• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Witaj Martaha:) pamiętam Cię:)
Masz rację, tylko zaciążać i wklejać fotki z II kreskami:):tak:

Limonka
Styl na miętusa!:-D:-):laugh2::cool2::happy::rofl2: Dobre:) Też bym tak chciała, ale chyba mam nerwicę natręctw i po prostu MUSZĘ:cool2::-pA energii mam na razie z zapasów po urlopie, ale nie wiem jak długo na nim pociągnę. hehee:-D

Madziolina
To jak na niespełne roczne dziecko i tak niedużo śpi. A w dzień drzemie jeszcze?
Mój śpi od 21, albo ostatnio coraz częściej od 21.30 do 6 ale jeszcze zdarzy się mu w dzień podrzemać trochę:) Ma dużo energii, i po takim bieganiu -szczególnie na podwórku to pada jak mucha:rofl2: Choćby na godzinkę:)
A te bóle to chyba dobrze wróżą? Coś się zagnieżdża??? :cool2:

Karola
Gdzie Ty i Twój test???????????????????? :cool2::-D

Jugosława
Ach te chłopy, no!:wściekła/y:
Przychodzą te dni i im albo chce się kłócić, albo chorować, albo być zmęczonym... No patelnią ich po głowie przełożyć i poprawić książką!!:szok::wściekła/y:
Możesz po prostu weź co Twoje?:-p:tak:
A jak działaliście wcześniej to plemniki żyją parę dni:)
Może mu się jeszcze odwidzi...?

Hej:)
No @ narazie nie ma, ale kresek też nie:/
Jakoś taka czuje się zmieszana, bo ten cykl jest inny niż dotychcasz. Brzuch jak narazie to tak tylko smędzi, coś tak lekko zakłuje, albo popiecze. (.)(.) mnie bardzo bolą. Stanik mnie drażni, ale bez niego jest jeszcze gorzej.. Niby ciekawość wygrała i zrobiłam test rano, ale to się nie liczy, bo po nocce jestem i mocz mógł być za bardzo rozcieńczony. Sama już nie wiem. POczekam i zobacze jak się sytuacja rozwinie. Jak dotrwam to kolejny test w czwartek zrobie:)

Witaj martaha123, fajnie, że nas znalazłaś:)

Luśka, nie zazdroszcze alergii, mój M jest alergikiem i jak przychodzi wiosna, lato to wygląda jak ten królik z czerwonymi oczami;p

Na miętusa? Limonka, dobre;p Ja w sumie też nie prasuje, tylko na bieżąco, jak mam coś wygniecione to wtedy, ale prasować to ja uwielbiam. Taki mój tajny sposób na odstresowanie;p

Tyle tego naskrobałyście, że wszystkim nie odpisze, ale buziaki śle:*****

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry