• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

jak dla mnie beta to starta kasy jeśli nie ma jakichś ważnych powodów by dowiedzieć się wcześniej o ciąży ( w sensie szkodliwe warunki pracy itp) no ale to moje zdanie :) Zresztą w to badanie przyrostów też nie (już sięzawiodłam i nie będe na pewno sprawdzać...

reklama
Lux, Karoli pewnie chodzi o to, ze jakby ujrzała II kreski to sprawdziłaby betę i później jej przyrost:) Ja w I ciąży na becie nie byłam, i nawet nie widziałam, ze coś takiego istnieje:) :tak: Z forum się dowiedziałam :-p Ja bym poszła na betę jakby mi się @ spóźniała np.tydzień a testy wychodziły negatywne, żeby sprawdzić co jest na rzeczy:-D
A tak...@ przychodzi i kasa oszczędzona:cool:

Karola
Trzymam kciuki, żeby się udało i 7 była szczęśliwa dla Ciebie!:tak:

Z tym testem mi się nie spieszyło, tylko poprostu ciekawość mnie pokonała;p
Tak jak mówi Edita, na bete pójde jak faktyczmie mi @ spóźni. Wiadomo, że chciałabym już wiedzieć, ale z doświadczenia wiem, że nie ma się co spieszyć. Przynajmniej nie będe, aż tak rozczarowana w razie czego:) Cierpliwość popłaca:)

A ja cierpliwa jestem w każdej innej kwestii, a w tej... strasznie mi się dłuży. Ale za to nie testuję przed terminem i czekam grzecznie na @... No i jak na razie przychodzi. Niestety. Ale kiedyś nie przyjedzie:tak:

reklama
Karola, no mam nadzieję, że w kwietniu ostatnią @ zobaczę:) W końcu nadziej umiera ostatnia:) Co m-c będe miec taką nadzieję:)

Lux,
Ja to po @ długo nie muszę czekać:) Śluz płodny mam już 2-3dni po:) I taki śluz przez tydzień potrafię mieć...A Ty ovu mniej więcej w którym dniu masz? ja tak 12-14, raz miałam 16dc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry