• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej dziewczynki;-)

Ja wlasnie jestem po farbowaniu, prasowaniu, pracy i odwiedzinach;-)

Witam nowe staraczki;-)

Wybaczcie ale wszystkim nieodpisze bo juz niepamietam co...

Karola niema @ jest nadzieja;-)&&&&

Limonka fajne okreslenie mietowki;-)

Jugoslawa kochana nie smutaj sie:*
On chce tego samego...tylko tak jak dziewczyny pisza...niemoga wiedziec i tyle:/
Mam nadzieje ze jutro bedzie dla ciebie lepszy dzien;-)

Miss kochana a co to znaczy i po czym poznac ze niedochodzi do pelnej owulacji? Bo intryguje mnie to! Pecherzyk peka ale niema owu???
Bo sie zastanawiam czy moze ja przypadkiem tak niemam:/
Dzis mam 24 dc , czulam mocne bole...czy jesli jest dzis owu, przytulanki wieczorkiem dadza szanse na ciaze?

Edita mega ci zazdroszcze tych szybkich owulacji!!!
Ja byc moze na dniach mam i to juz 24dc jest....a gdzie tu do @??? 0)

reklama
Srednio ostatnio mialam 35 dniowe ale ten cykl jest dlugi... 24 dc i mam nadzieje ze owu juz dzis lub jutro bedzie...a to wtedy bedzie 40dc i moze @ przybedzie

Hej,hej:)

Jazza
Czego ślepy niedowidzi to sobie dopowie- tak mam ze słuchem też czasami;) i mnie też na dniach czekaja badania okresowe.. brrrrr...

Julia
A żeby Cie dobić to powiem jeszcze że mam krótką fazę lutealną-12dniową:) max 13dni jak tam o parę godzin się zawaha.. wiec cykle mam 26-28dni:)
Ale co z tego jak 6cykli nie wyszło. .więc od maja ruszam od nowa:) może 7cykl bedzie szczęśliwy:)

Karola
A co się stało? ?

I mysle że chodziło o to że pęcherzyki były, rosły ale wlasnie nie pękały- nie powinno też być skoku tempki w II fazie-bo II fazy nie ma:(

Hey z wieczora ....ale nadajecie nie nadazam ....
Potem usypiajac mlodego poczytam ....

Ale mam dzisiaj nerwa jakiegoś .... jak przed @ a to dopiero z 11dc .... az mnie rozrywa od srodka ....

Hej
O matko przebrnelam ale naskrobalyscie ;-)

~~~~~~~ fluidki przesylam! U mnie wsio ok z mala i na dodatek 60 km przed domem auto mi sie rozkraczylo. Zaczelo sie dymic spod maski i zaczely mi sie tobic paski klinowe... auto u mechanika i zas wydatek :-\

Julcia
Moga nie pekac i sie wchlonac jak twoje poprzednie, moga peknac ale np komorka jajowa sie nie wydostanie. Ale jak to poczuc o_O nie mam pojecia. Chyba lepiej jak czuc. Na tym zdj. Co ci wyslalam z cyklu mam zaznaczony bol jajnikow chyba 3 dni i to nie maly.

Karola
&& trzymam

Aschlee
Jak tam?

Martaha123
Hej milo cie widziec :-)

Jugoslawa
Z chlopami tak jest wlasnie najpierw jak maja humor to chca wiedziec kiedy co i jak a pozniej nie chca bo wtedy im sie nie chce totalne bo wiedza. Tulam cie mocno!:*

A ja tam bete zrobilam zanim test wyszedl i byla 7 i juz wiedzialam ze jest git :-) ja tam zawsze bete robilam. I ona nie rosnie cala ciaze tylko do ktoregos tc i pozniej powoli spada;-) no ale fakt droga jest...

Moje zatoki wybuchaja... intensywny i nereowy dzien dzis i jeszcze jutro tez w drodze...padam. spokojnej nocki zycze

Witajcie wieczorową porą,

ojej ile naprodukowałyście :D

martaha: witaj :) Życzę powodzenia, niech ten cykl będzie tym ostatnim &&&&&&&& Czyli jakoś teraz dni płodne masz? Podobnie jak ja, bo mój termin to 9.04 ;)

migduch: miło się patrzy na takie testy :D Super :)

edita: no właśnie to zabawne, bo przez resztę cyklu jest w miarę dobrze, a jak są dni płodne to zaraz napięcie...mi się wydaje, że go dopadło przesilenie wiosenne no i lekko podziębiony jest. Zabawne z tą wpadką :) Może na tym to wszystko polega :D

lux: na szczęście w porę się chłop mój opamiętał :P A i twoje dni płodne za pasem więc też będzie się u ciebie działo :D:D

karola: mam nadzieję, że @ nie przyjdzie do ciebie. Ja też nie lubię jak mam inne cykle niż te co znam...nie wiadomo wtedy czego sie spodziewać...no ale może to dobry znak kochana ;) &&&&& Widzę, że i u ciebie nerwowo ostatnio...eh. Też ostatnio myślałam o wyjechaniu daleko ;)

jazza: dobre przesłanie z tymi kanapkami :D Będę stosować :) A ja faktycznie chyba przestanę mówić, kiedy mam dni płodne, a kiedy nie, bo to jednak przypiera do muru i zabiera to coś z bzykanka. Dzisiaj to też było tak, że i mnie złapał smutek z tego powodu, że się coś doczekać zafasolkowania nie mogę i to się splotło z moim TŻ i tak dalej. Już dobrze na szczęście :) Co do badań medycyny pracy to ja kiedyś byłam u takiego lekarza medycyny co chciał mi piersi badać :P Zboczeniec jeden :|

julia: o jaki intensywny dzień miałaś :) Właśnie zamierzam zaprzestać mówienia kiedy mam dni płodne, tak będzie lepiej. No i muszę go postawić na nogi, żeby się nie rozłożył biedak, bo cos go pobiera...Co do owu, która nie jest pełna to ja np. miałam tak: jest pęrzerzyk dominujący, może rosnąć i pęknąć, ale być np. pusty w środku i wtedy nie uwlania komórki jajowej. Może też tak być, że rośnie, rośnie i nagle się wchłania i wtedy też owu nie ma. Chyba są jeszcze jakieś scenariusze....W każdym razie jak ja badałam ostatnio pogesteron w 21dc to miałam mega niski, więc mimo tego, że pęcherzyk był i pękł to owu nie było najprawdopodobniej :/ A co do czucia to powiem ci, że czy mam owu czy nie to i tak jajniki mnie bolą. Jedynie właśnie tak domowo to po temperaturze powinno być widać, że cykl jest dwufazowy i owu była.

anula: hmmm chyba dzisiaj nerwowy dzień, bo widzę, że część z nas właśnie się dzisiaj denerwuje :| A jak młody?

missiiss: pięknie, że z malutką dobrze :) Szkoda tego auta :/ Wydatek i nerwy :/ I jeszcze te zatoki :/ Trzymaj się kochana :)

Głowa mi dzisiaj pękała przez większość dnia. Dopiero jak się popołudniu trochę zdrzemnęłam to przeszło. Zrobiłam pizzę na kolację i normalnie nie można przestać jeść, taka dobra wyszła :) Pomieszałam 3 rodzaje sera i to dało niesamowity efekt. TŻ zadowolony, bo mu się pizzy chciało od pewnego czasu.
Coś mnie dzisiaj bolały jajniki...W każdym razie tak jak pisałyście, nie będę mówiła o tym jakie dni mam w cyklu, bo to jednak za duży stres. Musimy wrócić do większego spontanu w tych sprawach, bo to może człowieka wykończyć nerwowo. Na szczęście udało nam się zrelaksować, więc mamy znowu dobre humory :)

Spokojnej nocy dziewczyny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry