luteiny moj gin twierdzil ze 2x1 (50mg) nie zrobi roznicy ale ja np tez uwazam ze to zalezy od organizmu. Najlepiej prowadz np wykres tempki i bedziesz mniej wiecej wiedziec kiedy wziac. Ja bralam i strasznie mnie wnerwiaja lekarze ktorzy sztywno sie trzymaja ze od 16 dc lutka a nie sprawdza nawet kiedy dokladnie owu i czy jest.

Anula
7 tygodni ;-)

Edita
No w sumie ;-) Ale ja i tak cc wiec bez skurczy bym jechala :-P

Luska
No niestety zycie uczy nas cierpliwosci... a raczej ja wymusza :-\

Julia
&&&& za wizyte!

Czekam w przychodni alergologicznej z dzieckiem na jakims zadooopuu i zatoki mi pekna zaraz :-( niby z katarem ciut lepiej wczoraj zatoki mnienir bolaly a dzis taki bol w poloczkach i skroniach czuje ze umre zaraz... najsmieszniejsze ze najblizszy termin do lekarza internisty w piatek:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry